457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
  • Qwerty4
    A grafika az elmúlt két évben is nagy fejlődésen ment keresztül.Hát akkor 10 évben.
    Csak sajnos a játékok minőségének romlásához vezetett, inkább a látványra koncentrálnak a fejlesztők.És jön ki a sok unalmas, de kurva ütős grafikájú játék. :(
  • Bullet
    1988ban C64en a Zeppelin, ha jól emlékszem.
  • timantes
    Ezzel kezdtem, örök kedvenc:

• tarti19
    KOntra? nintendós időkből?:D:D:D::D wáááá az óriási volt
  • Borg
    Sherman

TD3

Simcity

Xwing

Tie fighter

Tribes
  • timantes
    ÁÁÁÁÁ milyen jók voltak és még mindig JÓK ezek a régi játékok , Crysis(CoD4) helyett szivesebben játszok inkább az Aladinnal vagy Lionking-el
  • REALista

• autoszimulator
    Ezzel
  • immovable
    lekjobb erre emlékszem
    wááá egy kis nosztalgia
  • immovable
    Én c64-en kezdtem, azt meglett az első gépen P1 133 MHz, voodoo 1-es kártyával (1 megabájt majd bővítettem 2-re) onnantól jöttek a szép idők, red alert, carmageddon, redneck rampage, eurofighter 2000, commanche, imperium galactika 1, ezek még most is favoritok.
  • SuperCharger
    Falcon Patrol II C-64-en

PC-n meg 3D Tetris
  • tarti19
    én elsősorban a grafikai megvalósításra gondolok itt... ezen téren annyira besűrüsödött a világ hoyg nem lehet követni... no és a katonai(titkos) fejlesztések, kutatások ki tudja hol járnak már
  • hiba
    larry 1 monokromba xt-n :)
    meg votl egy floppy tucat gammaval rajta, cat meg hasonlok

http://www.retro-experience.co.uk/games/pacman.html
  • Zealot
    Heretic
    [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/90/Heretic-e3m4.png[img]
  • htr93
    Kb. 80.000 szer játszottam végig a bátyámmal. van ám golden axe 2 is.
    de azt nem láttam. ha megakarod keresni, akkor, asszem az rpg. lap. hun van, de nem beztos. golden axe for ever
  • htr93
    A pit stop ra emlékszem. egy commandor 50 vagy 60 valamennyin toltam!!!!
  • Qwerty4
    Azért az a Mario szint már régebben megvolt, mint 10 éve, csak én mindenhez később jutottam hozzá.
    Most sikerül valamilyen szinten csak behozni a lemaradásomat, tehát tavalyi játékokat tolok és még mindig sok kimaradt darab vár rám. :)
    Amúgy tényleg megdöbbentő mennyire megváltozott a játékvilág, sajnos rosszfelé.Nekem a játékvilág csúcspontja 2004-2005 volt, vagyis az akkor megjelent játékok tetszenek a legjobban.A maiak annyira nem, de szerencsére van kivétel is, mint például most a The Witcher. :)Már úgy gondolom, hogy befér nálam minden idők Top5-ös listájába. :)Annyire profi munka.Mestermű.
  • DJ Skyline
    a boszorkányos lényegét sosem értettem :| általában csak lezuhantam, Pit Stopból meg az első rész az amivel játszottam

meg volt valami vonatos, nem jut az eszembe, de oldalnézetes volt, meg volt alul egy felülnézeti térkép
  • Adam69852
    azelött meg természetesen sega meg nintendo
  • Aspyrin
    Ja, és ami az enterpriseom beépített joyát tönkrevágta:

Target renegade

• Adam69852
    emléxem a gépen mikor meglett a Need for Speed 3 és az F-16 volt...
  • littleNorbi
    Red Alert
  • precision
    info órán mindig a golden axe -ot toltuk a haverokkal, az volt a jó benne hogy ketten is tudtunk menni egy pályán

• Tinman #34

Hexenküche I-II. /Cauldron/

Pit Stop 2
  • tarti19
    de 7 év alatt ekkorát fejlődnia világban...
    Ez majdnem oylan mint az ókori görög és a újkor kezdeteinek felfedezései közti különbség. ami itt 10 év... Valami döbbenetes
  • skyblade
    Nekem is alladin, lion king, doom 1-2, valami speer vagy spear(tök ugyan az volt mint a wolfeinstein 3D) volt a stunt, meg nagyon sok még, csak nem emlékszme a nevükre. Úgy kaptam a gépet , hogy ezek fent voltak.
  • precision
    derék dolog, a heroes 3 a mai napig az egyik favorit gammám
  • precision
    golden axe, tank wars, super mario, prehistorik, prince of persia, aladdin, stunts, lotus, mortal kombat, rise of the robots, soccer kid, scorched earth, doom, quake, duke nukem 3D...stb.stb.stb.

a mai játékok meg szarok. ezeknek legalább volt hangulata, és nem kellett hozzá dzsiforsz 12es meg 8 giga ram meg 12 magos cpu
  • Fabio Capello
    Én is C64-en kezdtem, még megörökölt családi gép volt, aztán Lion King, Aladdin...
  • Mersant
    en meg valami videoton TVjatekon kezdtem faltorovel...
  • Qwerty4
    Nekem sok kezdet volt:
    1.Mario az ami megfogott előre konzolon a 1998-ban.Majd jött közben egy-két pihenőv.
    2.2001 januárjának végefelé kaptam először pc-t, tehát 7 éve, ami akkor kiemelkedő élményt nyújtott az a Wolfenstein 3D volt.
    3.Több éves intenzív játékszünet volt, 2004-ben újraindult a játékkedvem, ami azóta tart, de itt is voltak féléves kihagyások.Akkor a nagyhírű MoHAA volt az ami miatt újból érdekeltek a játékok.
  • Lammer
    fallabda...
  • htr93
    most büszke vagyok magamra mer sokan írtak. tényleg jó ötlet(=em) volt.
    örülök
  • Aspyrin
    Jaj de ütős kis játék volt, ketten téptük a joystickokat osztálytással.
  • Grenzjager
    c64 wizard of war
  • Palinko
    Need For Speed Porshe kiadása
  • tarti19
    jó ez a topic:)
    én nekem C 64-ből vannak emlékeim mist első játék:)
    mariohoz hasonlító "kislányos játék"
    akkor egy hőssel mentsük meg a királynőt:) nem pop
    és egy tv játék amiben lehetett repülővel nyomni, rabló-pandúr, meg sok kis móka:)

• DJ Skyline
    hát hogy Vistán megy-e azt nem tudom, de itt van egy csokor amin fent fan sok sok régi cucc, pl Aladdin és Lion King is fent van
  • w77d
    tényleg, nem tudjátok ilyen régi játékokat (aladdin, lion king) honnan lehetne megszerezni úgy, hogy vistán is működjenek?
  • Timbo
    Spectrumon :D de mára már a játékok nevét homály fedi :)