58
Sony Ericsson K530i
  • havasdani
    Én azt mondom nincs értelme azon vitatkozni hogy a nokia e a jobb vagy a SE mert mind2 egyformán jó. Mongyuk hozzá teszem h sony barát vook és jo telo a k530 a kategóriájában.Nekem w910i van és rohadt jo 4 gb s kártya van benne nem lassul be tele van filmel mp4 be(amit én konvertálok:D).Ja és jön a se nek a 16 milla szinű kijelző!!!
  • csaba4444
    szevasztok, a k530i-m hez mien bővítéseket tudok letölteniami hasznos is?
    itt gondolok a kamerára és egyéb ehhez hasonló dolgokra
  • tamasv
    SZiasztok, volna egy problémám. A SE K530i-s telefonomban elment az alaplap, mennyibe kerülne a szerviz, vagy az alaplap körülbelül. Ha tudtok segítsetek jó lenne tudni. Előre is köszi szépen a segítséget.
  • Hixer
    a k550i topikot bezárták, merhogy nem kell mindennek új topik... én csak azt kérdezném, mer nem találtam egyértelmű infót, hogy K550i-telóhoz veszek 4GB Sony M2 Memory Stick-et, akkor felismeri, menni fog? halvány emlékem van valami csak 2GB-ig kezelő dologról... a telefont már flasheltem W610-re
  • m3power
    Most flasheltem a k530i-met w660i-re
    Tök jó meg minden, csak annyi vele a bibi, hogy kártyafüggővé vált. :(
    Nem tudtok vmi programot vagy ilyesmit, amivel ki tudnám sütni??
    Ha valaki tud, Szóljon!!
    Előre is köszi!
  • Benny04
    :D
  • m3power
    most ezt a képet minek raktad ide??
    Ez nem k550i topic
  • tommyx
  • m3power
    Sziasztok! Nem tudja vki hogy miért van az, hogy se update service programmal frissíteni akarom a k530i-met, és hiába nyomom a C gombot, nem érzékeli a gép, és egy idő után magától bekapcsol a teló??
  • Pheel
    "A kamerát flasheléssel nem lehet javítani??"

Dehogynem! Utána egy ultrazoomos Canon 1D lesz belőle. Nem írom ide, mire gondolok még...
  • m3power
    A kamerát flasheléssel nem lehet javítani??, mert a v630i jobb videót csinál. A kameradrivert kéne frissíteni. Tudja valaki milyen walkmanes szoftokat lehet az 530i-re rátenni?
  • littleNorbi
    a telefonon a hangerő maxon van. Az equalizert is próbáltam állítani.
  • Olcsóvér
    remélem nem sértem meg a lelkedet de te visszamaradtál az evolúcióban
  • tom235
    sztem bármire kár lecserélni a k750i-t, hacsak nem mondjuk egy p1i vagy egy w960-asról van szó. a többi csak a dizájnnal több, semmi pluszt nem ad . max a 3g, de az meg mégis mi a francnak? amúgy szerintem nemcsak a k550i csinál rosszabb képet a k750i-nél, de a k810i-is.
  • norbi56
    nekem k550i-vel semmi gond soha nem fagy és szépen fényképez
  • Goruck
    padtársamnak és egyben legjobb barátomnak is olyanja van kb 3 éve és komolyan mintha új lenne, semmi karc sehogy, pedig aztán nem kíméli, de nemis basztatja
  • Pheel
    "A kamerafedlapom behorpadt, meg eléggé zsebkopott volt"

Te a telefonnal lapátolsz? Lassan három éve napi szinten zsebben van a 6230i-m, de gyakorlatilag olyan, mint egy új.
  • Goruck
    énis "fiatalosat, ugyanakkor nagy tudásút" akartam venni ezért vettem 5700-t :D:D
  • BIZ0906
    :P
  • bardocz
    agy a telón állítod,vagy lehet a füles a szar,enyém kib. hangosan szól,és jobb minőségben mint philips mp3,még buszon sem hallgatom maxon,mp3 meg néha még úgy is kevés...
    amúgy ha állítod az equalizert,akkor még lehet hangosabb
  • littleNorbi
    Mikor a K530i-mre rácsatlakoztatok a fülhalgatót, akkor elég halk, lehet valahogy hangosítani?
  • m3power
    Na igen, ez jó lett: Nokiáról többet írtok mint kellene.
    Amúgymeg a k750-emet azért cseréltem le, mert már eléggé lestrapált állapotban volt. A teló egyszer sem fagyott le! Az már más dolog ha valaki ész nélkül használ egy telefont és telerakja mindenféle alkalmazással és játékkal. A nokiák ilyen használat mellett ugyanúgy viselkednének. A kamerafedlapom behorpadt, meg eléggé zsebkopott volt, joystickkal nem voltak problémáim. A k530i sokkal gyorsabb mint a 750, egyszerre több játék és alkalmazás is futhat egyszerre és nem lesz lassabb a teló, ott virít benne a 3G, a szoft nagyon el van találva, nagyobb és szebb a kijelzője, van benne flight mode, és ráadásul még jobban is néz ki. Ennyi nekem már megért 40 lepedőt. Egyedül a kamerát sajnálom, mert nem értem mért nem lehetett benne hagyni az autofocust. Ne haragudjatok, de van itt olyan aki ide írt és k530i-je van?? mert addig, amíg nem volt ilyen a kezetekben, nem kéne ilyen véleményeket írni --> Szerintem! Ui.: Én nem üzleti telefont akartam venni, hanem fiatalosat, ugyanakkor nagy tudásút, ezért nem kéne összehasonlítani a nokia E sorozatával.
  • Goruck
    az én Nokiábn 369Mhz-es és igen gyors!! hamar bekapcsol, bár sosem kapcsolom ki és a témát is olyan gyorsan cseréli mint a régi S40esek :) vagy még gyorsabban :D
  • Goruck
    AVI23gp topic.... :D
  • Borg
    Talán mert ez csak egy nokiás urban legend... d750-em 3 éve ki se volt kapcsolva, sosem fagyott le.
  • NeverwinterKING
    nekem azér néha néha megáll :D de pár pillanat azt jó lesz^^ k550ire célzok :D
    de am nagyon szeretem ezt a telót, csak az a gáz h drága a memkari bele :(
  • BIZ0906
    Nekem miért nem fagy le a W810i-m?
  • bardocz
    ez hogy melyiket könyebb kezelni teljesen megzokás kérdése csak,én nokiából csak a felsőkatogóriát ismerem el,anyámnak most van 2. nokia,ugyan az a baja mint a réginek,néha kikapcsol,és kéri hogy regeld a simkártyát...úgy,hogy fele anyi idős sincsen mint apám t630i-je,annak még nem vltilyen problémája,nekem meg v630i valami brutálgyors sharp gx17 után:D
  • bardocz
    ezt hogy következtetted ki a neveimből?tán láttál a v630i topikban?
  • Pheel
    "mit takar az h business line ?"

6110-6150-8110-8210-6210-6310-6310i-6510-6600-
    6230-6230i-6233-9-es széria-E széria
    Persze van még, csak nem jut mind eszembe fejből. Leginkább arról lehet őket megismerni, hogy nem csicsásak, viszont korukhoz képest sokat tudnak.

Az N széria a multimédiás sorozat.

Egyébként az E51-ről azt állítják, hogy hipergyors. Én kipróbáltam, elég gyors volt, de azért nem száguldott. Viszont tényleg a jelenlegi legerősebb proc és iszonyat sok memória van benne.
  • Goruck
    ja és az utcsó mára
    Tény, hogy a SonyEricssonok olcsóbbak, de hosszútávra Nokiára kell beruházni!
  • Goruck
    az utolsó résszel teljesen egyetértek!

ami az elejét illeti a Nokia 6234 és a v630 nem ugyan az a kategoriás telefon....

és a Nokiának nagyobb a kijelzőfelbontása :D
    Sagem...haggyuk :D én elveszek egy SE menüjébe és az én SE-os ismerőseim nemtudnak belépni a symbianos menümbe mert nemtudják hogy kell... de szerintem annak egyszerűbb a menüje...
  • zolo
    Igaz hogy Nokia vs SE lesz ebből, dehát....

Nekem 2db Sagemem volt, mielőtt SE V630 lett. És ahhoz képest felüdülés, teljesen logikus, átlátható, és sebességben verhetetlen ! Fotók minősége meg napfényben elfogadható, számomra tökéletes, nemhordok magamnál azért digigépet, mert leakarom fotózni ahogy hülyülünk barátokkal...
    És ami Nokia...
    Tesómnak 6234-e van, Voda menü, de semmi korlátozás... És hát lassú...Képmentés lassú, képnézegetés lassú, csomó java játék nem indul el hibára hivatkozva...És nekem SE után nagyon logikátlan a menüje...Számomra átláthatatlan...

Szóval ez megint olyan dolog, minthogy Ati vs Nvidia, Intel vs Amd....Tök fölösleges vita, ahol úgyse fog sose nyerni senkisem, mert mindig lesznek szimpatizánsok...
  • Goruck
    mit takar az h business line ?
    SE-s ismerőseim mindíg aztmondják nekem, hogy bezzeg én mindíg csak az N95el jövök(hozzáteszem meg se szólalok) pedig ha már Nokiával hencegnék akkor ott a teljes N és E sorozat ami veri a SE-ket...plussz a többi 9*** sorozat stb, de én már nem vitatkozom...jóéjt mindenkinek holnap meg vigyázni, veszélyesek az utak!!!
  • Pheel
    3 évente cserélem a business line Nokiáimat, egyelőre jó az ütem.
  • Goruck
    Én nemis cserélgetem a telefonjaim... idáig 4 telóm volt az első amit kaptam bátyám régi Alcatel-e nagyon jó mobil volt!!! 2. Nokia 3100 oda adtam 3év után nagymamámnak , mert majdnem SE T230ot kapott.....Nokia 6111 másfél évig
    és a mostani Nokia 5700mat egy jó hosszú ideig nem akarom le cserélni, mert minek...symbian ecsém :D
  • n3whous3
    De... pont, hogy csak véletlenül nincs elterjedve
  • Pheel
    A Sharp nem véletlenül nincs elterjedve hazánkban. A Vodának volt pár reménytelen kísérlete velük, de hamar elhalt.
  • Pheel
    Nekem sok SE fanatikus ismerősöm van és nagyjából ugyanannyi Nokia fan is. Rajtuk kívül vannak még a sodródók, akik azért vesznek fél évente telefont, mert "milyen jól néz ki". Részemről Nokia, mert számomra logikusabb a használata és vállalhatóbb a kinézete. Nem a csillogós szarokra gondolok, hanem szigorúan a business linera.
    Használjon mindenki azt, amit szeretne!
  • n3whous3
    SHARP-ról meg szót sem ejt senki, pedig garantálom, hogy annak minőségi fényképezős képe van. Jha és a legbiztosabb szoftvere is. Dehát sajnos a trendet követitek (hozzáteszem nekem is Moto van, de csak azért, mert pont vége lett a forgalmazásának annak a SHARP telónak, amit akartam)