57
Konvertáljunk avit, 3gp-be
-
#17 Igen, elátom előttem már írták ezt a progit amit linkeltem:D -
#16 Én ezt ajánlom! akármit akármibe tudsz vele konvertálni, és nincsen semmiféle idő-limit:P -
zserrbo #15 Ezt a szoftvert már használtam én is, már nem emlékszem miért, de hamar úton távozott a gépről. -
#14 most látom énis ezt mondtam :) -
#13 az igaz, de ott a legújjjjjabb koment is 2004be lett írva kb....
#1: Énis most ezzel szenvedtem, letöltöttem SmatrMovie-t és a telefon kliensét és most AVI-ba nézem telefonon a filmeket -
#12 én imTOO 3gp video convertert használok,700 megás filmet 60 megába tömörítette,és jó a minősége is -
zserrbo #11 Nem minden telefon oprendszeres. Gondolom ez a módszer csak azoknál működik a symbian név miatt. -
Shadow_THH #10 nekem még mindig van egy rakat full filmem
de sokkal célszerübb avi-ba rakni és symbianos avi lejátszóval megnyitni vagy esetlegn rm-be -
#9 super (igen, ez a program neve)
mindent konvertál mindenbe
ja és: FREE -
zserrbo #8 Én ezt használom ilyen célra:
Power MP4 iPod PSP 3GP AVI MPG WMV Video Converter
Igaz az 5.0-s verziót. Van egy másik is a Super videi converter vagy valami hasonló a neve, de abba hiába választható 3 féle 3gp-be konvertálás is (3gp nokia, sonye, 3gp2), a 3gp (nokia) módot választom annál nem tudok 320x240-es felontást használni, a 3gp2-nél meg caggat a videó. Bár az több mindenbe tud kovnertálni így asszem (már kicsit régen használtam) pl flv fájlokat ezzel kovnertálok avi-ba, majd a Power szoftverrrel 3gp-be :) -
#7 http://media-convert.com/ -
#6 Átraktam, rendesen elneveztem. -
Szabi1991 #5 sztem nem, a többit privibe folytatom ha gondolod :) -
#4 oké, rendi. Amúgy tényleg igazad van, hogy mobil fórum. Ez a Total Video Konverter ingyenes?
-
Szabi1991 #3 3gp leginkább mobilos formátum, szal a Mobil fórum-ban találsz rá pár topikot !
amúgy én a Total Video Converter-t használom :)
(én 2 órás filmet konvertáltam vele, aztán nem fért fel a mobilomra -.-') -
#2 nokia pc suite, vagy nokia movie maganer, -
#1 kerestem, konvertáló címszó alatt, de nem találtam olyat, ahová nyugott szívvel fel tudnám tenni a kérdésem:
Tudtok-e mondani olyan programot, amivel egész filmeket konvertálhatok 3gp-be. Próbálkoztam sokkal, valamelyik csak fél órát, valamelyik 5, 10 percet enged. Segítenétek?
Köszike