FlatOut: Head On
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egyszer.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Thrash \'Till Death
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Még Flat Out2.
Sztem jó kép, most csináõltam.
Ha minden igaz és én örülnék neki, ha igaz lenne, akkor ma tolhatjuk az új résszel.
Kíváncsi leszek az autókra, a pályákra, ha vannak stuntok, arra is és a szereplõkre is, meg mindenre!

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Flat Out 2 má uncsi, ha jó is.
De ott meg a #23ban más van.
Az sokat elárul ám.
majd evm-nél megint elörendelem ha lesz :D
Akkor mégis Ultimate Carnage lesz a címe? :D
Március 11.-én érkezik az amazon.com szerint. Nekem ez hihetõbb mint a január 15.
Utána nézek.
Flat Out 2 szívemhez nõtt.
Ma is, tegnap is, meg úgy mostanában egyfolytában nyúzom a géjmet.
Persze már rég végig vittem többször is.
Azt észre vettétek, h nõi karakterrel jobban lehet manõverezni levegõben? Stuntnál, mikor kirepül.
Viszont annyira nagyon nagy különbségek a grafikán kívül nincsenek..
Karácsonyra kaptam.
Akkor beszerzem oda.
UC-ban ugyanazok a szereplõk, mint a Flat Out2ben?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Barátnõm imádja, amikor nálunk volt a box csak ezzel a demoval volt hajlandó játszani :)
Sajna PS3-ra nem jött ki... :(
PC-re ha kijön akkor nagy lesz az öröm :D Várom szeretettel ha igaz a hír.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Vagy az más? :S
Azért ez elég mértékadó szokott lenni, legalábbis nagyon sok magyar site fizet azért hogy Gspot-os híreket átveszi.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak és bízom a képek alapján ebben a részben is. Annak idején az EVM ( Ezt vedd meg ) sorozatban jött ki ûjonnan 1990 FT-os áron a 2.rész. Valaki tud esetleg valami infot hogy a hazai forgalmazókkal sikerült ismét ilyen baráti árban megegyezniük ?
Jó lenne....
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008