A 9-es század igaz története

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grrr...nekem valami cecurom szerû cd tesztet futtat és istenért nem enged tovább... tudtok valami crack-et küldeni hozzá ?

hykao
Nincs angol címe, és nem is terveznek angol megjelenést. (ellentétben a másik ezen témát feldolgozó játtékal. annak itt a topikja: KATT, annak van angol címe is...)
Higany
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy mi ezen játék angol címe? Köszi!

hykao
Olvasgass vissza! Igazán nincs sok hozzászólás! (62-ben ott a link a vásárláshoz, az 1. hozzászólásban pedig a képekhez...)
OrionHungary
hello... játékból tud valaki bedobni képeket...meg hozzá lehet jutni boltban pl vagy csak tölteni lehet?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Scottt
Hát lehet megpróbálom.😞
ÉS kifizeted az új kártyát?😄(Már nemsok idõ van hátra az új gépemig kb másfél hónap és lesz zsír új gép😉)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hykao
Amint látod lejjebb: a menüben ki-be lehet kapcsolni a shadereket, szóval meg lehet próbálni...de mondjuk mindettõl függetlenül sürgõsen le kéne cserélned azt a kártyát...
Scottt
ATI 9250 Shader 1.4el ennek 9600kell amiben Shader 2.0van 😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hykao
Mé', milyen van neked?
hykao
Nekem nem torrentrõl van meg, viszont már fellelhetõ ott is...azonban mint ahogy már más topikokba is beírtam, szerencsére egy ideje Magyarországra is szállítanak a HOTCD.RU-ról. Részletek itt: KATT
Scottt
Brühühü nem fog menni, rohadt videókártya😞

Scottt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torrentrõl van meg?

Gépigényrõl mit tudni?A film nagyon tetszett, ha ez is van olyan jó akkor megnézzük 😊

hykao
Maradjon, lévén, hogy két teljesen különbözõ játékról van szó.
DummyBoy
Off:
Épp most nyitottam topikot a 9th Company: Roots of Terror-nak ...
Maradhat vagy töröltessem?
ON:

Épp ezt a game-t vadászom, ejj ... (meg ilyen övet ... esetleg málhamellénnyel csomagolt változat nincs? Akkor meg is venném 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hykao
Van pl. FRAPS nevû program, na azzal tudsz képeket csinálni, utána pedig felnyomod pl. itt sg-n saját galériába (fórum fõoldalon a saját galéria linkje), majd belinkeled ide.
csrolli
bakker, ez még nem nagyon megy. de ha megmondod akkor csinálom!

hykao
Az most nem megy, de ha dobsz képeket, beírom neked mi micsoda.
csrolli
a telepítést is tudnád képekkel, fordítással illusztrálni??
nem akar összejönni az install
köszi

Shep
Ha MOHAA az akkor lehet, hogy jó. Bár elõbb még ki kell derítenem, miért ölték megy egy fiú szüleit és még csak a fél világot jártam be, a másik fele még hátra van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Milyen értelemben? Talán MOHAA, de a játékmenet nyilván rövidebb, viszont több a dokumentáció.

Egyébként stratégiai játék is készül a témából: http://www.ag.ru/games/9th_company_roots_of_terror
(képek, videó stb. - megjelenés 2008 II. negyedévében várható)
Shep
Na megnézte már valaki a játékot? Mihez hasonlítható leginkább?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Menümagyarítás: (egyelõre csak így 😄)

csrolli
torrentkeresõ

hykao
mi az a t keresõ?
csrolli
és mikor lehet tölteni? a t keresõbe hogy írjam be a címet?

hykao
Mától kapható a ruszkiknál a játék.

Nem is akárhogyan: háromféle ajándékkal csomagolva. 😊

Kulaccsal:

Trikóval:

Övvel:
Shep
A Super Bowl-nál is római számot használnak ...

hykao
hykao
Feliratok.hu-n van hozzá felirat.
Scottt
Flood:Hol találok hozzá feliratot?😛Mert ahol én kerestem ott nincs fennt:S

Scottt
Én mininováról húzom de 28kbval jön:@

Torzonborz
igen arra , keress rá a század szóra és meglesz. most is seedelem 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

magus
hát sok idõbe telt míg feloldottam magamban azt az ellentétet, hogy 9. század és 19xx, de sikerült

bakvarnyu
tököm tudja, ki emlékszik már arra , engem az "igaz történet" tévesztett meg <#zavart1>

bakvarnyu
ma délbe lökték fel oda

Tigristank
Az "nmagra" gondolsz? Én ott is kerestem, de nem adott ki semmit. Milyen kulcsszóra kerestél rá? :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Scottt
És feliratot löksz hozzá?Hamár ilyen nagy lelkû vagy 😛

<#idiota>

Akkor így, a játékok célközönsége elsõsorban az amerikai fiatalság, nem tudom mi a nyelvtani szabály de egy csomó helyen már idehaza is évszázad-jelölésre arab számokat használnak a rómaiak helyett.

(már itthon is egyre több embernek okoz gondot hogy nem, vagy csak részlegesen ismeri a római számokat)

hykao
Én magyarul írtam a címet...az meg nem igaz, hogy a játékok többsége amerikai...max. az lehet igaz, hogy az emberek nagy része amerikai KIADÓK megjelenéseibõl készített warezokat tölt le, bár erre sem vennék mérget... 😊
Nem, nem kell római számokkal írni ráadásul a játékok többsége amerikai õk meg nem írnának római számokat mert a célközönségük nem ismeri azokat 😊

hykao
Mégis mi alapján hittétek azt? Tudtommal az ÉVszázadokat római számokkal kell írni, nem!?
én is,
nem vagy egyedül<#alien>

bakvarnyu
Én meg azt hittem itt a téma a Heribert Illig féle "Kitalált középkor" lesz. Hogy az i.sz. 614-911 éveket meghamisította a történelem.

Torzonborz
/halkan súg : 1 zárt oldalon fent van. hmm a neve a procik magjának angol kifejezése 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

degenerator
tuti letöltöm vhonnan.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
hopp......................

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

hykao
Meglepõ módon az #1 hozzászólásban ott a link... 😊))
degenerator
képek vannak?

hykao
A többi játéknak úgyis nyitnak mások topikot, esetenként többen, többet is... 😊))
Oldal 1 / 2Következő →