35573
  • csocso14
    Nem kell ahoz egész nap nézni, elég csak pár ismertető képét megnézni és az ember már fel is ismeri még ha nem is látta akkor is.
  • biomage
    láttom senkinek nincs ellenvetése, hogy rakjak, hát akkor rakok :)

ez is egy 1xü anime, ezért egy kis nehezités, ki tartja a kezében a fényképet :D
  • LasCar16
    gondolom h egész nap ilyen szrokat néztek, öcsém ledöbbenek h kapásból felismeritek, az összeset-.-
  • csocso14
    Rakhatsz.
    pedig azt hittem elég népszerű vagyis nagyon jó kis anime, gondoltam egyszerű lesz.
  • armageddon666
    pedig jó anime :c (tudtam a megfejtést csak nem volt időm jáccani azért nem írtam be ^^)
  • biomage
    még a legnépszerübb anime forumon sem láttam még topikot erröl az animéröl, vagy csak nem vettem észre :)
    rakhatok?
  • csocso14
    Noir
  • biomage
    szabad a gazda :)
  • csocso14
  • AranyKéz
    Jaja.
  • csocso14
    kimi ga nozomu eien
  • AranyKéz
    Rakok én, és akkor nem kell eldönteni :)

• biomage
    Jól mondtad :D
    Azt nem tudom ki jön, döntsétek ti el ki jön :)
  • drater
    Elírtam, előfordul! :P
  • armageddon666
    Nah, ez is egy könnyű oldal volt xD vázz mikor nemvagyok akkor annyi könnyűt tesztek -.-
  • RelakS
    Akkor már inkább Sagara Sousuke :] más kérdés, hogy szószke-nek kell ejteni :P
  • drater
    A megfejtés a Full Metal Panic Fumoffu 4. rész.Címe a Terepmunka.A lány Kaname Chidori és a keves Souske Sagara modelkedése húzta fel! :D

valaki majd rakjon!!
  • _Vegeta_
    #1387 még mindig áll akkor. :D
  • biomage
    igy van, de a te képed már rég lejárt, ezért szált át rám a kép rakás jóga, enyi, az én képen is lejárt, ugy hogy ha gondolod rakhatsz -.-
  • _Vegeta_
    Ugyertem a szabaly szerint valaki rak kitalaljak majd aki kitalalta rak ujat nem igy van? :D
  • biomage
    melyik szabályról van szó?
  • RelakS
    hmm?

biomage: ismerem a csajt, van valami haverja is, úgy hívják, hogy 相良宗介, és időnként ボン太くん-nak öltözik, hogy védje 千鳥-t (ő van a képen), de nem mondom meg, találja ki más, aki képet is tud rakni
  • _Vegeta_
    A sajat szabalyaidat se tartod be? :P
  • biomage
    rakok egy szép lányt, sajna nem találtam olyan képet amin tökéletesen nézne ki :), itt van helyete ez :)

Túl könyü, ugye? oké :) akkor nehezitek, a teljes nevét kérném az animének, mi a rész cime, + miért vigyorog a tünemény :D
  • biomage
    Ismerös az ülö lány, de nem tudom honnan
  • _Vegeta_
  • Enosh Chan
    Joreggelt!
  • biomage
    elnézést :D oké akkor, hivatalos karakter dizájn :D
    csá
  • Adam5
    Gintama

És nem fanart (mert tudom hogy azt nem szabad) hanem hivatalos karakter dizájn :D. Én megyek aludni, rakhat aki szeretne :). Jó8 ^^. (és ezentúl figyelek a témára xD)
  • biomage
    az elsö képeden lévö ember ruhája hasonlit az FMAban lévö katonai ruhára, de ezel a fan art képel megzavartál, paszolom :)
  • Adam5
    nám :3

Sejtettem hogy a weblap miatt valaki tippelni fog rá (csak a tárhelyem).

Várj, segítség:

Ez sem a "témába" illő, de ez a legnagyobb segítség amit adhatok ^_^
  • biomage
    Hát vagy egy tippem :)
    Bleach? :D igaz még nem láttam a képen látható szereplöt, és az animét sem láttam :)
  • Adam5
    (mondjuk sztem vagyunk most fent keményen ketten...szal jó időpontban kérdem xD)
  • Adam5
    Ez igaz. Azaz igazság hogy későn vettem észre hogy van ilyen "Mai téma" dolog, szal reméltem így elkerülhetem a kövezést xD.

Gomen, ezekután jobba figyelek. De van esetleg vkinek ötlete a képre ^^?
  • biomage
    miböl gondolod hogy ma nem a szép női karakter a téma?
    megsugom neked hogy a téma 19 órakor kezdödöt vagyis hat órája :P az édes kevés, szal még nincs vége
  • Adam5
    Mázli hogy már péntek van, mert ez nem éppen egy szép női karakter xD.

Kivi vagyok tudjátok-e ^^.
  • Adam5
    Nah akkor teszek ha Facek aludni ment :P (+lejárt 15 perc).

• Trisztin
    durvák vagytok :) én csak ámulok :) és rajzolni valókat gyűjtök 8))
  • Facek
    Kiddy Grade :D
    mostmár télleg szlipcsi :D
  • biomage
    oksa rakok egyet :)
    Ö a kedvencem :), ö tényleg nö és szép nagy büszkesége van :), ja és tud mosolyogni :), jó étvágyat :)