35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
Nuki #8787 Nem nézem a huszonnégyet de :D -
TheFatGuy #8786 Köszönöm Szergej.
Remélem én vagyok az első aki észre vette a hasonlóságot ez és a 24 között^^ Itt a képem. -
#8785 igen, Kanokon volt^^ -
#8784 kaja aztán megyek orvoshotz és biztos pörögne a topic, szal Kanokon...
Ha Kanokon, akkor rakjon TheFatGuy...
Ha nem rak, akkor ... akkor majd szól :D de biztos rak >.< bízom benne :D -
#8783 ^^ Akkor itt az enyém:
-
TheFatGuy #8782 ehh.. :) school days volt ^^ -
Prof William #8781 Nekem a rajzstílus a szemek + a többi alapján School Daysnek tűnik. -
#8780 nemhiszem h az... -
#8779 talán school days? -
TheFatGuy #8778 azt mondták , hogy sz.r a minőség, nem tehetek róla... most 48%-on áll a letöltés.. majd ha lejött tudok szebb képet is^^
addig itt van ez -
TheFatGuy #8775
ha meg nem lenne jó akkor
ezt
ui: bocs.. youtubeon kellet végignéznem mert nem tudtam megvárni amíg lejön^^ úgyhogy ti is ilyen "minőségben" kapjátok. Hajrá -
#8774 -
TheFatGuy #8773 Akkor ki rak? Mert ha nincs jelentkező, én magamra vállalnám..:D -
#8772 Hááát ... Jó, elnézegettem az NGE felújított részét, de folyton az járt a fejemben, hogy rúgja már fel valaki Shinjit O_o -
#8771 már láttam, de ezt csak 1szer :S valszeg megint megnézem a teljeset (ez azt jelenti hogy 3. nézés) és akkor megnézem a TSRt is immáron másodiknak, de legutóbb nem tudtam rászánni magam :S valahogy nagyon sötét az egész... legalábbis az maradt meg bennem :S és tudom hogy a vége happy end, de ahhoz végig kell szenvedni és ÁÁÁÁH :S (ettől függetlenül nagyon jó, nem mondom azt hogy rossz, csak sötét, depis, és ... nah, szal olyan ami egyszer elég >.< utána nehéz rászánnom magam mégegyszer :D Elfen Liedet mondjuk azért nem nézem meg megint mert szerintem eléggé beleégett az agyamba >.< és az meg nem lenne elég depis másodszorra :D ezzel szemben NGE-t még mindig élvezném ha megnézném ^^) -
#8770 a 2. rész is elég röhögtetős meg a végére is csúszott poén. Nem teljesen végig komoly a sorozat, de jóval sötétebb, mint az első évad.
Megjegyzem, azért ez a rész sem teljesen móka és kacagás, lásd: az ikrek megszöknek, némi mészárlás kíséretében... De Gates-nek azért nemigen van komoly pillanata -
#8769 a 6. részben még vidámságok mennek? :S -
#8768 FMP: TSR 6. rész 9:38-9:41, rögtön az után, hogy Sousuke a tükörre keni a fodrászt, Kaname meg felképeli a legyezőjével -
#8767 Az SR melyik részében van ez a jelenet? -
#8766 Mivel Armageddon megmondta legalább a sorozat címét, a szériáét már nem kérem, főleg, mert hulla fáradt vagyok (azt nem tudom, hogy mitől)
Egyébként a Full Metal Panic: The Second Raid-ben volt ez a kis móka, amivel állítólag arra akartak a készítők utalni, hogy a Death Note is már gyártásban van -
#8765 képkivágás alapján elég könnyű eldönteni, hogy melyik FMP :]
Nem a fumoffu :] -
#8764 full metal panic... de hogy melyik? :S talán fumoffu... -
netmester #8763 te be akarsz csapni minket?
-
#8762 Tessék, extra könnyű:
-Jajj, Light, mi történik odabent?
-Valakit lelőttek!
-Jajj, apa, mindig mindent túlreagálsz... (Mi lehet az ürge neve?) -
#8761 Fejek + 16:9 képkivágás = tuti film :D
Nah, keresek valamit
Ya, igen! Edward rulz! ^^
Nagyon könnyű, vagy nagyon nehéz legyen? :D -
#8760 Azzzz >.<
hááát direkt úgy találtam ki hogy tökre segítős legyen sztem segít xD -
#8759 Akkor ez csak egyvalami lehet :]
Cowboy Bebop: Knockin' On Heaven's Door
Miért is segítene a képnév? -
:\\ pontos címet kérek ^^
(képnév segít) -
#8757 -
#8756 azsem....... -
#8755 akkor még Ghost in the shell-re tippelnék -
#8754 nem
-
#8753 black lagoon? -
#8752 na rakok amíg ráérek :\ de ha mégsem az akkor hujjujjujj :)))))
-
#8751 nem anime >.<
nem anime >.<
nem anime >.<
nem anime >.<
nem anime >.<
amerikai-kínai szutyok, váááááá, meghalok, wáááááááá, már itt is, broáf x.x
jóreggelt amúgy -
#8750 bulykin nem lesz boldog -
#8749 Ar-Tonelico Sekai no Owari de Utai Tsuzukeru Shoujo
átadom x] -
#8748 nah mivel nehéz, rakok még1et...holnap délig ellesztek vele^^
-
#8747 ha nem tudnám hogy animéböl jött a kép akkor azt mondanám hogy ez a kép játékból van :D -
#8746 hát most kénytelen leszel rakni egy geci képet amit nem fog senki felismerni :D ahogy igérted msnen