35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#9590 asszem igen, de nem tom biztosra, csak AA-ról pakoltam képeket :) -
#9589 biomage:
(HD)
-
-=RelakS=- says (21:12):
(geci mód on )
-
#9587 9575 Light utolsó szövetségese lenne?
A neve már nem megy -
#9586 pedig nyugodtan mondhatod, mert az :) -
#9585 Mondanám, hogy Death Note, de gondolom, csak a rajzstílus a hasonló -
Nuki #9584 Igen, betehetünk képeket felhőkről (ebbe a hibába már én is beleestem sajnos) de semmi értelme. Azt a hamis képzetet adja hogy 'ihaj csuhaj, de nehezet raktam', közben csak ő volt 'szenya' :P
Persze, elismerem, hogy van nehéz, de érted: ha nem láttad, esélytelen, akkor nem számít hogy milyen 'nehéz' is a kép. -
#9583 -
#9582 már ideje volt -
#9581 rakok helpet mindjárt
-
#9580 titok :) majd ha sorra kerülök megint akkor ezt rakom xD én bocs a kirohanásomért csak szar napom volt :\
nincs nehéz csak nem láttam? :) sztem azért nem... egy olyanból is lehet nehezet rakni amit már láttam... nem is egyszer... pl. a Full Metal Panicos szem :\ az pl szép volt :) pedig azon ritka sorozatok egyike amiket már 2szer is láttam xD mondjuk miután tippelt rá valaki beugrott hogy jéé tényleg van benne valami, bár Chidorira nem gondoltam volna akkor sem >.< rosszak voltak a fényviszonyok :P szal... az pl. nehéz kép volt :) -
Nuki #9579 Hányszor megbeszéltük már, hogy nincs nehéz, csak 'nem láttam'? :P
4-ből kettőn főszereplő(k) vannak, aki látta annak könnyű, az a bábu elég sok reputation-t hoz a főszereplőnek :D
Ezek szerint én is ha 'nehezet' akarok rakni, akkor ebből fogok rakni -
#9578 na és a 9569 hszen lévö kép melyik animéböl van? bocsi hogy nem töröltem a hszeidet -
#9577 marha ismerős, de nem ugrik be :\ -
#9576 szerintem nem megy :) -
#9575 Nem megy, vagy nincs itt senki? :)
-
#9574 Random Anime:
-
#9573 használd az Iarot a bannerben -
#9572 a két legnormálisabb képfeltöltő nincs a linkek között ;)
http://kepup.net/
http://media.proxnet.hu/ -
#9571 jólvan tököm ebbe a szarba már... faszom a sok szar képfeltöltőbe hogy mindegyik baszakszik meg ebbe a szar fórumba is :\ HG törölje hszeim azt akkor rak akinek kedve van már :\ -
#9570 na nézdmeg még a link sem jó :\
talán így... ha ez sem jó akkor rakjon aki ráér :\ -
KÉP1
KÉP2
raktam linket is ha direktlink nemmüxik csak pirateclub down szal megszokott helyről nemmegy...
rakok egyből 2-t... gondolom másodikra aztmondja majd Biomage hogy JÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJ 218910+!!!!! és kitörli aztán küld PMet hogy rakjam újra meg hasonlók...
van rá esély hogy nincs esélyem visszanézni a nap folyamán és akkor csak holnap tudok bekukkantani >.< addig megpróbálom nem elfelejteni mit raktam :) (valszeg úgyis elfelejtem mert ismertetők > műfaj > h*********** > nemtom hanyadikat választottam xD szal tök véletlenszerűen) -
#9568 nehezet raksz -.-
igazából marhára nincs kedvem játszani de úgy látszik muszáj lesz x) AIR? (ha az akkor gyakorlatilag meg lett mondva >.<) -
#9567 Ja, de már megszoktam, múltkor is ez volt. Ha én rakok, akkor csak azt látni, hogy kép, kép, kép, na jó megmondom a megfejtést... -
#9566 hint : #9564 -
#9565 vagy csak nem tudjuk mi ez -.- -
#9564 úgy látszik téged itt levegőnek néznek XD -
#9563 -
#9562 -
#9561 -
#9560 Hehe, tényleg :) -
#9559 Hehe, ez úgy néz ki, mint amikor egy bolygó mögül kel fel a nap :D -
#9558 Dögrováson vagyok, elnézést :(
-
#9557 ja az, mi tartot ilyen sokáig? :S
Hát Seth szomorú vagyok hogy nem tudtad rávenni magad hogy beird a megfejtést -
#9556 Mai-Hime? -
#9555 sztem is :) -
#9554 Akkor jöhet az a fő karakter szerintem :D -
#9553 hm :(
ucso kép, ennél könyebb képet nem tudok rakni max ha egy fö karaktert raknák be, gyerünk megfejteni
-
#9552 láttom nem megy az képem :), remélem ere a képre lesz tipp :)
-
#9551 akkor nesztek, egy könyü