Készül a Van Damme vs. Seagal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XD
de hülye vagy :😄😄

A Stallone vs. Schwarzi filmre kíváncsi lennék. Már látom is magam elõtt a csúcsjelenetet. Egy zsúfolt kocsmában szkandereznek. Füst, drukkol a tömeg, füttyögés. Stallone izzad, lefittyed a szája az erõlködéstõl, nyomja Schwarzi kezét lefelé. Schwarzi rezzenéstelen arccal nézi. Végül Stallone megfordítja a baseball-sapkáját, és üvöltve lenyomja Schwarzit. Éljenzés. Schwarzi feláll, és annyit mond:
-- Visszatérek.
Kimegy a vécébe, és a tükör elõtt megvizsgálja a kezét. Aztán belenéz a tükörbe, és látjuk, amit lát: vörös mezõben megjelenik a "tartalék áramkör aktiválva" felirat. Visszamegy, és lenyomja Stallonét. Stallone a földön fekszik törött kézzel, meglepett arccal. Schwarzi ránéz, és azt mondja:
-- Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra.
Atisz
Végre egy eredeti ötlet 😄
Persze csak akkor lesz ebbõl vmi, ha kellõ (ön)iróniával kezelik. Van Damme-ról még el tudnám képzelni, mert humoros fazon. De Seagal olyan komolyan veszi magát még mindig...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát a Könnyezõ harcos minden volt kivéve jó film. A Cinema mellékletében volt még anno 5 éve, de egyszer megnéztem és elajándékoztam...
Supiman
Na ez biztos Oscar díjas film lesz, Segal változatos arcmimikájának köszönhetõen.<#worship>

Élj a semmiért vagy halj meg valamiért, te döntesz.

"A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de õ velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ..."

Szerintem Chuckon és Seagalon kívül a többiek is... Lásd Demolition Man vagy Oscar Stallonénél, pl.
Ha valaha lesz Duke Nukem film, Willis abban lesz kötelezõ... X)

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

20. Hogy jön ide a korom? Érdekes. Na mindegy.
Ami az õ arcukon van azt öregedésnek hívják...
Ha meg Marc Dacascos-ra csorgatod a nyálad akkor a te korod és nemi hovatartozásod merül fel inkább xD

Darth Sith
meg persze Norris bácsi 😉

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Igazából Schwarzi, Sly, Van Damme, Seagal, és az öreg Bruce papa ütne nagyot 1 filmbe

Baby, you really light my fuse. Wops! &#65279;Damn, premature detonation!

5ödik legyen mondjuk a Hókuszpók!<#taps>

A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de õ velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ...

Don "The Dragon" Wilson VS. Marc Dacascos 😊

Volt egy kósza ötlet is amit hallottam: Jackie Chan vs. Superman 😊 nem semmi
a szuper ötös kellene bele
van dam , szegal, chuck norris, stallone, meg még valami nagy arc 😄😄😄😄

Az lenne ám a kasszasiker.

Nem tudom hány éves vagy, de nézd már meg a narkós vagy alkoholista hírességeket (vagy átlagembereket) és nézd meg mennyire puffadt fel, vagy kezdett el lógni az arcuk. Hasselhoff arcán is látszik minimum 20 év piálás rendesen ....

Igazan van Csudri. A Spawn filmet tényleg Mark A. Z. Dippé rendezte... de szerintem csak elirta a cikk irója a Dippét mivel röviden is láttam már, hogy Mark Dippé 😊.

A filmre pedig én is nagyon kíváncsi leszek, csak miért titkolják a premierig, hogy sírva-röhögös vígjátékot rendeznek és nem egy kiöregedett színészes akciófilmet. De a film tényleg érdekesebb lenne Stalloneval meg Swarzival, de ha már itt tartunk akkor Willis bácsit se felejtsük ki <#vigyor5>.

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

Erpy
Ennyire lecsórosodtak már az oldfan sztárok, hogy minden atomgagyi vackot elvállalnak?
Az biztos hogy kasszasiker lesz a film, mert ezen mindenki akar egy jót röhögni.
Vándám majd spárgázik ezerrel, meg valamelyik lábát a háta mögé emelve megáll, és ezt majd összekulcsolt kézzel nézi Szegál a tolókocsijából.
Már elõre röhögök, mekkor atomfos lesz ez a film.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Csudri
Mark Nippe? Kósza emlékeim szerint a Spawnt Mark A. Z. Dippé rendezte, de cáfoljatok meg, ha tévednék!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Azt tervezték, Brutal Deluxe címmel, aztán leálltak.

a narkó és pia mikor látszik meg az arcon? ha félreiszol? LOL

Chuck legjobb alkotása a Tûzjáró és pont. 😊 A hír címére elõször azt hittem, hogy kamu, de ha ez télleg így lesz, akkor nagyon kiváncsi vagyok rá, mert poénnak télleg jó lehet a film. A "Faterok motoron" is kicsit ilyen fílinget adott nekem, amit most ebben a filmben érzek, de lehet, hogy totál más lesz az egész.
mondjuk volt pár filmje a 90-es években is, de a fõ munkássága 80-s években volt inkább ...

Chuck 80-as évekbe malõrözött inkább tudtommal
90-es években forgatták a texasi kopót, úgyhogy maximum akkor indulhatna, ha sorozat akció hõsöket engednének össze

mark oh
stallone és arnold film?szerintem ök voltak 90-s évek akcio sztárjai....

Choke off

Mindketten megöregedtek, ami nem bûn, de Van Damme arcáról miként tüntetik el a narko és pia áldásos mellékhatásait?

Gondolom, Chuck mellett Van Damme-nak és Seagalnak semmi esélye sem lenne.<#boxer>

A képen ez tényleg Seagal? Mert úgy néz ki, mint egy jóllakott "kölyök gólya". <#hamm>
kakaoskalacs
😄 és Chuck norris holmarad?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Randal
A sztori azért lehetne kicsit másabb is. Elég ha aprócska csak legyen benne csihi-puhi. Nem muszáj világmegmentést csinálniuk...

😊)

Hat erre kivancsi leszek 😛