Skins (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Több emberben is sikerült mély nyomot hagynom...én lettem a partyarc egy srác szerint, mert a fiú wc-be mentem(a lányba nem lehetett bejutni), és az 1ik szervezõ sem fog elfelejteni sztem azok után, hogy én mindent megtettem Freddie aláírásáért...és meg is szerezte nekem...<#worship>#worship>
Jah, hogy rosszat is tudjak mondani...bementem a színpad elé...jobb hangfaltól balig elsodort szép lassacskán a tömeg...még a földre is löktek és meg is tapostak...de vki megfogta a karom és felhúzott...nyomtak, toltak, ütöttek, rúgtak, se ki, se be nem lehetett jutni, de túléltem ezt is...
Voltak naon érdekes és kedves emberek...és rengeteg olyan dolgott láttam, ami igazán skinsessé tette a bulit...na meg a helyszín is skinsbe illõ volt...klassz volt a zene és én naon is emlékezetes marad ez a buli számomra...aki nem jött sajnálhatja...én menni szeretnék legközelebb is...<#miaz>#miaz><#szeret>#szeret>
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
http://thenamelessphoto.com/
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Filmre kiváncsi vagyok, bár nem sok reményt füzök hozzá.
Skins party ami lesz az meg még kommerszebb...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
vagy fordítva
amúgy jah, elõször feliratot keress és ahhoz töltsél le verziót (dvdrip.valami vagy pdtv.valami)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
van vmi tippetek honnan lehet jól idõzített feliratot találni hozzá?
Kellett vagy másfél perc mire leesett, hogy az mi is akar lenni 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
és amúgy ez nem olyan hely. itt nem nagyon kérik az olyat.