1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • AntiHero
    is, de vágtam is....
  • rooney8
    az US 17-én, az UK 27-én indul :)
  • [HUN]FaTaL
    Elindult már? Nem találtam linket sehol. :(
  • milk4
    Az amerikai Skins jó?
  • COD Black Ops
    ki tudtad alatta cserélni a zenét? grat! nagyon ügyes vagy!
  • AntiHero

Tegnap csináltam. Vélemény?
  • AntiHero
    :/ olyan semilyen. Rockeres meg lezbis részek baaahh..
  • ronihun
    hát nem nagyon érzek késztetést arra h várjam... kár
  • Kosadzk1
    Így első körben nem tűnik túl szimpatikusnak az új gárda, de attól még lehet jó lesz ez az évad.
  • milk4
    "Series 5 starts on Thursday 27th January... excited much? Watch the brand new trailer right now"
  • COD Black Ops
    2.évad befejezése szörnyű lett remélem a 4.évad vége jobb lesz.
  • Somik
    Előzetesek, infok: http://skins.n4.hu
    FBon: http://www.facebook.com/pages/Skins-Magyar-rajongoi-oldal/274989040939
  • Kosadzk1
    google vagy valami bro.
  • COD Black Ops
    linkt trailer valami pls
  • kommersz
    megoldottam mar.
  • Kosadzk1
    amúgy már csak egy hét és 5. évat :)
  • Kosadzk1
    feliratozz.hu
  • kommersz
    tudom hogy off.Itt ajanlottak a Sugar Rusht.Le is kaptam, de az elso evad 9-10. és masodik evad 9-10. reszehez nincs felirat.Tobbihez van,Puskan es feliratok.hu-n neztem.
    Tudna valaki segiteni?
    elore is thx
  • Adaaam
    topicja
  • ronihun
    hmm... erről még nem is hallottam, érdekesnek tűnik meg sokan dicsérik, meglesem.
  • leho94
    nem rég néztem meg, ugyanúgy mint a skisn-t megállás nélkül az évadokat..:D
  • rooney8
    ezt én is nemrég toltam be :D nagyon jó az is :D
  • PJack
    + akinek bejött a Skins, annak valószínűleg tetszeni fog a Misfits is.
    ugyanaz a csatorna sugározza, eddig 2 évad készült el, és szinte csak jót tudok róla mondani. ajánlom mindenkinek
  • PJack
    na hát én egy hét alatt ledaráltam mind a 4 évadot és vegyes érzelmeim vannak így a végére, amiket most ki is fejtek.

szerintem egyértelmű hogy az első generáció ütősebb volt, összetettebb karakterek, reálisabb történet, jobb humor. a fináléban a Mike Bailey-féle dalocskát visszatekertem vagy 10szer annyira jó volt :D
    aztán a második évad jóval drámaibb, jobban összpontosított külön a karakterekre de majdnem ugyanolyan jó volt mint az első. ennek is remek évadzárója volt szerintem (MGMT odabaszott), a szereplők szétszéledtek a világban, lehetett találgatni hogy ki hova-merre jut majd a jövőben.
    jött a 2. generáció, ezt a bandát én is akaratlanul az előzőhöz hasonlítottam és csak évad végére sikerült megszeretnem igazán őket. bulizós évad volt, de valahogy laposabbnak találtam az előzőeknél.
    végül a 4. évadra megint kicsit a borúsabb, drámaibb hangulatot hozta a sorozat, ami nekem személy szerint jobban tetszett az előző évadhoz képest. a fináléval nemértem mibaj, remek volt szerintem Cook bosszúja és mindenki elképzelte mit művelt a pszichodokival.

karakterek tekintetében az első generációban mindenkit nagyon szerettem. Sid, Cassie, Chris, Anwar - mind nagyon jól hozták a szerepüket.
    második generációban meg leginkább Jack O'Connellt (Cook) emelném ki, aki remek színész és messze a legjobb volt a többiekhez képest szerintem.

Sketchen kívül az összes lány nagyon szép a sorozatban egyébként, pluszpont :D

ja és a zenék! remekül voltak megválasztva és majdnem mind ütött. pluszpont.
  • Kosadzk1
    Na 4. évadban csak elkezdték a drámázást, kár h. cookot lecsukták, abszolút pozitív hatással volt a hangulatra.
  • rooney8
    jee már csak 1 hónap :D
  • milk4
    Én is:D
  • N o N a m e
    épp most akartam én is írni :)
  • [HUN]FaTaL
    Skins
    And the first episode of the brand new Skins will be on your TV's on E4 at 10pm on Thursday 27th January
  • rooney8
    szkinsztmáá :D
  • leho94
    hát lehetnének szebbek is :D
  • Bulykin
    5.évad szereplőgárda...megint :D
  • Adaaam
    hát így képekről elég gyér felhozatalnak tűnnek, de várjuk meg az első részt :)
  • Bulykin
    KATT IDE
    az új generáció karakterei és egy-egy mondatos bemutatkozásai :D
  • Laurita
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem,én szinkronizáltan nézem a skins-t,és nagyon megtetszett a 2.évad 5 részének(ez Chris része) utolsó zenéje,ami a stáblista alatt is megy.
    Próbáltam neten megkeresni de esélytelen mivel az eredeti verzióban nem ez a szám szól alatta hanem a "Guts – The Living is easy" ,de nekem nem az a szám kellene.
    Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani legalább a címét vagy előadóját,bármi csak valami támpontot,hogy megszerezzem!!!

Előre is köszönöm
  • rooney8
    lájk! :D
  • milk4
    5. szezon forgatását nemrég fejezték be:)
  • Dobronski
    LOL! Legjobb. Te tudod.
  • Tyler1
    általában szinkron ellenes vagyok, de a brit angol jobban bassza a fülemet :) meg hát ha már szinkronnal kezdek vmit akk úgy is fejezem be.
  • Dobronski
    Jan-februárban jön az új évad, de szinkronosan 1000x rosszabb bármelyik évad.