103
Syobon Action
-
#63 62 hozzászólás.. ennyit is nehéz vsszaolvasni?
most tényleg? ennyire lusta vagy? nem csoa, hogy büntipontot kaptál..
mind1. windows Vista kell hozzá, és directX 10-es videokari (legalábis ezt pletykálják... mindem ismerősömnek eleve vistája van dx10-es karival, így ehhez em tudok semmit se szólni.
ha nincs dx10, akkor alul találaz egy linket, ahol tudod neten is játszani(Java runtime legyen telepítve) -
#62 nekem nem indul el :( mármint elinditom a .exe fájlt, meg is nyitja, de nem tok vele játszani, mert egyből elmegy utána.. küldjetek linket h honan lehet letölteni pls -
#61 ez egy kalap szar!!! -
#60 először kicsit ugorj ki, majd vissza, hogy elmennyen a sárga bigyó:) -
#59 a space nem téged gyorsít hanem az egész játékot sóval magadnakj nehezíted a dolgot mert gyorsabban kell ragolni -
#58 hát de hiába futok neki, nem ugorja át úgyse :@
Meg ha a Space-et is nyomva tartom, és úgy ugrok, akkor meg elkap egből az a bigyó :@ -
gyuri12 #57 nekifutásból kell,és a legeslegeslegszéléről ugorj -
#56 a francba :@
azt a rohadt zászlót nem tudom átugrani :@@ -
#55 Na én is végigvittem, -208 élettel :D
Remélem lesz folytatás. -
#54 akkor már a teljes 23 perces videót :) -
#53 én is azt csinálltam a videókon, de amikor kipróbáltam, akkor azt hittem megbolondulok :) -
#52 LOooooooooolll ez óriási, most nézem a videot sznaaszét szakadok a röhögéstől xxxxD -
#51 jovanmááá! má rájöttem miután leirtam! -
#50 NEEEEEEEEEEE!!!!
Az agyamra megy ez a sz*r... annyira szemét hogy az hihetetlen, de nem bírom abbahagyni. -
#49 Ezt a játékot életemben többé NE lássam mert idegbajt kapok.
nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek:D -
#48 ez nem flash teee! :D ez java:D -
#47 b+ ez milyen ge*i szivatós szar :)
mintha én írtam volna :) -
#46 de ő nerd szövegét idézte amit bevágtak alá ha jól sejtem -
gyuri12 #45 magyar vagy,magyarul beszéljél már:|
jó játék ez -
#44 This game is BAAAD! IT'S FUCKING HORRIBLE!
-
#43 na -111 életel sikerült VISZONT LÁTÁSRA!!!!!
ja és:EGY K*CS*G ZÖLD SZ*R-ÉRT VOLT MINDEZ!***********************-at -
#42 3 pályán hagytam abba bár az első zászlónál akartam -
#41 most olvasom az előző hsz-ekben, h végig lehet vinni, csak át kell ugrani azt a szar zászlót! :@
Madj holnap újra megpróbálom, mert most már idegbajos lettem :@@ -
#40 pfúú, nahát én ettől a játéktól ki akadtam...főleg hogy még végig sem lehet vinni... +o( -
#39 én kiakadtam ettől a szartól, de csak kiakasztottam -306 élettel :D -
timantes #38 ez egy nagyon jó játék , régebben játszottam vele , jó sok pályát végigvittem , sokszor habzott a szám , de maga a játék abbahagyhatatlan, nagyon addact , csak mértékkel -
#37 -
#36 én olyanokat röhögtem rajta amig játszottam.. :D -
#35 Nekem egy kínai videót linkelt haver :D -
#34 Nekem ez se indul:P. Hüle Japán sz*r. -
#33 melyiket nézted? Én először megnéztem egy videót, hogy hogy átment a hidon a cat, oda ahhoz a nagy valamihez, követtem a példáját és meghaltam és kezdtem előlről. Majd egy másik magyar videó mutatta meg ahelyes utat :D -
#32 én is :P -
#31 Kiakasztottam :P
Igaz uccsó pálya legvégét youtubon néztem meg -
szvini #30 madj ha átugortátok ne járjatok ugy mitn én hogy, kiment a képból a zászlót és nem tutam visza menni hogy megérintsem, és beobekszeltem -
kn00bis #29 Én úgy jutottam át, hogy kiáltam a legszélére, nyomvatartottam szóközt, aztán nekimentem, és a legvégén elugrottam (gondolom mindenki így próbálja csak mondom) -
#28 ki tud átjutni elsö zászlon????????????? -
#27 -
#26 gondolam rá, de kéne egy kis turbo :) -
#25 thx -
szvini #24 nem azért mondom de ez nem java ablakban futo változat?