Mobiltelefonszám 100 000 dollárért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozzád hasonlókról az iraki információs miniszter jut az eszembe, aki arról beszélt a sajtótájékoztatóján, hogy az iraki gyõzelem napok kérdése, az ellenséges katonák öngyilkosok lettek félelmükben, stb. Közben meg beleremegett az épület, ahogy az amerikai temgerészgyalogosok lõtték a környéket, és amikor ezt a résztvevõ újságírók szóvátették, az amcsi propagandát, meg a CNN-t kezdte szidni. El tudom képzelni róla, hogy komolyan vette amit mondott, ha valakit nem érintenek a borzalmak közvetlenül, akkor sem vesz róla tudomást, ha a szeme elõtt történik minden.
ON:
Ezek a telefonszámok olyanok, mint az internetes címek. Csodálkoznék, ha nem ölik egymást értük. Gondoljatok bele, egy csomó amerikai cégnek olyan telefonszáma van, ami értelmes szót ad ki. mint az 1-555-APPLE, meg ilyenek. Most ha valakinek mondjuk 1-555-GOOGLE a telefonszáma, biztos eszébe jutna eladni a Google-nak (direkt 555-ös példákat írtam ;) ). A könnyen megjegyezhetõ számokról nem is beszélve, ami jó a taxinak, a pizzásnak, stb.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Tlezárással meg arra akartam célozni h viktrék is csinálták szal nem kéne pattogniuk....
5000$-ért eladó ha érdekel valakit.
Ki volt az a barom, aki azt mondta, hogy milliárdosok kellenek a kormányba, mert azok majd nem fognak lopni?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
30/abbcdde
Sokszor mondják, hogy nem nehéz megjegyezni :)
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Mindig ugy csináltok mintha a ti pártotok szent, sérthetetlen, tökéletes lenne, jah és ha csak tökéletes törvényeket hozna...(Mhh ki is akarta h az országgyûlés ne heti 5ször üljön össze hanem 2 hetente... orbika?
Jah és kizárta le a Gyorsforgalmit+a fél várost mert Õ jött a Ferihegyrõl haza? oan jol lezártátok h csak este 10re értem haza a szokásos 6 helyett.
Pease
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Az eredeti cikkben: Die Telefonnummer besteht aus sechs gleichen Ziffern, also 111.111, 222.222, 333.333 und so weiter; dazu kommt die jeweilige Vorwahl der beiden Anbieter Alfa (03) und MTC Touch (70).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt sem értem, hogy a hat azonos szám a platina szám, akkor hogy lehet 18 elõfizetõnek? Ha meg csak biztonsági kóddal lehet felhívni, akkor meg aztán adta a ....nak egy pofont! Ez nevetséges!
Itt is van egy bizonyos réteg és itt is mennek el értelmetlen hülyeségekre pénzek, ráadásul adópénzek. Mindenféle politizálás nélkül csak annyit mondanék, Nyugati pályaudvar, Etele tér - Bosnyák tér...
Ez biztos?
Mentem eladni a régi számom :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem különösen fájna a pici szivem, ha a kedves 26 éves, mittudoménkit, akik kb. Libanon 99,9%-a irigylel, akik közül biztos akad pár "radikálisabb arc" is, egyszer csak a tuti telójával együtt darabokban találnának (vagy éppen nem találnának) az utcán.. :o
Mer' talán, ha képtelenek vagyunk rájönni, hogy vannak rajtunk kívül is eNberek, akkor nem is érdemeljük meg, hogy emberként bánjanak velünk..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]