457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
-
#57 A grafika az elmúlt két évben is nagy fejlődésen ment keresztül.Hát akkor 10 évben.
Csak sajnos a játékok minőségének romlásához vezetett, inkább a látványra koncentrálnak a fejlesztők.És jön ki a sok unalmas, de kurva ütős grafikájú játék. :( -
#56 1988ban C64en a Zeppelin, ha jól emlékszem. -
timantes #55 Ezzel kezdtem, örök kedvenc:
-
#54 KOntra? nintendós időkből?:D:D:D::D wáááá az óriási volt -
Borg #53 Sherman
TD3
Simcity
Xwing
Tie fighter
Tribes
-
timantes #52 ÁÁÁÁÁ milyen jók voltak és még mindig JÓK ezek a régi játékok , Crysis(CoD4) helyett szivesebben játszok inkább az Aladinnal vagy Lionking-el -
-
#50 Ezzel
-
#49 lekjobb erre emlékszem
wááá egy kis nosztalgia -
#48 Én c64-en kezdtem, azt meglett az első gépen P1 133 MHz, voodoo 1-es kártyával (1 megabájt majd bővítettem 2-re) onnantól jöttek a szép idők, red alert, carmageddon, redneck rampage, eurofighter 2000, commanche, imperium galactika 1, ezek még most is favoritok. -
#47 Falcon Patrol II C-64-en
PC-n meg 3D Tetris -
#46 én elsősorban a grafikai megvalósításra gondolok itt... ezen téren annyira besűrüsödött a világ hoyg nem lehet követni... no és a katonai(titkos) fejlesztések, kutatások ki tudja hol járnak már -
#45 larry 1 monokromba xt-n :)
meg votl egy floppy tucat gammaval rajta, cat meg hasonlok
http://www.retro-experience.co.uk/games/pacman.html -
Zealot #44 Heretic
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/90/Heretic-e3m4.png[img] -
#43 Kb. 80.000 szer játszottam végig a bátyámmal. van ám golden axe 2 is.
de azt nem láttam. ha megakarod keresni, akkor, asszem az rpg. lap. hun van, de nem beztos. golden axe for ever
-
#42 A pit stop ra emlékszem. egy commandor 50 vagy 60 valamennyin toltam!!!! -
#41 Azért az a Mario szint már régebben megvolt, mint 10 éve, csak én mindenhez később jutottam hozzá.
Most sikerül valamilyen szinten csak behozni a lemaradásomat, tehát tavalyi játékokat tolok és még mindig sok kimaradt darab vár rám. :)
Amúgy tényleg megdöbbentő mennyire megváltozott a játékvilág, sajnos rosszfelé.Nekem a játékvilág csúcspontja 2004-2005 volt, vagyis az akkor megjelent játékok tetszenek a legjobban.A maiak annyira nem, de szerencsére van kivétel is, mint például most a The Witcher. :)Már úgy gondolom, hogy befér nálam minden idők Top5-ös listájába. :)Annyire profi munka.Mestermű. -
#40 a boszorkányos lényegét sosem értettem :| általában csak lezuhantam, Pit Stopból meg az első rész az amivel játszottam
meg volt valami vonatos, nem jut az eszembe, de oldalnézetes volt, meg volt alul egy felülnézeti térkép -
Adam69852 #39 azelött meg természetesen sega meg nintendo -
Aspyrin #38 Ja, és ami az enterpriseom beépített joyát tönkrevágta:
Target renegade
-
Adam69852 #37 emléxem a gépen mikor meglett a Need for Speed 3 és az F-16 volt... -
#36 Red Alert -
#35 info órán mindig a golden axe -ot toltuk a haverokkal, az volt a jó benne hogy ketten is tudtunk menni egy pályán
-
Hexenküche I-II. /Cauldron/
Pit Stop 2
-
#33 de 7 év alatt ekkorát fejlődnia világban...
Ez majdnem oylan mint az ókori görög és a újkor kezdeteinek felfedezései közti különbség. ami itt 10 év... Valami döbbenetes -
skyblade #32 Nekem is alladin, lion king, doom 1-2, valami speer vagy spear(tök ugyan az volt mint a wolfeinstein 3D) volt a stunt, meg nagyon sok még, csak nem emlékszme a nevükre. Úgy kaptam a gépet , hogy ezek fent voltak. -
#31 derék dolog, a heroes 3 a mai napig az egyik favorit gammám -
#30 golden axe, tank wars, super mario, prehistorik, prince of persia, aladdin, stunts, lotus, mortal kombat, rise of the robots, soccer kid, scorched earth, doom, quake, duke nukem 3D...stb.stb.stb.
a mai játékok meg szarok. ezeknek legalább volt hangulata, és nem kellett hozzá dzsiforsz 12es meg 8 giga ram meg 12 magos cpu -
#29 Én is C64-en kezdtem, még megörökölt családi gép volt, aztán Lion King, Aladdin... -
#28 en meg valami videoton TVjatekon kezdtem faltorovel... -
#27 Nekem sok kezdet volt:
1.Mario az ami megfogott előre konzolon a 1998-ban.Majd jött közben egy-két pihenőv.
2.2001 januárjának végefelé kaptam először pc-t, tehát 7 éve, ami akkor kiemelkedő élményt nyújtott az a Wolfenstein 3D volt.
3.Több éves intenzív játékszünet volt, 2004-ben újraindult a játékkedvem, ami azóta tart, de itt is voltak féléves kihagyások.Akkor a nagyhírű MoHAA volt az ami miatt újból érdekeltek a játékok. -
#26 fallabda... -
#25 most büszke vagyok magamra mer sokan írtak. tényleg jó ötlet(=em) volt.
örülök -
Aspyrin #24 Jaj de ütős kis játék volt, ketten téptük a joystickokat osztálytással. -
Grenzjager #23 c64 wizard of war -
#22 Need For Speed Porshe kiadása -
#21 jó ez a topic:)
én nekem C 64-ből vannak emlékeim mist első játék:)
mariohoz hasonlító "kislányos játék"
akkor egy hőssel mentsük meg a királynőt:) nem pop
és egy tv játék amiben lehetett repülővel nyomni, rabló-pandúr, meg sok kis móka:)
-
#20 hát hogy Vistán megy-e azt nem tudom, de itt van egy csokor amin fent fan sok sok régi cucc, pl Aladdin és Lion King is fent van -
#19 tényleg, nem tudjátok ilyen régi játékokat (aladdin, lion king) honnan lehetne megszerezni úgy, hogy vistán is működjenek? -
#18 Spectrumon :D de mára már a játékok nevét homály fedi :)