24
Hangszórók hangfalba
  • Beast Machine
    köszönjük az építő jellegű hsz-t, GTFO kthxbai.
  • Tufa
    magyarországi ára inkább 2millió, már ha találsz valakit aki behozza..

#20: 6000W RMS
  • kas123
    gratulálok a sok ******nek h szétbarmolják a topicokat és leszolják a topicnyitókat, miközbe ők maguk még *********-bek...
  • Balumann
    famembrános hangszóró?
  • csgery
    Ez a virágtartó mennyit tol? Tuti minimum 2000W...
  • Goruck
    Pimp my car plz
  • Frosty01
    köszönjük a tartalmas hozzászólást, és a véleményedet, ami annyira nagyon sokat számít...

amúgy érdemes megkérdezni az eladót, általában nem geci, ha szaküzletben veszed [nem az electronics és társai, mert ott annyira hülyék istenem... eladó páramentesítőnek ajánlott egy szimpla melegítőt, hogy majd a fémszálak elégetik a vízmolekulákat...]
  • John Cena
    a labda 1 milla?:D
  • csgery
    Ezt így megmondani nem lehet pontosan. Szükség lenne az erősítő teljesítményére, meg a doboz méreteire, mert ha pl túl kicsi a doboz, az akusztika nem jó, és szép doboz meg vájling hangokat kapsz normális hangok helyett. HA szolgálhatok egy kis okosítással: arra figyelj, hogy ha hangszórót veszel, a hangszóró teljesítményének minimum 2x olyan nagynak kell lenni, mint amennyit az erősítő lead.
    Amit én csináltam hangfalat, a méretei: magasság 60 cm, szélesség 40 cm, mélység szintén 40 cm, és egy 180 wattos mélynomyó, egy 20 as közép, és egy 140 es magas an benne. Mindegyik SAL hangszóró, éps én megvagyok vele elégedve. Ha beírnád ide az erősítő teljesítményét, és egy két dolgot szívesen segítek!
  • Tinman #15
    Harman Kardonra kattanj rá
  • RIZLA
    doboz méretéhez paszzolnia kell.. meg az erösitöhöz......különben csak a szart pofozod jo pénzért
  • zoolee

Ajánlom figyelmedbe, occsóba megy, asszem MO n 1 milla darabja...Jól szól, ez biztos.:D
  • akyyy
    lágszórósat!
  • bardocz
    fekete,piros csíkokkal,és a membrán körül egy króm díszléc,a márkajelzés meg kéken világítson,és a sarkokon is legyen krómozott sarokvédő,sztem eddig én írtam a legkonkrétabbat :D
  • SzocsA
    Rózsaszínt!
  • Kata
    a pirosat
  • tnm #8
    jó a topik címe, grat hozzá.
  • Sada01
    Válogas
  • Beast Machine
    én maradok a famembrános hangszóróknál, htx :)
  • bardocz
    az ilyen tuning hangszórók(merthogy m.n.c kocsiba gyártja őket),szinte mind csak arra jó,olyan zenéhez ált,amit hangszerrel játszanak nem jó
  • Beast Machine
    mit jelent neked az, hogy jól szól? Tuff-Tuff-hoz bármi tőőőkkkkkéletesen megteszi, pláne, ha mp3-ban hallgatod.
  • MaSzKa
    zárható sztem
  • mod
    Feketét.
  • balwee
    Sziasztok! Szükségem lenne 1kis segítségre.. Hangszórót szeretnék venni otthonra 2 hangfalba... És nem tudom igazából h milyet kellene vennem. M.N.C-re gondoltam csak azon belül sem tudom h melyik szól jól... Ha tudna valaki segíteni akkor pls tegye meg!! Köszi