Cat Mario
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az agyamra megy ez a sz*r... annyira szemét hogy az hihetetlen, de nem bírom abbahagyni.
nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
mintha én írtam volna 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
jó játék ez
ja és:EGY K*CS*G ZÖLD SZ*R-ÉRT VOLT MINDEZ!***********************-at
Madj holnap újra megpróbálom, mert most már idegbajos lettem :@@
practitioner of the forbidden arts of death
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Igaz uccsó pálya legvégét youtubon néztem meg
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Legjobb játék!!!444
http://9gag.com/gag/5135249