13
-
Csi9aa #13 Mailfilter => [email protected] feladójú levelek automatikus törlése
És meg van oldva :)
Spam ellen meg spamfilter. -
irkab1rka #12 "No comment. Aki hülye, haljon meg."
Ez a legbutább hozzáállás. A sok majom, akinek megvan a címed fog küldeni neked hetekig ilyeneket, és még évek mulva is kapsz. T epersze nyomod az ignort, de akkor is.... -
bakagaijin #11 És régen még vicceltünk az "albán vírus"-sal. -
#10 gyerekneveléshez se kell...
pedig emberéletről van szó (és még csak nem is sajátodról).... -
arrakistor #9 sőt ! alkalmassági vizsgálat ! -
Csi9aa #8 No comment. Aki hülye, haljon meg.
Kéne a számítógép és internethasználat engedélyezéséhez IQ és gyakoralti teszt...... -
Balage80 #7 -
Kaadi #6 Ez a leiras alapjan nem virus/fereg, hanem trojai, mert nem magatol terjed es nem epul be mas allomanyokba (mint mas virusok)es nem is ugral halozaton keresztul mint mas fergek. Ha atveri a felhasznalot es ha csak emberi beavatkozassal terjed, akkor nem veszelyes. A balekok akik hisznek neki es feltelepitik megerdemlik, hogy egesz nak reklamokat nezzenek. -
#5 múltkor valaki a kocsimmal halálra gázolt 4 embert, pont azt a 4 embert, akit a világon a legjobban utálok. nos, én jelen voltam az esetnél, és már akkor megjegyeztem magamnak (mivel senki más nem ült a kocsimban, akinek mondhattam volna), hogy: "bárhogy is keresem, egyszerűen nem találok kapcsolatot köztem és a baleset között"
-.- -
#4 Ah.. Ah. Amíg nem direktbe a böngészőt támadják, valamiféle expolittal, addig akarhat letölteni, sőt tölthet is le, mindenféle exe-t, nem kell megnyitni. :) -
Csaba42 #3 Hét=hé :) -
Csaba42 #2 Hét, én másodízben Antal vagyok, szal csak óvatosan! -
arrakistor #1 Volt már nektek Anti féle Vírusotok?