3646
www.facebook.com
-
#480 ezt ki lehet egészíteni azzal, hogy csak 1 ismerősöd legyen, és a nap végén mikor felteszed magadban a kérdést, hogy ki nézte meg az adatlapom, akkor nem kell túl sokat gondolkodnod :P
btw, mit érdekel engem h ki nézett... egyik normális socialnetworkön se lehet látni, mert nincs értelme ennek a funkciónak -
#479 XDDDDD -
#478 igen
be kell állítanod, hogy csak az ismerőseid nézhessék meg a rólad szóló információkat és utána mindenkit egyesével végigkérdezel minden nap, hogy megnézte-e az adatlapod aznap -
#477 nem -
orangutan #476 meg tudom valahogyan nézni facebookon, hogy ki nézi meg az adatlapomat, és vagy a képeimet? -
#475 nekem inkább ez
"Ha 18 év feletti nő/lány vagy, november 18-től 21-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc egész alakos meztelen képedre, és bíztasd erre barátnőidet is! Cél: ne legyenek ruhás csajok a facebook-on, csak meztelenek, Vasárnapig!" -
#474 nekem nem :/ -
#473 a fészbuk istenei gyűlölik -
Cat 02 #472 Valami probléma van a gépeddel, böngésződdel, neteddel, valamiddel :D -
#471 Sikerült regelni, de képet nem tölti fel. És ismerősöket se talál meg a kereső. -
#470 első ilyen "megmozdulás" ami tetszik -
Cat 02 #469 Jah, támad :D -
#468 November14-től17-ig cseréld le a facebook-os profilképedet a kedvenc gyerekkorirajzfilmhősödre és biztasd erre a többieket is! Cél: ne legyenek emberiarcok Facebook-on, csak a gyermekkor emlékei szerdáig!:)Mert gyerekneklenni jó :) -
#467 #463, #464: késő, már töröltem az accot :D meghát nem is létező mailcím, szal aktiválni se tudtam :D -
#466 kész a reg, ment vissza msg az info -val :) -
#465 Írtam privit. Nálam a zöld Reg gomb után nem megy tovább. -
Cat 02 #464 Én is
Esetleg ajánlom jóbarátom Véletlen Arcot is. Random-ot nem fogadja el névnek :D:D:D:D -
#463 bejelöltelek ismerősnek -
#462 szal, ha gondolod, küldd el privátban a neved/születési dátumod/mailcímed és én kitöltöm neked a reget, iskolát ilyesmit nem írok be, azt majd te később
írj egy jelszót is amit majd később megváltoztatsz
mert másképp nem tudok/tudunk segíteni -
#461 próbaként megpróbáltam regelni, persze kamu adatokkal/mailcímmel:
aztán:
majd egy-két kérdés/adat megadása után:
-
#460 gmailt próbáltad már? mer asszem az volt az első amit ajánlottam/tunk neked :)
felejtsd el a fos magyar szolgáltatókat :) -
#459 Mindenki ezt mondja ilyen nincs, pedig van. Freemail, citromail, 10 Minute mail-el sem engedi, A nevem ékezettel, vagy anélkül, rövid vagy hosszú jelszóval sem. Szül. dátum is van. A töltés csík megy és semmi nem történik. -
#458 ahh...
add meg a mailcímed vagy mittudomén oszt regelek én neked
mert ilyen nincs, hogy más gépen meg más email címmel sem megy... vmit elnézel vagy ilyesmi -
Cat 02 #457 Valami biztos kell neki, ha a regisztrációra kattolsz :D -
#456 Semmit nem ír ki. -
Cat 02 #455 Mit ír? -
#454 MIÉRT NEM ENGED REGISZTRÁLNI MÉG MINDIG??? Próbáltam több e-mail cimmel, másik gépen, másik helyen is, mégsem engedi. -
zotja22 #453 úgy csináltam,de még mindig küldi :) -
Cat 02 #452 #449 ;D -
zotja22 #451 Hali. Hogy lehet kikapcsolni azt,hogy emailre ne küldjék
a kép hozzászólásokat.,meg egyéb más értesítéseket. ?? -
Petike125 #450 Megvan köszi! :) -
Cat 02 #449 Account / Account Settings / Notifications
Itt emailt lehet kivenni, amit te szeretnél azt szerintem nem lehet -
Cat 02 #448 Account / Privacy Settings / Block Lists -
Petike125 #447 A facebookon letiltott ismerősök listáját meg lehet valahogy nézni?
fel lehet oldani a letiltásukat valahogy? -
#446 Valahogy ki lehet kapcsolni az értesítést, hogy ne világítson 2 másodpercenként, például ha megjelölnek egy képen és utána írnak 70000000000 hsz-t?
Vagy úgy az egész villogós-jelző rendzsert? -
#445 nekem is azt írtak ki ma, de én pont meg akartam változtatni így jól jött mert megadtam az új címet, a megerősítéssel nem volt gond, de az új e-mail címmel fél órát kellett várnom mire beengedett, addig nem fogadta el... -
#444 én meg folyton azt látom h "Kicsi garázs, kicsi kocsi" ... ? -
Gilmour #443 Nekem is ez a problémám. Lehet hiba van a rendszerükben. -
#442 hali
az miért van, hogy azt írja a fészbuk, hogy lejárt az email címem és erősítsem meg? ha meg nagy nehezen elküldi a megerősítő emailt akkor meg azt írja hogy a link helytelen -
#441 Még mindig szeretem, ha ismeretlenül hívogatnak:)
ez micsoda? lányok írják ki újabban.