30
  • szvini
    XD
    de hülye vagy ::D:D
  • Sparrow79
    A Stallone vs. Schwarzi filmre kíváncsi lennék. Már látom is magam előtt a csúcsjelenetet. Egy zsúfolt kocsmában szkandereznek. Füst, drukkol a tömeg, füttyögés. Stallone izzad, lefittyed a szája az erőlködéstől, nyomja Schwarzi kezét lefelé. Schwarzi rezzenéstelen arccal nézi. Végül Stallone megfordítja a baseball-sapkáját, és üvöltve lenyomja Schwarzit. Éljenzés. Schwarzi feláll, és annyit mond:
    -- Visszatérek.
    Kimegy a vécébe, és a tükör előtt megvizsgálja a kezét. Aztán belenéz a tükörbe, és látjuk, amit lát: vörös mezőben megjelenik a "tartalék áramkör aktiválva" felirat. Visszamegy, és lenyomja Stallonét. Stallone a földön fekszik törött kézzel, meglepett arccal. Schwarzi ránéz, és azt mondja:
    -- Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra.
  • Atisz #28
    Végre egy eredeti ötlet :D
    Persze csak akkor lesz ebből vmi, ha kellő (ön)iróniával kezelik. Van Damme-ról még el tudnám képzelni, mert humoros fazon. De Seagal olyan komolyan veszi magát még mindig...
  • Nebojsa
    Hát a Könnyező harcos minden volt kivéve jó film. A Cinema mellékletében volt még anno 5 éve, de egyszer megnéztem és elajándékoztam...
  • Supiman
    Na ez biztos Oscar díjas film lesz, Segal változatos arcmimikájának köszönhetően.
  • JeD
    "A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de ő velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ..."

Szerintem Chuckon és Seagalon kívül a többiek is... Lásd Demolition Man vagy Oscar Stallonénél, pl.
  • sanner011
    Ha valaha lesz Duke Nukem film, Willis abban lesz kötelező... X)
  • Loverman
    20. Hogy jön ide a korom? Érdekes. Na mindegy.
    Ami az ő arcukon van azt öregedésnek hívják...
    Ha meg Marc Dacascos-ra csorgatod a nyálad akkor a te korod és nemi hovatartozásod merül fel inkább xD
  • Darth Sith
    meg persze Norris bácsi ;)
  • zOMG
    Igazából Schwarzi, Sly, Van Damme, Seagal, és az öreg Bruce papa ütne nagyot 1 filmbe
  • neoG
    5ödik legyen mondjuk a Hókuszpók!
  • Inquisitor
    A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de ő velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ...
  • Nebojsa
    Don "The Dragon" Wilson VS. Marc Dacascos :)

Volt egy kósza ötlet is amit hallottam: Jackie Chan vs. Superman :) nem semmi
  • szvini
    a szuper ötös kellene bele
    van dam , szegal, chuck norris, stallone, meg még valami nagy arc :D:D:D:D

Az lenne ám a kasszasiker.
  • Inquisitor
    Nem tudom hány éves vagy, de nézd már meg a narkós vagy alkoholista hírességeket (vagy átlagembereket) és nézd meg mennyire puffadt fel, vagy kezdett el lógni az arcuk. Hasselhoff arcán is látszik minimum 20 év piálás rendesen ....
  • TDaniel
    Igazan van Csudri. A Spawn filmet tényleg Mark A. Z. Dippé rendezte... de szerintem csak elirta a cikk irója a Dippét mivel röviden is láttam már, hogy Mark Dippé :).

A filmre pedig én is nagyon kíváncsi leszek, csak miért titkolják a premierig, hogy sírva-röhögös vígjátékot rendeznek és nem egy kiöregedett színészes akciófilmet. De a film tényleg érdekesebb lenne Stalloneval meg Swarzival, de ha már itt tartunk akkor Willis bácsit se felejtsük ki .
  • Erpy
    Ennyire lecsórosodtak már az oldfan sztárok, hogy minden atomgagyi vackot elvállalnak?
    Az biztos hogy kasszasiker lesz a film, mert ezen mindenki akar egy jót röhögni.
    Vándám majd spárgázik ezerrel, meg valamelyik lábát a háta mögé emelve megáll, és ezt majd összekulcsolt kézzel nézi Szegál a tolókocsijából.
    Már előre röhögök, mekkor atomfos lesz ez a film.
  • Csudri #13
    Mark Nippe? Kósza emlékeim szerint a Spawnt Mark A. Z. Dippé rendezte, de cáfoljatok meg, ha tévednék!
  • Loverman
    Azt tervezték, Brutal Deluxe címmel, aztán leálltak.
  • Loverman
    a narkó és pia mikor látszik meg az arcon? ha félreiszol? LOL
  • Yany
    Chuck legjobb alkotása a Tűzjáró és pont. :) A hír címére először azt hittem, hogy kamu, de ha ez télleg így lesz, akkor nagyon kiváncsi vagyok rá, mert poénnak télleg jó lehet a film. A "Faterok motoron" is kicsit ilyen fílinget adott nekem, amit most ebben a filmben érzek, de lehet, hogy totál más lesz az egész.
  • stevyxix
    mondjuk volt pár filmje a 90-es években is, de a fő munkássága 80-s években volt inkább ...
  • stevyxix
    Chuck 80-as évekbe malőrözött inkább tudtommal
    90-es években forgatták a texasi kopót, úgyhogy maximum akkor indulhatna, ha sorozat akció hősöket engednének össze
  • mark oh
    stallone és arnold film?szerintem ök voltak 90-s évek akcio sztárjai....
  • Inquisitor
    Mindketten megöregedtek, ami nem bűn, de Van Damme arcáról miként tüntetik el a narko és pia áldásos mellékhatásait?
  • LeorekZek
    Gondolom, Chuck mellett Van Damme-nak és Seagalnak semmi esélye sem lenne.

A képen ez tényleg Seagal? Mert úgy néz ki, mint egy jóllakott "kölyök gólya".
  • kakaoskalacs
    :D és Chuck norris holmarad?
  • Randal
    A sztori azért lehetne kicsit másabb is. Elég ha aprócska csak legyen benne csihi-puhi. Nem muszáj világmegmentést csinálniuk...
  • pauly
    :))
  • KoS
    Hat erre kivancsi leszek :P