35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#43 "nem lehet manga anime' a manga anime az pl a pokémon ? -
#42 Nem is ez volt a mondanivalom.... :) -
#41 jó kösz hogy ezt megosztottad velünk...szia -
#40 Egy kis off: hogy szoktatok képet beszurni? :P -
#39 az nincs szabályban hogy csak olyat muttathat, amit láttot legalább 1x, szal bármit berakhat
Szabály szerint most nuki jött. -
#38 Vampire Hunter Robin... jo akokr összekevertem vmivel... sokat magyarázatk akkor egyszerrre xD -
#37 Akinek nem tetszik a topik az ne szoljon be. kész. Amugy egy javaslat: ne csak ilyen tévés divataniméket tegyetek, illetve ne csak azokrol az animékrol következtessetek amiket tévébe láttatok :P -
#36 jéé :o -
#35 Na a szabály még nem lett berakva a bannerbe ugy hogy itt az ideje hogy mindenki elolvasa a szabályt
#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nállad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejteted az előző képet és erröl egyértelmű viszaigazolást kapsz!
#2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz másik képet beszúrni! Ha ennek ellenére se vagy képes türtőztetni magad, akkor egyértelmüen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot
#3. Csak egy képet szúrj be! A kép kizárólag animeböl lehet! nem lehet manga anime vagy fan art
#4. Ha egy feladványra 15 percen belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladó elárulja az anime cimét :)és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot
#5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de 15 percen alatt nem tud másik képet berakni, akkor a jog automatikusan átszál az első jelentkezöre!
#6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, az törölve lesz,és akár büntetőpontot is eredményezhet.
#7. A kép nem haladhatja meg az 1024x768-as méretet és nem foglalhat többet 500KB-nál.
#8. A szabály nem ismerete nem mentesit a betartásuk alól -
Nuki #34 V.H.R.? -
Nuki #33 Ez is egy Eduárd, csak ő a Cowboy bebopból... De vannak ám szabályok, csak nincsenek kiírva.. :) -
#32 V.H.R. nem láttam csak meséltek rola :D -
#31 cowboy bebop xD -
Nuki #30 Kösz^^
Igen, ez egy anime.
-
#29 na?
-
Cat 02 #28 angol CN-en megy csak :( -
Cat 02 #27 Fullmetal Alcemist -
#26 Nyert. Te jössz. -
#25 tudom a megfejtést de addok másnak esélyt a berakásra :) -
#24 igen közbe rájöttem... ez valami RTL-es lesz:D -
Nuki #23 Fullmetal Alchemist ^^ -
#22 Nem :) -
#21 Naruto?:/ nem tudom ám:D -
#20 Tessék egy könnyű hogy mindenkinek legyen esélye:
-
#19 Nem tudom mi bajotok van a topikkal, most miért ne lehetne ilyen? Attól, hogy egyesek nem tudnak hozzászólni, attól még ez is lehet jó. -
#18 valami populárisabbat rakjatok, legyen már esélyünk -
#17 Bebüfögők ajándékot kapnak!!!4444 -
Nuki #16 Kár hogy nem :] -
#15 még1 ien szar
beritttyentek a boldogsáktól:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#14 kitaláltad :) te raksz -
#13 a karakter akit látsz a képen :) sok részik megkeseriti a föhös életét :) -
#12 ezt is be fogják zárni -
#11 Midori no Hibi? -
Cat 02 #10 az másmilyen -
Nuki #9 Ezt te láttad egyáltalán, vagy csak úgy kiválasztottál egy képet a cím ismeretében? -
#8 nem talált :) egyik sem -
Nuki #7 Annál több ok hogy elhúzzatok innen melegebb éghajlatra.
#1: a szereplő nekem Read or Die-ból ismerős. -
#6 sztem elfen lied -
#5 Mert a többi nem csak egy rétegnek szól? -.-
am nem muszáj mindenhova bepof... na mind1 ^^ nem tetszik ne nézd -
#4 ez legalább akkor baromság mint a pankrációs volt, egy réteg ismeri csak...