75
  • feamatar
    iszonyat rohadt jó film, agyatlan kikapcsolódás. Ne legyünk már sznobok, néha ilyen is kell. A film egyáltalán nem veszi magát komolyan(volt is benne valami ilyesmi: "utálom az akciófilmeket ahol csak egyetlen egy valakit informálnak a történtekről")
    Mi 4en végigröhögtük a filmet, én nagyon szeretem a realisztikus filmeket, de amikor már a címét hallottam, meg az első trailert, tudtam hogy ebben nem lesz belőle semmi. Itt csak lövés lesz, hack&slash. És ez benne a jó: hogy csak nézel hogy milyen hihetetlenebbnél hihetetlenebb helyzetek vannak benne(a répa haláli)
    Nem kell komolyan venni.
  • kalapos01
    Én csak egyszer, amikor az elején kivégzi a rosszat a répával - de onnantól megállás nélkül. Szenzációs film, Clive Owen eszméletlen nagy.
  • Cat 02 #33
    akció-vígjáték

hát kb mikor a 200. embert öli felnevettem :S
  • winnie
    a saját véleményed egy dolog, de te utána bizonyos "nagytöbbségről" írsz, hogy mit adtak be nekik.

amúgy olyan egyszerű a megoldás, hogy fáj kimondani - nem mindig a filmben kell a hibát keresni vagy másban - sajátmagunkban is lehet. (spec nekem sem jött be mondjuk a, tudom is én, parfüm, de attól még nyilván lehet jó film, csak én nem fogtam. nem jött át, hogy klasszikust idézzek. és? nagy dolog.)
  • koimbra1978
    Én végignevettem a Brian életét, ham ár példának hoztad fel.

És attól meglehet a saját véleményem a filmről, ha azt mondom közepes.Ízlések és pofonok.
  • Sance231
    "A nagy többségnek beadták, hogy ez paródia."

Ja, az is a szemét média hibája, ha leírják egy film műfaját. Én azt nem értem, hogy egy ilyen filmen miért kell számon kérni olyan követelményeket, amiket teljesíteni sem köteles. Mióta követelménye ennek a stílusnak az átgondolt történet, a gondolatébresztés, a klisék elkerülése (épphogy klisékből építkezik). A Csupsz pisztoly is egy remek paródia, de hol akar az gondolatokat ébreszteni, átgondolt történettel szórakoztatni? Az egy másik műfaj, a film ezen elemek hiányától lesz egyben zseniális.

Nem nevettél rajta? Oké. Valaki a Brian életét is fapofával üli végig, mégsem azt hallani a filmről, hogy hú de szar. Valakinek nem jön be, de az egyéni ízlés marhára nem egyenlő azzal, hogy rossz egy film. Attól, hogy neked nem tetszik, a film még bőven lehet jó. Nyilván nem lesz az év filmje (max. az óévé:)), és nem fogja megrengetni a filmtörténetet sem, de ez nem is célja ennek a mozinak.
  • zorden
    Sotetseg serege, ha mond valakinek valamit :-))) Nekem mar csak egy elkohecselt osi szoveg hianyzott :-)))
  • Drawain
    Hihetetlen milyen szánalmas, hogy így egymásnak esik két tábor, akiknek tetszik, meg akiknek nem, egy film... Mi a fene vesz rá valakit, hogy brutálisan szarnak nevezze valaki ízlését, mert tetszik neki a film, vagy kiröhögni valakit azért mert a másiknak nem. Hát emberek gondolkodjatok már. Most komolyan, lehet kritikát írni, de itt nem sok született a hozzászólásokban - csak méregtől fröcsögő csőlátású beleböfögések...
    Mondhatnám, ez hungarikum...
  • Laci az AGY
    ja és persze: vannak hibái a filmnek, de egyikünk jól irta. nem kell komolyanvenni...
  • Laci az AGY
    Istenem mennyi rönk van itt, nemigaz...

aki asziszi van humora de nem röhögött az készitsen 3száz pénz vizitdíjra... jó az tulzás, hogy az év filmje, de attól még egy jó film. És paródia. Akinek újkeletű, nézzen utána a Cranknek, ne itt ugassa le a másikat!

have niceday
  • Ed Porter
    Ez a film egy paródia. Ezt a filmet ne vegyük komolyan. Így néztem meg én is, szerintem egy közepes film, de néhol még rosszabb is. Túlértékelt, és hiába a jó főszereplő gárda. Szóval, ahogy lentebb írták erőltetett humora van a filmnek és nem csak ezért gyenge a film, de mint paródia itt bukik meg. Nem mondom hogy rossz, de simán felejthető és túlértékelt (nem csak itt, de itt a leginkább: év filmje!?).
  • Wittgen
    Egy esti kiakpcsolódás céljából néztem meg, azt laptam, amit vártam (jó sok zúzást), nekem bejött. Kellenek az ilyen filmek is, amik csak szórakoztatnak és nem gondolkodtatnak.
  • gabr
    Brutálisan szar a cikkiró izlése! A film iszonyat rossz, nézhetetlen baromság!
  • Skyline
    Hülye aki komolyan veszi ezt a filmet...Semmimásnak nem készült mint egy sima egyszerü popcorn akciómozinak,,,és annak teljesen jó.:)
  • asdasdasd
    Szerintem jó volt. Párhuzamba állítanán a Children of men-el.
    Mindekettőben gyerek mentés, csak teljesen más módon.
    A Children of men-ben már vártam, hogy Clive fegyvert fog a kezébe, de szerncsére nem tette, és pont így volt jó.
    Ebből meg hiányzik minden elgondolkodtató, filozófikus, érzelmes, ... dolog, és marad a tiszta akció (persze azt se komolyra véve). És ettől jó.
    Ha a kettőt egy filmben próbálják beletenni, na az lesz a szar.
  • koimbra1978
    A nagy többségnek beadták, hogy ez paródia. Akkor miért nem röhögtem? Szeretek nevetni, de az az inkább hülyeség, hogy valakit lőnek 4 oldalról gépfegyverrel és nem találják el. Ha ez paródia, akkor röhögnöm kéne ezen , nem?
    Az a baj, hogy ez a szó elterjedt és mindenki el is hiszi. Hmm, talán a kifigurázás szó jobban illene rá, de ez akkor is max egy közepes film.
    A jó(?) híre se terjed, Magyarországon is megbukott, csak úgy, mint Amerikában. :)
  • Datas
    Valoszinu nehezebb pozitiv jo kritikat irni, mint negativat, foleg egy olyan filmrol ami leginkabb egy latvany-hangulat-akcio orgia, egyszeru nem tulbonyolitott sztorival es valoszinu az sem tul sikeres huzas, hogy olyan "nagy oregbe" kot bele a cikk iroja mint Bruce Willis aki igy nagypapasan is meg rengeteg ember kedvence, de mindezek ellenere egyet kell ertsek vele, a Golyozapor a sajat kategoriajaban egy baromi jo film. Nem egy tipikus akcio vigatek, hanem tenyleg egy akcio parodia (nem Top Gun-os stilusra kell gondolni), melynek celkeresztjeben nem csak a filmek allnak, hanem a szamitogepes jatekok es rajzfilmek is. Mindez remek szineszekkel es olyan zenei betetdalokkal megfuszerezve amelyek szinten vegigkisertek a felcsepered(ett)o fiatalsagot. Osszegezve ujbol csak azt kell irjam, hogy egy remek film, amelyik vagy bejon az elso 5(de irhatnam az legelsot is) percben es akkor vegig elvezi az ember, vagy akinel ez nem tortenik meg az ne is pazarolja ra az idejet, mert csalodott lesz a vegen.
  • avman
    mások pedig h lenézik azokat, akik nem nyálfröcsögve hahotáznak az ilyen kényszeredetten, erőltetetten parodizáljuk a karikatúrát koncepción... mint látszik, az emberek egy része nem vevő erre, másoknak meg bejön. most nem tökmindegy? de azért egyszerű lélekre és ingerszegény környezetre utal, ha valakinek ez lesz az év filmje január 6-án... bár gondolom a flame, post, kattintás miatt született a cikk elsősorban.
  • avman
    azért ugye figyelted, h nem az év akciófilmje szerepelt a címben, igaz?
  • Sance231
    Újból jóket derülök a kommenteken. Egyszerűen hihetetlen, hogy a többségnek nem esik le, hogy ez a film paródia, és csak a röhögés kiváltása az egyetlen célja. Örülök, hogy legalább a cikk írójának ez lejött, és most egy tényleg teljesen jó kritikát kaptunk.
  • Blasta
    Tibor=Viktor, elnézést a félregépelésért
  • Blasta
    És ott van a kurva nagy PONT avman kommentjében.
    Tibikém, sztem nyugdíjazd magad.
  • Blasta
    Hát Tibor, Te nem vagy komplett gyermekem...
  • rigidus
    > Megtörtént. Bruce Willis ezennel nyugdíjazva

Ehhez kepest nagyon is aktiv.
  • radical@work
    Ez mekkora szar film, kerülje aki tudja.
  • NiGhTM4R3
    A cikk írója számomra újra bizonyította, hozzá nem értését. :)
    Pont. :)
  • emp
    A Crank nagyon állat volt. Annyit rég röhögtem akciófilmen (pedig nem szeretem az akciófeilmeket), úgyhogy asszem azért ennek is adok egy esélyt!
  • kicsy
    Nemtudom ha sztorit, gondolkodást vártál és nem szereted az agyatlan öldöklést, akkor miért akciófilmet néztél :)
    Szerintem jobb volt ez így, mintha meg akarná váltani a világot és túl komolyan venné magát, igénytelennek meg semmiképp sem nevezném.
    (Mellesleg azért simán volt annyi sztorija mint bármelyik AAA akciófilmnek, csak a pörgősség miatt háttérbe szorult)
  • koimbra1978
    Szerintem ez egy közepes film. Pont.:)
    A Crank ezerszer jobb volt , a Golyózápor meg idegesített néhol.
  • booyaa
    a maga módján jó film ez... de nem az év filmje az tuti
  • avman
    akkor a következőket vonhatjuk le tanulságként, h mi kell az év filmjének, azaz mire kellene bukjon a populáció:
    - semmi sztori
    - semmi gondolkodás
    - agyatlan öldöklés
    - klisék
    - rövid, ne terhelje szervezetünk
    - ne vegyük komolyan
    nem rossz fil, de nekem meg a kurva anyámat, mert vannak igényeim. jelenleg szinte bármelyik chanbara vagy ázsiai akciófilm a leggagyibb fajtából is keresztbe alázza sztoriban, vérben, szarkazmusban.
  • Lame
    Ugyan azon a napon neztem meg mit a Kiraly Nevebent. Szerencsere, legalabb 1 jo film legyen mar a 2-bol :)

Azert az kicsit tulzas, hogy az ev filmje, de mindenkepp konnyed szorakozast biztosito akcio film. Valoban kellemes szinfolt a tobbi kozt.
    Monica valoban jo :)
    Ilyen vad sex jelenetet meg nem lattam :))))
  • Zro
    Én is pont ezt néztem :)
    Valahogy konzerválta a szépségét ;)
  • bakvarnyu
    jaja
  • L3zl13
    A film nem tom milyen, de Monica Bellucci még mindig baromi jó nő...