35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#1412 Nem kell ahoz egész nap nézni, elég csak pár ismertető képét megnézni és az ember már fel is ismeri még ha nem is látta akkor is. -
#1411 láttom senkinek nincs ellenvetése, hogy rakjak, hát akkor rakok :)
ez is egy 1xü anime, ezért egy kis nehezités, ki tartja a kezében a fényképet :D
-
#1410 gondolom h egész nap ilyen szrokat néztek, öcsém ledöbbenek h kapásból felismeritek, az összeset-.- -
#1409 Rakhatsz.
pedig azt hittem elég népszerű vagyis nagyon jó kis anime, gondoltam egyszerű lesz. -
#1408 pedig jó anime :c (tudtam a megfejtést csak nem volt időm jáccani azért nem írtam be ^^) -
#1407 még a legnépszerübb anime forumon sem láttam még topikot erröl az animéröl, vagy csak nem vettem észre :)
rakhatok? -
#1406 Noir -
#1405 szabad a gazda :) -
#1404 -
AranyKéz #1403 Jaja.
-
#1402 kimi ga nozomu eien -
AranyKéz #1401 Rakok én, és akkor nem kell eldönteni :)
-
#1400 Jól mondtad :D
Azt nem tudom ki jön, döntsétek ti el ki jön :) -
#1399 Elírtam, előfordul! :P -
#1398 Nah, ez is egy könnyű oldal volt xD vázz mikor nemvagyok akkor annyi könnyűt tesztek -.- -
#1397 Akkor már inkább Sagara Sousuke :] más kérdés, hogy szószke-nek kell ejteni :P -
#1396 A megfejtés a Full Metal Panic Fumoffu 4. rész.Címe a Terepmunka.A lány Kaname Chidori és a keves Souske Sagara modelkedése húzta fel! :D
valaki majd rakjon!! -
_Vegeta_ #1395 #1387 még mindig áll akkor. :D -
#1394 igy van, de a te képed már rég lejárt, ezért szált át rám a kép rakás jóga, enyi, az én képen is lejárt, ugy hogy ha gondolod rakhatsz -.- -
_Vegeta_ #1393 Ugyertem a szabaly szerint valaki rak kitalaljak majd aki kitalalta rak ujat nem igy van? :D -
#1392 melyik szabályról van szó? -
#1391 hmm?
biomage: ismerem a csajt, van valami haverja is, úgy hívják, hogy 相良宗介, és időnként ボン太くん-nak öltözik, hogy védje 千鳥-t (ő van a képen), de nem mondom meg, találja ki más, aki képet is tud rakni -
_Vegeta_ #1390 A sajat szabalyaidat se tartod be? :P -
#1389 rakok egy szép lányt, sajna nem találtam olyan képet amin tökéletesen nézne ki :), itt van helyete ez :)
Túl könyü, ugye? oké :) akkor nehezitek, a teljes nevét kérném az animének, mi a rész cime, + miért vigyorog a tünemény :D -
#1388 Ismerös az ülö lány, de nem tudom honnan -
_Vegeta_ #1387 -
#1386 Joreggelt! -
#1385 elnézést :D oké akkor, hivatalos karakter dizájn :D
csá -
#1384 Gintama
És nem fanart (mert tudom hogy azt nem szabad) hanem hivatalos karakter dizájn :D. Én megyek aludni, rakhat aki szeretne :). Jó8 ^^. (és ezentúl figyelek a témára xD) -
#1383 az elsö képeden lévö ember ruhája hasonlit az FMAban lévö katonai ruhára, de ezel a fan art képel megzavartál, paszolom :) -
#1382 nám :3
Sejtettem hogy a weblap miatt valaki tippelni fog rá (csak a tárhelyem).
Várj, segítség:
Ez sem a "témába" illő, de ez a legnagyobb segítség amit adhatok ^_^ -
#1381 Hát vagy egy tippem :)
Bleach? :D igaz még nem láttam a képen látható szereplöt, és az animét sem láttam :) -
#1380 (mondjuk sztem vagyunk most fent keményen ketten...szal jó időpontban kérdem xD) -
#1379 Ez igaz. Azaz igazság hogy későn vettem észre hogy van ilyen "Mai téma" dolog, szal reméltem így elkerülhetem a kövezést xD.
Gomen, ezekután jobba figyelek. De van esetleg vkinek ötlete a képre ^^? -
#1378 miböl gondolod hogy ma nem a szép női karakter a téma?
megsugom neked hogy a téma 19 órakor kezdödöt vagyis hat órája :P az édes kevés, szal még nincs vége -
#1377 Mázli hogy már péntek van, mert ez nem éppen egy szép női karakter xD.
Kivi vagyok tudjátok-e ^^. -
#1376 Nah akkor teszek ha Facek aludni ment :P (+lejárt 15 perc).
-
#1375 durvák vagytok :) én csak ámulok :) és rajzolni valókat gyűjtök 8)) -
#1374 Kiddy Grade :D
mostmár télleg szlipcsi :D -
#1373 oksa rakok egyet :)
Ö a kedvencem :), ö tényleg nö és szép nagy büszkesége van :), ja és tud mosolyogni :), jó étvágyat :)