13596
-
#11101 18+ os, lemaradt a link mellol -
#11100 Susu baratai....
Nah gyerunk haborodj fel ... Jah hogy ezek nem zsidok... -
Susarc #11099 -
Susarc #11098 -
Stockbauer33 #11097 :DD -
Susarc #11096 érdekelne engem még,hogy miért nem volt rabbinak öltözött buzi a kamionon akinek a nyakába Izrael térképe lehetett volna és "zsidó vallású fasz szopók" felirat.....
-
Susarc #11095 felvonulását* -
Susarc #11094 jaja olvastam! szép csapat! nem véletlenül promozzák a buzeránsok felvonulsást! -
Stockbauer33 #11093 http://kuruc.info/r/2/130257/ -
Susarc #11092 http://rt.com/news/171684-gaza-death-toll-israel/ -
Susarc #11091
-
Susarc #11090 kutyakomédia....úgyis mennek a dózerek..... -
Susarc #11089 "Amint arról már beszámoltunk, zsidó bosszúállók elrabolták és meggyilkolták a 16 éves Muhámmád Ábu Khdejr palesztin fiút. A bosszúállók a holttestet élve, vagy a gyilkosság után megégették. A sorrendet azért nem lehet tudni, mert az izraeli rendőrség egyáltalán nem közli a nyomozás részleteit a családdal"
itt meg lövik a temetési menetet
-
Stockbauer33 #11088 Szarnak bele mindenbe a tetvek
-
Susarc #11087 ami meg a te haverjaidat illeti itt van az egyik legfelkapottabb mostanság
-
Susarc #11086 ne menjünk bele a számokba......nekem nem a haverjaim a palesztinok ,csupán velük szimpatizálok,mert nem hagyják ,hogy elvegyék a hazájukat és felveszik a kesztyűt a világ legokádékabb áldemokráciájával szemben -
#11085 Tobb mint a random raketakkal csinalnak a haverjaid nemde?
A harom gyereket kivegzo hos harcoskat meg is unnepeltek a pajtasaid vagy mar nekik sem hiszel? -
Susarc #11084 hmm az Origo lemerte írni az áldozatok számát? -
Susarc #11083 azért ez egy kedves gesztus.....ha szerencséd van még feltudsz öltözni....vagy pontosíthatsz,hogy neked mikor alkalmas a légicsapás? -
#11082 Szerintem meg ahhoz is hulye lennel ;) -
Stockbauer33 #11081 http://www.origo.hu/nagyvilag/20140710-az-izraeli-hadsereg-racsorog-a-lebombazando-hazak-lakoira.html
" A hadművelet előzménye az volt, hogy három izraeli és egy palesztin tizenéves elrablását és brutális meggyilkolását követően megnőtt a feszültség Izrael és a palesztinok között "
A tetü zsidrák médiák teleszarták a világot h eltünt a 3 zsido fiatal.Eltüntek azok?Mert mindjárt jött rá egy komplett háború. -
Susarc #11080 a közel-keleten úgy mégis ki a konfliktus forrása?
szerintem azok akik páncélozott dózerokkal bontják el az ott lakók házait és saját fegyveres telepeseiket költöztetik a helyükre.....ha velem csinálnák én is rakétáznám őket meg te is! -
#11079 Itt a szidók a téma? :O Azt hittem a közel keleti konfliktusok. Ej ez is mér olyan mint a mainstream cikkek. A cím és a tartalom nem fedi egymást. Ez az én formám. :( -
Susarc #11078 akkor mit pattogj át olyan topikokba ahol érdekel is a téma..... -
#11077 Szarok én a zsidókra, mi közöm nekem hozzájuk. Egyszerű ember vagy te. :D -
Susarc #11076 ha neked is lenne csöppnyi agyad akkor beláthatnád,hogy a cionisták miatt a zsidóknak is kampó lesz......ha szerencsétek van akkor még idejében kivetitek magatok közül őket.... -
Susarc #11075 a bosszú népe gyűlöl nem mi.......minket normális embereket pusztán felháborít az az arcátlan pofátlanság ahogy a föld bolygón minden más népet/nemzetet leszarva gyilkolásznak! lesz majd ennek böjtje hamarosan.....akkor majd lehet kamillázni......az nevet aki utoljára nevet ugye! -
#11074 Ah értem. Szar lehet ennyi gyűlölettel élni. -
Susarc #11073 holnap szombat,inkább arra gyúrjatok hogy még ma kiszarjátok magatokat,mert holnap nem tudjátok kitörölni a seggeteket,mert tíltás van rá a vallásotokban...... -
#11072 Susu arra gyur hogy amikor ISIS jon a husos konderhoz keruljon vagy a fia Janicsar lehessen ;) ezen dolgozik ;) -
#11071 Erdekes mert Gaza teljes egeszeben palesztin fenhatosag akkor milyen megszallt terulet? ;)
Te agyad Susu nem tudjak mosni... ^^ -
#11070 Írjál nekik. -
Susarc #11069 kezd elegem lenni már nagyon az ATV "Objektív" híradásaival! próbálják a Magyarok agyát mosni ott rendesen....persze a valóság szerencsére fellelhető a neten
-
#11068 Bocsi az elgepelesert ;) meg mindig szarul gepelek mobilrol -
#11067 Es vicced hogy a "szent" varosukat is lovik raketaval, istenem mekkorat rohognek ha egy ilyen raketaval eltalalnal az al alkasa mecsetet, bar akkor is az izraeliek lennenek hibasak hogy nem vedtek meg.
A 6 raketa amit az ejszaka lottek nem 2 filler ergo van meg penzuk -
#11066 Ejnye. Csak nem kijöttél a sodrodból, aranyom.? :) -
fonak #11065 Na most az, hogy a Hamász megint nem bírt magával és emberrablást, majd a szokásosnál nagyobb rakétázást rendezett (talán mert fogytán van a pénze (az egyiptomi muszlim tesók most katonai diktatúra alatt senyvednek, börtönben várják a kivégzésüket (100 számra ítélik halálra őket válogatás nélkül), Irán sem pénzeli már őket, mert épp elég nekik Aszadot, akivel a Hamász nincs túl jóban stb.), és bizonyítania kell, hogy érdemes a támogatásra), az izraeliek meg szokás szerint erődemonstrációt tartanak, mert az izraeli közvélemény ilyenkor elvár x halott palesztint minden megölt izraeliért (vagy minden betört szélvédőért akár) attól még ez egy teljesen lokalizált konfliktus. Mondjuk az iraki események már érdekesebbek ilyen szempontból. -
Susarc #11064 a hülye gyereket oltsad inkább..... -
Susarc #11063 jaja érdekes,hogy ilyen kor már ZSIDÓK ,de ha negatív értelemben beszél valaki róluk akkor már kirekesztő vagy rasszista illetve jön a liberálisok szent mondata ,hogy nem lehet megkülönböztetni senkit vallási beállítottsága,szexuális orientációja vagy faji jellemzői miatt....CSAK MÉGIS MEGLEHET és csak a ZSidók,Cigányok,Feketék esetében,DE csakis akkor ha előnyük származik belőle.....pofám leszakad -
#11062 Győzikén nőttél fel igaz-e.? :D