51
Minden ami az 1:87-es járművekkel kapcsolatos
-
#51 tedd a másikba!
előbb-utóbb be lesz zárva -
#50 Ha nem akkor itt van néhány kép...
-
#49 Be lesz zárva vagy nem? -
#48 igen az -
#47 Modellvasútban H0 lenne ez. -
#46 Szerintem már Close topic 1:87-et is leeht már a volt 1:18-as topicban!! -
#45 oks, királyak vagytok! -
#44 Akkor linkeljétek már át srácok a képeket plz :S vagy ezt hogy lehet megoldani? -
#43 Banner már készül, úgyhogy az is nemsokára meglesz! -
#42 alulra ki lett írva, banner még nem változott -
#41 De akkor írjátok ki az 1:87-et is légyszi!Mert NEM ugyan az -
#40 jóó az IFA:) -
#39 Herpa -
davos80 #38 Ez be lesz zárva,itt az új:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=984928709 -
#37 Sya All!
Nekem is van 4Herpa modellem,majd teszek fel nektek képet róluk.
addig izelitönek 2Db/1:87 kedvenc
1,Chevalier Volvofh 16
2, Ifa W50/La
-
#36 Gyárilag nincs hozzá tükör (bénagyerek biztos).
Még van itthon 3 másik kamion- de azok még restaurálásra szorulnak, meg egy pár 1:72-es Cararama gépkocsi, de azokat majd később.
-
#35 sajnos tól fiatalon kaptam így már nincs a legjobb állapotban (volt rajta kitűremkedő Mercedes logo, mint a nagyokon (de itt ezűst színű gimuből, hogy ne törjön le - ...leszakadt), és az egyszem ablaktörlő is letört)
az biztos, hogy kisebb 1:72-nél, de, hogy 1:87-e, vagy esetleg valami a kettő között, azt nem tudom. -
#34 Ezt is érdemes meglesni:
Miniatur Wunderland -
#33 Hazai boltok:
Auto Modell Szalon
Ho-KI -
#32 -
#31 áá bocsi, a tga-t nem akartam :S -
#30 Itt van egy privát kollekciós verda :)
-
#29 Ezt ki gyártja? -
#28 Direkt nem akartam föltenni a tükröket, ügyanis mentek vissza a dobozba egyenlőre :) de a többin rajta van. -
#27 Szerintem sem örülnének neki =) -
#26 Egy "átlagos" Herpa vagy AWM kamion olyan 4500 és 5000 FT között mozog, természetesen a PC-s gépek 10forintot is kóstál, nem beszélve a nehézgépszállítókról. -
#25 Szerintem nyugodtan :) -
#24 nekem ilyen van csak full fehérben,meg 1 skoda suberb
-
#23 amúgy miért az autó-motorba nyitottad? nem kérsz meg egy modit hogy tegye át az általánosba? ott vannak a hasonló topikok -
#22 nekem is! :) lenyomod a tetejét, akkor vele együtt lemegy a vontató rész is! :D -
#21 Ilyenem van :DD -
#20 rakd fel rá a tükröket ha így kiveszed a dobozból :) (mert anélkül furcsa)
tesómnak is van pár herpa kamionja (M.A.N. meg Mercedes Actros) -
#19 -
#18 Mercedes Benz L 311
-
#17 1:72-es cararama-k jöhetnek ide, vagy meg kell várni míg valaki azoknak is nyit egy topikot?
Tudom, hogy azok fémházasak, meg elég sok minőség-osztály létezik ebben a méretben, de sztem sokaknak van akkora autómodellje otthon...-> pörögne a topik:) Meg azok csak 4-500 forintot kóstálnak! (kommerszebb cucc, na!)
H0-ból csak egy egyszerűbb villanyvasútam van sajnos. (Az se felállítva helyhiány miatt.) :S -
#16 -
#15 és "olcsók", tegyük hozzá :D egy Faller / Wiking / Herpa cuccnak elkérik az árát rendesen :C nem is tudom mikor néztem utoljára Faller katalógust -
#14 jobb ha nem mennek oda a csodálatosan kidolgozott kamionjaikkal villogni :D -
#13 Az 1:18-as nem csak arról szól, bármilyen modellautó is szerepet kap, szóval nem hiszem, hogy örülnek majd a moderátorok, hogy minden méretaránynak nyitnak majd topicot lassan... -
#12 Nincs belőle probléma :)