Golyózápor - Az év filmje. Pont.
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film egy paródia. Ezt a filmet ne vegyük komolyan. Így néztem meg én is, szerintem egy közepes film, de néhol még rosszabb is. Túlértékelt, és hiába a jó fõszereplõ gárda. Szóval, ahogy lentebb írták erõltetett humora van a filmnek és nem csak ezért gyenge a film, de mint paródia itt bukik meg. Nem mondom hogy rossz, de simán felejthetõ és túlértékelt (nem csak itt, de itt a leginkább: év filmje!?).
Egy esti kiakpcsolódás céljából néztem meg, azt laptam, amit vártam (jó sok zúzást), nekem bejött. Kellenek az ilyen filmek is, amik csak szórakoztatnak és nem gondolkodtatnak.
Brutálisan szar a cikkiró izlése! A film iszonyat rossz, nézhetetlen baromság!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Hülye aki komolyan veszi ezt a filmet...Semmimásnak nem készült mint egy sima egyszerü popcorn akciómozinak,,,és annak teljesen jó.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szerintem jó volt. Párhuzamba állítanán a Children of men-el.
Mindekettõben gyerek mentés, csak teljesen más módon.
A Children of men-ben már vártam, hogy Clive fegyvert fog a kezébe, de szerncsére nem tette, és pont így volt jó.
Ebbõl meg hiányzik minden elgondolkodtató, filozófikus, érzelmes, ... dolog, és marad a tiszta akció (persze azt se komolyra véve). És ettõl jó.
Ha a kettõt egy filmben próbálják beletenni, na az lesz a szar.
Mindekettõben gyerek mentés, csak teljesen más módon.
A Children of men-ben már vártam, hogy Clive fegyvert fog a kezébe, de szerncsére nem tette, és pont így volt jó.
Ebbõl meg hiányzik minden elgondolkodtató, filozófikus, érzelmes, ... dolog, és marad a tiszta akció (persze azt se komolyra véve). És ettõl jó.
Ha a kettõt egy filmben próbálják beletenni, na az lesz a szar.
A nagy többségnek beadták, hogy ez paródia. Akkor miért nem röhögtem? Szeretek nevetni, de az az inkább hülyeség, hogy valakit lõnek 4 oldalról gépfegyverrel és nem találják el. Ha ez paródia, akkor röhögnöm kéne ezen , nem?
Az a baj, hogy ez a szó elterjedt és mindenki el is hiszi. Hmm, talán a kifigurázás szó jobban illene rá, de ez akkor is max egy közepes film.
A jó(?) híre se terjed, Magyarországon is megbukott, csak úgy, mint Amerikában. 😊
Az a baj, hogy ez a szó elterjedt és mindenki el is hiszi. Hmm, talán a kifigurázás szó jobban illene rá, de ez akkor is max egy közepes film.
A jó(?) híre se terjed, Magyarországon is megbukott, csak úgy, mint Amerikában. 😊
Valoszinu nehezebb pozitiv jo kritikat irni, mint negativat, foleg egy olyan filmrol ami leginkabb egy latvany-hangulat-akcio orgia, egyszeru nem tulbonyolitott sztorival es valoszinu az sem tul sikeres huzas, hogy olyan "nagy oregbe" kot bele a cikk iroja mint Bruce Willis aki igy nagypapasan is meg rengeteg ember kedvence, de mindezek ellenere egyet kell ertsek vele, a Golyozapor a sajat kategoriajaban egy baromi jo film. Nem egy tipikus akcio vigatek, hanem tenyleg egy akcio parodia (nem Top Gun-os stilusra kell gondolni), melynek celkeresztjeben nem csak a filmek allnak, hanem a szamitogepes jatekok es rajzfilmek is. Mindez remek szineszekkel es olyan zenei betetdalokkal megfuszerezve amelyek szinten vegigkisertek a felcsepered(ett)o fiatalsagot. Osszegezve ujbol csak azt kell irjam, hogy egy remek film, amelyik vagy bejon az elso 5(de irhatnam az legelsot is) percben es akkor vegig elvezi az ember, vagy akinel ez nem tortenik meg az ne is pazarolja ra az idejet, mert csalodott lesz a vegen.
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
mások pedig h lenézik azokat, akik nem nyálfröcsögve hahotáznak az ilyen kényszeredetten, erõltetetten parodizáljuk a karikatúrát koncepción... mint látszik, az emberek egy része nem vevõ erre, másoknak meg bejön. most nem tökmindegy? de azért egyszerû lélekre és ingerszegény környezetre utal, ha valakinek ez lesz az év filmje január 6-án... bár gondolom a flame, post, kattintás miatt született a cikk elsõsorban.
azért ugye figyelted, h nem az év akciófilmje szerepelt a címben, igaz?
Újból jóket derülök a kommenteken. Egyszerûen hihetetlen, hogy a többségnek nem esik le, hogy ez a film paródia, és csak a röhögés kiváltása az egyetlen célja. Örülök, hogy legalább a cikk írójának ez lejött, és most egy tényleg teljesen jó kritikát kaptunk.
Tibor=Viktor, elnézést a félregépelésért
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És ott van a kurva nagy PONT avman kommentjében.
Tibikém, sztem nyugdíjazd magad.
Tibikém, sztem nyugdíjazd magad.
Hát Tibor, Te nem vagy komplett gyermekem...
Ez mekkora szar film, kerülje aki tudja. <#szomoru2>#szomoru2>
A cikk írója számomra újra bizonyította, hozzá nem értését. 😊
Pont. 😊
Pont. 😊
A Crank nagyon állat volt. Annyit rég röhögtem akciófilmen (pedig nem szeretem az akciófeilmeket), úgyhogy asszem azért ennek is adok egy esélyt!
Nemtudom ha sztorit, gondolkodást vártál és nem szereted az agyatlan öldöklést, akkor miért akciófilmet néztél 😊
Szerintem jobb volt ez így, mintha meg akarná váltani a világot és túl komolyan venné magát, igénytelennek meg semmiképp sem nevezném.
(Mellesleg azért simán volt annyi sztorija mint bármelyik AAA akciófilmnek, csak a pörgõsség miatt háttérbe szorult)
Szerintem jobb volt ez így, mintha meg akarná váltani a világot és túl komolyan venné magát, igénytelennek meg semmiképp sem nevezném.
(Mellesleg azért simán volt annyi sztorija mint bármelyik AAA akciófilmnek, csak a pörgõsség miatt háttérbe szorult)
Szerintem ez egy közepes film. Pont.😊
A Crank ezerszer jobb volt , a Golyózápor meg idegesített néhol.
A Crank ezerszer jobb volt , a Golyózápor meg idegesített néhol.
a maga módján jó film ez... de nem az év filmje az tuti <#circling>#circling>
Egy háború vessen véget az összesnek...
akkor a következõket vonhatjuk le tanulságként, h mi kell az év filmjének, azaz mire kellene bukjon a populáció:
- semmi sztori
- semmi gondolkodás
- agyatlan öldöklés
- klisék
- rövid, ne terhelje szervezetünk
- ne vegyük komolyan
nem rossz fil, de nekem meg a kurva anyámat, mert vannak igényeim. jelenleg szinte bármelyik chanbara vagy ázsiai akciófilm a leggagyibb fajtából is keresztbe alázza sztoriban, vérben, szarkazmusban.
- semmi sztori
- semmi gondolkodás
- agyatlan öldöklés
- klisék
- rövid, ne terhelje szervezetünk
- ne vegyük komolyan
nem rossz fil, de nekem meg a kurva anyámat, mert vannak igényeim. jelenleg szinte bármelyik chanbara vagy ázsiai akciófilm a leggagyibb fajtából is keresztbe alázza sztoriban, vérben, szarkazmusban.
Ugyan azon a napon neztem meg mit a Kiraly Nevebent. Szerencsere, legalabb 1 jo film legyen mar a 2-bol 😊
Azert az kicsit tulzas, hogy az ev filmje, de mindenkepp konnyed szorakozast biztosito akcio film. Valoban kellemes szinfolt a tobbi kozt.
Monica valoban jo 😊
Ilyen vad sex jelenetet meg nem lattam 😊)))
Azert az kicsit tulzas, hogy az ev filmje, de mindenkepp konnyed szorakozast biztosito akcio film. Valoban kellemes szinfolt a tobbi kozt.
Monica valoban jo 😊
Ilyen vad sex jelenetet meg nem lattam 😊)))
Én is pont ezt néztem 😊
Valahogy konzerválta a szépségét 😉
Valahogy konzerválta a szépségét 😉
A film nem tom milyen, de Monica Bellucci még mindig baromi jó nõ...
← ElőzőOldal 2 / 2