1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#1172 őőő ez?
-
Eszter5 #1171 Szia Janika 114! Szerintem a 4. évad 4. részére gondolsz de nem Cook vigasztalja hanem Thomas, és amugy Katiet. -
Janika114 #1170 Sziasztok. Egy kis segítség kellene nekem, volt egy jelenet amikor Cook valamelyik csajt (Emily, Katie, Naomi) meg vigasztal, vagyis csak pár mondatot mond neki a fürdőben vagy wc-ben. Sztem a 4. évadban volt de lehet a 3.ban, tom h ez nem sok infó, de hátha vki akinek rémlik megmondja hanyadik rész. Köszönöm. -
Eszter5 #1169 valami ilyesmi lehet a szövege de nem biztos
i want you know baby angel single night my thinking your time -
Eszter5 #1168 Valaki nem tudna nekem megtalálni egy zenét?
3. évad 6. részben 2:10től kezdődik a SZINKRONOS évadban mikor Naomi elindul a suliba kéérlek segítsetek nagyon kéne :( -
#1167 -
#1166 óbazdmeg :D
-
#1165 :D tea az nem pia :D -
#1164 hát Pia! Én sem magyarul néztem :D
(a leszbi csaj) -
#1163 ő ki? :D nem magyarul néztem -
#1162 jah.. Piát még elnézegetném 1-2 évadon keresztül :D -
#1161 végignéztem az us skint is :D
nem volt ez annyira rossz, végére ezt is megszerettem
kár hogy kaszálták :( -
#1160 jj milyen fura ezzel a hajjal :D
a másik pedig emily igaz? -
#1159 kis reklám :D, igaz semmi közöm hozzá, és hasznom sincs belőle, csak skins miatt:
egy
kettő -
#1158 ennyire tetszik az ötödik? :D én nem láttam még végig, de annyira azért nem tetszett. jó oké, nem mondom hogy rossz, de pl. nekem a 3-4 jobban tetszett -
#1157 maradtak barátok
amúgy -
#1156 4.évad
jj-s részen szakadtam, az évadzáró meg elég badass volt :)
karen nem volt rossz, az évad, de kb csak a 4.évad közepén szerettem meg a szereplőket :)
5.évad
valami űberkirály volt, hihetetlen szereplőkkel :D alo, rich, grace etc :)
első rész elég volt ahhoz, hogy megszeressem a szereplőket, 5évad jött be a legjobban, nálam űberelte az első kettőt simán :)
epekedve várom már a 6.évadot ezekkel a szereplőkkel :D
kérdés: most akkor összeházasodtak vagy nem? maradtak csak barátok?
simán ajánlom mindenkinek a sorozatot :D aki nem látta az 1-5évadot nem tudja mit is veszít vele -
#1155 ez a 4. évad, tiszta dárkos :D előző évadok nem voltak ennyire durvák azért.
még 3rész 4.évadból és vége, de az megmarad holnapra. :)
elkezdem nézni és már vége is 45perc hipp hopp elrepül és a részek végén azok a zenék -
#1154 1-2 évad a legjobb, de nekem nem volt különösebb bajom a 3-4 évaddal sem, tehát igen érdemes bepótolni! :D -
#1153 Kurva touchpad. Szóval a többit majd csak akkor, ha vége a vizsgaidőszaknak. :D -
#1152 Szerintem is a 3-4. a legjobb, de az ötödikből még nem láttam csak egy részt.:) A töb -
#1151 1-2-ben utáltam Tonyt. Amúgy tényleg nem volt olyan rossz az a generáció -
#1150 1-2 volt a legjobb, 3. már nem jött be annyira :)
de csak megnézem majd a 4.et meg 5.et is -
Dobronski #1149 3., 4. évad a legjobb. -
#1148 3.-4.-et max akkor nézd meg,ha télleg semmi időd.
1-2. és 5. évad az jó. -
#1147 hu, ma elcsíptem mtvn skin-st, meg nem mondom melyik évad volt :D de azt hiszem 5. :D
3.évadot láttam utoljára, 4.ből csak első részt, érdemes bepótolni? :D -
#1146 E4-en megy -
#1145 Nyáron tuti leadrálom, de nem követtem hétről-hétre, mert az ilyen amcsi egy az egyben átvett sorozatok annyira nem szoktak bejönni (being human is egy botrány volt) -
#1144 eleinte nem tetszett, de a 4.résztől elkapott egy bizonyos feelinget és tök jó lett :) -
#1143 utolsó 2 sor +1:D -
#1142 Most daráltam végig az ötödik évadot.
Valahogy jobban rámehettek volna egy ötletes szálra ami egy jó történetet kerekít mert ez így olyan semmilyen volt.
A zeneválasztások most is kimagaslóan jól sikerültek.
A karakterek is jók voltak egyedül Franky volt nyomorék.
Botrány ahogy kinézett,öltözködött,beszélt... -
#1141 Én se néztem meg az első évadot, de terveztem. A S05-t sem néztem meg mert az első rész nem tetszett, de majd a nyári szünetben pótolom :D -
#1140 Igen, szóval nem kell megijedni. Bár én sose néztem az amcsi skinst, de nemhinném, hogy sokat vesztettem volna. -
#1139 Ez az US volt ugye? Angliában a BBC-n megy ha jól tudom. -
#1138 kapják be -
#1137 MTV Cancels Racy Drama Series 'Skins' -
#1136 semmi gond nem volt velük! ószom -
#1135 nekem nemvolt vele bajom, meg a tiéd legalább kész volt gyorsan, nem 2-3 hét késéssel:D -
#1134 én lehet megcsináltam volna az egészet, de hírnévre vágytam, így beküldtem mindkét feliratos oldalra is, egyik se tette ki, elment a kedvem tőle.
őszintén: jó felirataim voltak? érthetőek? stb? -
#1133 us fordítása abbamaradt? asszem uccsó 3 részhez nincs magyar felirat :(