30
-
szvini #30 XD
de hülye vagy ::D:D -
Sparrow79 #29 A Stallone vs. Schwarzi filmre kíváncsi lennék. Már látom is magam előtt a csúcsjelenetet. Egy zsúfolt kocsmában szkandereznek. Füst, drukkol a tömeg, füttyögés. Stallone izzad, lefittyed a szája az erőlködéstől, nyomja Schwarzi kezét lefelé. Schwarzi rezzenéstelen arccal nézi. Végül Stallone megfordítja a baseball-sapkáját, és üvöltve lenyomja Schwarzit. Éljenzés. Schwarzi feláll, és annyit mond:
-- Visszatérek.
Kimegy a vécébe, és a tükör előtt megvizsgálja a kezét. Aztán belenéz a tükörbe, és látjuk, amit lát: vörös mezőben megjelenik a "tartalék áramkör aktiválva" felirat. Visszamegy, és lenyomja Stallonét. Stallone a földön fekszik törött kézzel, meglepett arccal. Schwarzi ránéz, és azt mondja:
-- Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra. -
#28 Végre egy eredeti ötlet :D
Persze csak akkor lesz ebből vmi, ha kellő (ön)iróniával kezelik. Van Damme-ról még el tudnám képzelni, mert humoros fazon. De Seagal olyan komolyan veszi magát még mindig... -
Nebojsa #27 Hát a Könnyező harcos minden volt kivéve jó film. A Cinema mellékletében volt még anno 5 éve, de egyszer megnéztem és elajándékoztam... -
#26 Na ez biztos Oscar díjas film lesz, Segal változatos arcmimikájának köszönhetően. -
JeD #25 "A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de ő velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ..."
Szerintem Chuckon és Seagalon kívül a többiek is... Lásd Demolition Man vagy Oscar Stallonénél, pl. -
sanner011 #24 Ha valaha lesz Duke Nukem film, Willis abban lesz kötelező... X) -
Loverman #23 20. Hogy jön ide a korom? Érdekes. Na mindegy.
Ami az ő arcukon van azt öregedésnek hívják...
Ha meg Marc Dacascos-ra csorgatod a nyálad akkor a te korod és nemi hovatartozásod merül fel inkább xD -
#22 meg persze Norris bácsi ;) -
zOMG #21 Igazából Schwarzi, Sly, Van Damme, Seagal, és az öreg Bruce papa ütne nagyot 1 filmbe -
neoG #20 5ödik legyen mondjuk a Hókuszpók! -
Inquisitor #19 A Marc Dacascos-ról le lehet szállni, mert legtöbb filmje pont olyan ... ööö ... zinvonalas, mint a többi uriemberé, de ő velük ellentétben játszott olyan filmben is, amiben szinészi képességeire (is) volt szüksége. Crying Freeman azért elég jó volt ... -
Nebojsa #18 Don "The Dragon" Wilson VS. Marc Dacascos :)
Volt egy kósza ötlet is amit hallottam: Jackie Chan vs. Superman :) nem semmi -
szvini #17 a szuper ötös kellene bele
van dam , szegal, chuck norris, stallone, meg még valami nagy arc :D:D:D:D
Az lenne ám a kasszasiker. -
Inquisitor #16 Nem tudom hány éves vagy, de nézd már meg a narkós vagy alkoholista hírességeket (vagy átlagembereket) és nézd meg mennyire puffadt fel, vagy kezdett el lógni az arcuk. Hasselhoff arcán is látszik minimum 20 év piálás rendesen .... -
TDaniel #15 Igazan van Csudri. A Spawn filmet tényleg Mark A. Z. Dippé rendezte... de szerintem csak elirta a cikk irója a Dippét mivel röviden is láttam már, hogy Mark Dippé :).
A filmre pedig én is nagyon kíváncsi leszek, csak miért titkolják a premierig, hogy sírva-röhögös vígjátékot rendeznek és nem egy kiöregedett színészes akciófilmet. De a film tényleg érdekesebb lenne Stalloneval meg Swarzival, de ha már itt tartunk akkor Willis bácsit se felejtsük ki . -
#14 Ennyire lecsórosodtak már az oldfan sztárok, hogy minden atomgagyi vackot elvállalnak?
Az biztos hogy kasszasiker lesz a film, mert ezen mindenki akar egy jót röhögni.
Vándám majd spárgázik ezerrel, meg valamelyik lábát a háta mögé emelve megáll, és ezt majd összekulcsolt kézzel nézi Szegál a tolókocsijából.
Már előre röhögök, mekkor atomfos lesz ez a film. -
#13 Mark Nippe? Kósza emlékeim szerint a Spawnt Mark A. Z. Dippé rendezte, de cáfoljatok meg, ha tévednék! -
Loverman #12 Azt tervezték, Brutal Deluxe címmel, aztán leálltak. -
Loverman #11 a narkó és pia mikor látszik meg az arcon? ha félreiszol? LOL -
Yany #10 Chuck legjobb alkotása a Tűzjáró és pont. :) A hír címére először azt hittem, hogy kamu, de ha ez télleg így lesz, akkor nagyon kiváncsi vagyok rá, mert poénnak télleg jó lehet a film. A "Faterok motoron" is kicsit ilyen fílinget adott nekem, amit most ebben a filmben érzek, de lehet, hogy totál más lesz az egész. -
stevyxix #9 mondjuk volt pár filmje a 90-es években is, de a fő munkássága 80-s években volt inkább ... -
stevyxix #8 Chuck 80-as évekbe malőrözött inkább tudtommal
90-es években forgatták a texasi kopót, úgyhogy maximum akkor indulhatna, ha sorozat akció hősöket engednének össze -
#7 stallone és arnold film?szerintem ök voltak 90-s évek akcio sztárjai.... -
Inquisitor #6 Mindketten megöregedtek, ami nem bűn, de Van Damme arcáról miként tüntetik el a narko és pia áldásos mellékhatásait? -
LeorekZek #5 Gondolom, Chuck mellett Van Damme-nak és Seagalnak semmi esélye sem lenne.
A képen ez tényleg Seagal? Mert úgy néz ki, mint egy jóllakott "kölyök gólya". -
#4 :D és Chuck norris holmarad? -
#3 A sztori azért lehetne kicsit másabb is. Elég ha aprócska csak legyen benne csihi-puhi. Nem muszáj világmegmentést csinálniuk... -
pauly #2 :)) -
KoS #1 Hat erre kivancsi leszek :P