35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#1732 MEGVAN!!! Tamagotchi!!! Vagy az nem anime? -
#1731 #1728 -
Mirk #1730 vmi gyerekanime:) -
#1729 egyik sem xD, de legalább valaki probálkozik xD -
#1728 ez az a szutyok ami ment RTL II-n a Digimon előtt, és volt benne ilyen 2szarvú farkas is vagy mi a fene asszem ^^
fingomsincs mi a címe xD -
#1727 digimon, pokemon, mittudomén milyen mon, amire hasonlít :D -
#1726 láttom kifogot rajtatok :D egy jobb kép csak nektem, remélem ebböl valaki kitalálja :(
-
#1725 rakok mindjárt egyet, na itt egy kicsit nehéz kép :)
-
#1724 most írtam volan be -.-" de képem nincs :\ -
#1723 UFO Princess Valkyrie
rakjon aki akar -
#1722 Nem az -
Nuki #1721 Bevadult nékomimi :D -
#1720 Ninja Nonsense?
vagy az a hülye anime amiben valami Nurse van...
Nurse Witch Komugi talán -
#1719 hát tuti -
#1718 rámondanám h mahoromatic... de tuti nem az -
#1717 -
#1716 unatkoztam és kértelek rakj be egy eszméletlen könyü képet, kár hogy nem láttam ezt az animét xD -
#1715 Na egy eszméletlen könnyűt az unatkozó(k)nak
-
#1714 komolyan hülyének nézel? ez csak vicc :D 1700 HSZ nem fogok letörölni :D -
#1713 NEM jó ötlet -
#1712 Láttom nagy a pangás, talán törölnöm kéne az öszes hózzászólást, hogy tiszta lappal induljunk újból, igy talán mindenki ujból bemeri rakni a kedvenc animéje képét :D -
#1711 kis banner modositás -
#1710 akkor marad azt hogy embereket verbuválni x időpontokra és akkor lehet játszani... esetleg lehetne pontozni vagy valami ^^ -
#1709 te is tudod én is tudom, ez járhatatlan út, amugy már a topik népszerüsége a béka sege alatt van, ugy hogy az nem segit amit mondtál :P -
#1708 ehh tököm még mindig nincs vipre pénzem ^^ de fogjátok fel editnek :D
sztem várd meg a csúcsidőt biomage :D mikor lesznek sokan... vagy esetleg lehetne szervezni iyleneket MSNen, etc hogy szombat 14-16 közt képelünk ^^ vagy nemtom -
#1707 megaman nt warrior... na megyek vissza tanulni :C -
#1706 Kis segitség :) de nem kép formájában, az tul 1xü lene :D
Műfaj: Akció, Játék, Sci-fi, Mecha, Shounen, az egyik producere az animének Noriko Kobayashi, egy kis utána járásal kiderül melyik anime ez :) -
#1705 nem talált :D -
#1704 digimon? adventures:DD -
#1703 :( oké rakok én, legközelebb egyböl ird meg ha nem érsz rá, mint Armageddon666
Már egy kicsit nehéz rakni képet, mert minden ismertebb animéböl legalább egy képet valaki beszurt :(, találtam egy animét tuti még senki nem rakta be, de az biztos hogy bárki kitudja találni :)
-
#1702 bocs de megyek dokihoz a leggyorsabb rakhat. -
#1701 FMP Fumfou? hát határ esett :) na jó elfogadom, legközelebb ezt irt Full Metal Panic? Fumoffu -
#1700 fumoffu, de nincs képem és tanulnom is kell szal csak benéztem :( -
#1699 FMP? Fomfou (helyesírásba nem belekötni ha esetleg eltaláltam) -
#1698 Rakok képet ha nincs senkinek ellenére :D, persze most egy nagyon könyü képet rakok csak, aki látta tuti kitalálja :D, ez nem hentai :)
-
#1697 #1685 -
#1696 a bőrönd gondolom Hell Girl szintén...
igazából a Melles Nénis ^^ -
#1695 A bőrönd? -
#1694 nemtommért de erről a képről egyből beugrott a megfejtés XD
az azelőtti érdekelne...
Genshiken könnyű :C
-
Nuki #1693 Ezt a részét már nem hallottam :|
Csak barátnőm áradozott (negaítvan) róla, hogy ő szereti a romantikus stuffokat, de hogy ez már túl túl... csöpögős. :|