1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#972 is, de vágtam is.... -
#971 az US 17-én, az UK 27-én indul :) -
#970 Elindult már? Nem találtam linket sehol. :( -
#969 Az amerikai Skins jó? -
#968 ki tudtad alatta cserélni a zenét? grat! nagyon ügyes vagy! -
Tegnap csináltam. Vélemény? -
#966 :/ olyan semilyen. Rockeres meg lezbis részek baaahh.. -
#965 hát nem nagyon érzek késztetést arra h várjam... kár -
Kosadzk1 #964 Így első körben nem tűnik túl szimpatikusnak az új gárda, de attól még lehet jó lesz ez az évad. -
#963 "Series 5 starts on Thursday 27th January... excited much? Watch the brand new trailer right now"
-
#962 2.évad befejezése szörnyű lett remélem a 4.évad vége jobb lesz. -
Somik #961 Előzetesek, infok: http://skins.n4.hu
FBon: http://www.facebook.com/pages/Skins-Magyar-rajongoi-oldal/274989040939 -
Kosadzk1 #960 google vagy valami bro. -
#959 linkt trailer valami pls -
#958 megoldottam mar. -
Kosadzk1 #957 amúgy már csak egy hét és 5. évat :) -
Kosadzk1 #956 feliratozz.hu -
#955 tudom hogy off.Itt ajanlottak a Sugar Rusht.Le is kaptam, de az elso evad 9-10. és masodik evad 9-10. reszehez nincs felirat.Tobbihez van,Puskan es feliratok.hu-n neztem.
Tudna valaki segiteni?
elore is thx -
#954 topicja -
#953 hmm... erről még nem is hallottam, érdekesnek tűnik meg sokan dicsérik, meglesem. -
#952 nem rég néztem meg, ugyanúgy mint a skisn-t megállás nélkül az évadokat..:D -
#951 ezt én is nemrég toltam be :D nagyon jó az is :D -
#950 + akinek bejött a Skins, annak valószínűleg tetszeni fog a Misfits is.
ugyanaz a csatorna sugározza, eddig 2 évad készült el, és szinte csak jót tudok róla mondani. ajánlom mindenkinek -
#949 na hát én egy hét alatt ledaráltam mind a 4 évadot és vegyes érzelmeim vannak így a végére, amiket most ki is fejtek.
szerintem egyértelmű hogy az első generáció ütősebb volt, összetettebb karakterek, reálisabb történet, jobb humor. a fináléban a Mike Bailey-féle dalocskát visszatekertem vagy 10szer annyira jó volt :D
aztán a második évad jóval drámaibb, jobban összpontosított külön a karakterekre de majdnem ugyanolyan jó volt mint az első. ennek is remek évadzárója volt szerintem (MGMT odabaszott), a szereplők szétszéledtek a világban, lehetett találgatni hogy ki hova-merre jut majd a jövőben.
jött a 2. generáció, ezt a bandát én is akaratlanul az előzőhöz hasonlítottam és csak évad végére sikerült megszeretnem igazán őket. bulizós évad volt, de valahogy laposabbnak találtam az előzőeknél.
végül a 4. évadra megint kicsit a borúsabb, drámaibb hangulatot hozta a sorozat, ami nekem személy szerint jobban tetszett az előző évadhoz képest. a fináléval nemértem mibaj, remek volt szerintem Cook bosszúja és mindenki elképzelte mit művelt a pszichodokival.
karakterek tekintetében az első generációban mindenkit nagyon szerettem. Sid, Cassie, Chris, Anwar - mind nagyon jól hozták a szerepüket.
második generációban meg leginkább Jack O'Connellt (Cook) emelném ki, aki remek színész és messze a legjobb volt a többiekhez képest szerintem.
Sketchen kívül az összes lány nagyon szép a sorozatban egyébként, pluszpont :D
ja és a zenék! remekül voltak megválasztva és majdnem mind ütött. pluszpont. -
Kosadzk1 #948 Na 4. évadban csak elkezdték a drámázást, kár h. cookot lecsukták, abszolút pozitív hatással volt a hangulatra. -
#947 jee már csak 1 hónap :D -
#946 Én is:D -
#945 épp most akartam én is írni :) -
#944 Skins
And the first episode of the brand new Skins will be on your TV's on E4 at 10pm on Thursday 27th January -
#943 szkinsztmáá :D -
#942 hát lehetnének szebbek is :D -
#941 5.évad szereplőgárda...megint :D -
#940 hát így képekről elég gyér felhozatalnak tűnnek, de várjuk meg az első részt :) -
#939 KATT IDE
az új generáció karakterei és egy-egy mondatos bemutatkozásai :D -
Laurita #938 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,én szinkronizáltan nézem a skins-t,és nagyon megtetszett a 2.évad 5 részének(ez Chris része) utolsó zenéje,ami a stáblista alatt is megy.
Próbáltam neten megkeresni de esélytelen mivel az eredeti verzióban nem ez a szám szól alatta hanem a "Guts – The Living is easy" ,de nekem nem az a szám kellene.
Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani legalább a címét vagy előadóját,bármi csak valami támpontot,hogy megszerezzem!!!
Előre is köszönöm -
#937 lájk! :D -
#936 5. szezon forgatását nemrég fejezték be:) -
Dobronski #935 LOL! Legjobb. Te tudod. -
#934 általában szinkron ellenes vagyok, de a brit angol jobban bassza a fülemet :) meg hát ha már szinkronnal kezdek vmit akk úgy is fejezem be. -
Dobronski #933 Jan-februárban jön az új évad, de szinkronosan 1000x rosszabb bármelyik évad.