58
  • narumon
    Akkor add el azt a szart és maradj a jól működő ámde semmit nem érő cuccaidnál.
  • narumon
    Hát játékkonzolba nem is forradalmi technológia kell, hanem játékélmény. Tessék megnézni a wii-t. Ha az x 15 év visszarepülés akkor a wii az back to the kőkorszak.
  • NEXUS6
    Hát ezt az egészet elóvatoskodta a M$. Az X360-ban csak semmi forradalmi technológia! Se HD-DVD, se mozgásérzékelős irányító, de még ha belenéz az ember akkor is 5-10 évet visszarepül az időben a gyártástechnológiát látva. Biztosra mentek. Rossz nyelvek szerint halál biztosra.(RRoD)
  • adam first
    "Meg gyanítom más konzol sem nagyon."
    Meg az édes anyukádat, azt... Mint jelenlegi X-box, GC, N64, DC tulaj kikérem magamnak az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket. Én nem a kockafejű fórumon elismert, kakukk marci vagyok, mint egyesek. :))
  • narumon
    "Én ezt egy elszánt volt pécésnek írtam."

Miért lennék volt pcs? Nézd meg az aláírásomat esetleg. Esetleg ha elmondom mivel játszok a legtöbbet akkor is a pc jön ki. Viszont az haverokkal flashelni nem megoldás arra csak konzol jó.

"Amúgy meg mi alapján állapítod, meg hogy Sony fanboy vagyok, ez nagyon jó egy Sony gép nincs a birtokomban, hülyegyerek. :))))"

Meg gyanitom más konzol sem nagyon.
  • narumon
    "Kakukk, a MS már rég beismerte a problémát."

Mármint milyen problémát? Amit irtam azt az ilyenekre irtam, hogy "szánalmas hogy multiplayerért fizetni kell" - amikor ennyi pénzért ilyen Mplayer szolgáltatás lenne pcre akkor sokan odavernék.
    "Hagyjuk a hülyegyerekeket gariba rohangálni vele" - amikor futár jön érte és viszi hozza (az már csak hab a tortán hogy mi itt a környéken mindannyian annyira szerencsések vagyunk, hogy összesen 1 rossz gépet tudok mondani haveri körből, ami legalább 13-15 gép.)

"fanok pedig, csak álmodhatnak tökéletes 360-ról, kiadtak Core/Arcade/Premium/Elite 4 féle kiszerelésű MS gépet, de gyakorlatilag az összesnek csak egy és ugyanaz célja volt, kiküszöbölni az előző verzió hibáit."

- amikor ezek a gépek nem egymás utániságban jöttek hanem egymás mellett elérhetőek (mitn ahogy ps3-ból is elérhető kétféle, meg előtte is voltak variációk), és nekem (meg sok más embernek) ez a legszimpatikusabb, hogyha csak otthon játszani akar akkor nem fizettetnek meg vele mindenféle kütyüt meg nagy vinyot meg stb.
    Lehetne még ragozni, de ez bőven bizonyitja, hogy itt egykét ember még konzolközelben sem volt max hallott róla vagy olvasott valamit valahol valakitől.
  • narumon
    Húha kemény vagy első Adam. Asszem megyek is védem kis MS konzolomat. A kis PSPmet is megvédjem esetleg, vagy azt nem kell? Vagy a pcmet, mert kiszivod belőle a prosszing pávőt? Vagy éppen van itt mellettem 4 azaz NÉGY! db PS3, ezeket is meg kell védenem tőled? Asszem fel is hivok valami örzővédő káeftét.
  • adam first
    Személyedben narumont tisztelhetem meg, csak más felhasználónévvel?
    Én ezt egy elszánt volt pécésnek írtam. Amúgy meg mi alapján állapítod, meg hogy Sony fanboy vagyok, ez nagyon jó egy Sony gép nincs a birtokomban, hülyegyerek. :))))
  • IGAZIWILLIAMS
    Hülyegyerek...

/én már akkor konzoloztam,amikor még a Sonyéknál nedves álom sem volt a konzolpiac,Te meg még apád zsacskójában sem nagyon úszkálgattál,most mégis xboxon játszom,na? Oktassalak?
  • dez
    Kakukk, a MS már rég beismerte a problémát.
  • ColdFire
    desexy kép
  • adam first
    A nagy pécés beszólt. A hét vicce, menjél szépen védeni kicsiny MS konzolodat a pc-s játékoknak leáldozott fórumba, vagy inkább Mass Effectezél. Ex-pécés oktat, vérbeli konzolosokat. Hová fejlődik ez a világ. Ha valami szar, azon nincs mit meg magyarázni.
  • narumon
    Hát ha valamelyikőtök értene egy picit a konzolpiachoz és nem urban legendekre hivatkozn nonstop akkor belátná, hogy itt azért összehordtatok egy kupac nagy baromságot.
  • bertino
    és még fizess is azért, hogy online játszhass vele... :DDDDD
    kész vicc az egész
  • bertino
    szerintem hagyjuk őket nyugodtan, biztosan imádtak a gariba rohangálni vele, várva epekedve, hogy cseréljék az egész szart, mert annyira hulladék

persze itt a legelső gépre gondolok inkább, ujabban már alkotnak bele legalább normális hűtést, de nyilván nem csak ez az egy baja lehet a gépnek
  • echo
    szerintem az ms-nek az a jellemzője, hogy soha sehol semmi kockázatot nem vállal. semmi jelentős újítás. mindig csak megy a piac után és beszáll már bevállt területekre, kiad egy közpszerű terméket és legyalulja a már ott lévőket a kifogyhatatlan pénz tartalékaival. ez van.
  • adam first
    „a lelkes zsurnaliszták már nevet is adtak: Ultimate, azaz "végső" kiadás. Az elmélkedők szerint a fiktív változat a PS3-hoz hasonlóan 1080p HDMI kimenettel, beépített WiFi-vel, 65nm csíkszélességű processzorral és grafikus maggal érkezett volna, illetve egy szinte zajtalan hűtést és egy 320 Gbyte-os merevlemezt is magában foglalt volna az álomkonzol.” A fanok szeretnének egy tökéletes gépet, ezzel eddig semmi gond. A problémák, ott kezdődnek, hogy az X360 project, úgy ahogy van hibás konstrukció, a fanok pedig, csak álmodhatnak tökéletes 360-ról, kiadtak Core/Arcade/Premium/Elite 4 féle kiszerelésű MS gépet, de gyakorlatilag az összesnek csak egy és ugyanaz célja volt, kiküszöbölni az előző verzió hibáit. Szánalmas, hogy immáron 3 éve a meghibásodások aránya még mindig 40%. Az emberek pedig elfogadják és védik azt, a hulladék minőséget, amit a pénzükért kapnak. Nem flém, csak egy vélemény egy balfék ígérgető cégről és annak birka vevőiről. A PlayStation 3, Wii duó legalább igényes, minőségi konstrukció.
  • bertino
    pompás