Ismerd fel a képröl az animét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ezt tudtad volna?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Akkor majd megadom én 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az bizony.

Megakartam adni a lehetõséget a többieknek a kibontakozásra 😊

RelakS
Higurashi No Naku koro Ni

Ez rendkívül átlátszó volt :]

Andora
Én is.

RelakS

És eljött a világosság pillanata! Még az egyik szememet is be kellett csuknom miatta! Hát nem festek cukian?

Rakjál!

Tipp:
Hyper Speed GranDoll?

armageddon666
Jó oké... AZÉRT A MEGFEJTÉST BEÍRHATNÁD HOGY MÁS IS LEGYEN ELSÕ!!! TUDOD HA NEM FEJTIK MEG >EZT< A FELADVÁNYT AKKOR NEM KAP SENKI PONTOT!!! FÖLD HÍVJA MÁGUST!! TÉRJ ÉSZHEZ!

@

biomage
tévedés nem vágtam be a durcát 😄 csak most nem érek rá, ja és nem zavar hogy elõttem vagy -.-, kb 2 hete te voltál a hátam mögött, és mondtam is msnen hogy elõzz meg, az okot aszem nem mondtam el, bár kitudja, azért nem akartam elsö leni hogy ne az legyen, csak meg elõzni akartalak, ami sikerült is. most inaktiválom magam egy idõre, te is tedd ezt, had legyen más is elsö

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Na álljunk meg... jelen esetben hiába próbál a felsõbb hatalom úgy beállítani, de nem én vagyok a rossz fiú... Én nem tudom a megfejtést (illetve mivel rákérdeztem RelakSnál így diszkvalifikálva vagyok jelen körbõl), egyébként szerintem SENKI nem látta innen, jellegzetessége sincs, kis semmitmondó sorozat... az EGYETLEN aki meg tudná fejteni meg bevágta a durcát 😊

SEMMI értelme ennek... egyébként õ vitája... én csak megpróbálok rávilágítani, de mint látod nem sok sikerrel... esetleg RelakS átadhatja neked a jogot... nem tudom mennyire ütközik a szabályokba, de itt megkérdezem: NINCS LESZARVA? DE! mert ez így nem menõ 😊

@

Zsolo007
Bocsáss meg, de van annak értelme? Akkor ha már annyira nem akartok pontot gyûjteni (lol), akkor legalább legyen szabad a gazda. A ti vitátok miatt ne álljon le a topik....

armageddon666
Na bazz RelakS, jól belenyúltál 😄DDD 123-an látták MAL szerint az animét XD akkor azt hiszem (mivel nekem megmondták, biomage meg nem hajlandó megfejteni) le is lehet húzni a rolót aug. 14-e 13:41-ig 😊 akkor az rak aki betéved még e lakatlan területre <#nezze>

@

armageddon666
Minden másodikat én fejtek meg, és ez KURVÁRA BASSZA A CSÕRÖDET... mert nem kapsz pontot, és második vagy, jajj...
"húúú 21et találtam ki egy hónapban, ezt a rekordot döntse meg valaki"... mondottad te, de amint közel ért valaki hozzá (Én), máris "jajj ez milyen dolog és hagyj MÁSNAK is esélyt)... ahol már tisztán látom hogy TE vagy az a MÁS... és nem azok akiknek kevés pontjuk van...

Minden másodikat én fejtek meg... tudod mit jelent ez? Hogy 2 megfejtésem között más is játszik... jééééééééééééé.... bazmeg, hát tényleg >.< hogy ez nem jutott eszedbe! ha nem játszom, ha nem találom ki a feladványokat, akkor beáll a topic, estére felnéz talán elég ember, aki közül egy tud tippelni, és esetleg még az is lehet a megoldás... 1 nap 1 kép... hát ez kurva jó... ahelyett hogy egy nap 8 kép amibõl 4 az enyém... de az gáz, mert akkor lehagylak :S és ez bánt téged, mert láttál 98172936017804 animét, és a 200 animémmel még így is jobban megy 😞(

Ha kurvára aggódsz a pontok miatt:
-szedjél ki a listából, leszarom... õszintén 😊 kis ösztönzésnek jó (volt?), de te véresen komolyan veszed az egészet...
-fejtsd meg azt a <kinsoku jikou> feladványt, és ADD ÁT VALAKINEK! jééé, ez sem jutott eszedbe? pedig RelakS még célzott is rá 😊

@

armageddon666
DE VEDD MÁR ÉSZRE MAGAD A FENÉBE IS!
Te tudod a megfejtést (szerintem kamuzol csak, és nem is tudod 😊), de neeeem írnád be, mert akkor jujj a "kicsiknek" nem lesz esélyük... MINTHA ÍGY KURVÁRA LENNE... tök ismeretlen anime, rajtad kívül senki nem látta, és tessék kitalálni... 4 kép volt... ráadásul fõszereplõkkel (valószínûleg). Aki eddig nem találta ki az már nem fogja... de ha VALAKI megfejtené és rakna egy képet, azzal máris lenne esélye a ""kicsiknek"" is a megfejtésre... ÉÉÉÉÉRTED? nem... gondolom nem... ezért nem akartam erõlködni... fölösleges...

na most ÉREZD MAGAD VALAKINEK!

@

biomage
Nézd meg milyen animék voltak e hónapban a topikban és ki fejtette meg, megérted miért vagyok ilyen

RelakS: ha azt akarod hogy valaki megfejtse a feladványodat, írd meg mikor adták ki és milyen mûfaja van az animédben 😊

RelakS
Najó, akkor asszem én átkapcsolok a következõ két napra rídonly-ba.
Ha jelentkezem, azt jelenti, hogy jó volt a megfejtés. Ha nem, akkor még lökjétek a tippeket!

Eddig 13:41 óta 1db, azaz egy darab tipp volt! És _kurvára_ nem érdekel, hogy jajj, most nem akarja megmondani, mert nem akar rakni. Akkor átadja a jogot (és nem kap pontot), vagy AA-ról berak valamit, amire akárki lecsap. _Ennyi_

Ajánlom a topikot megnézni az 1. hozzászólástól. A faszkodás lecsendesülése után volt itt pörgés 1000 L

Facek
Arra bezzeg nem gondolsz ha megfejti raknia is kell képet ? ergo újjab esély valakinek ? annyira nonsense amit most csinálsz.
armageddon666
akkor mi lenne ha megfejtenéd és menne tovább a JÁTÉK? ....

@

biomage
Ja az lesz 😄
Megjegyezném hogy én is felismertem az animét, az elsö képrõl.

armageddon666
hmm... 3 órája nincs megfejtés.... de még tipp sem... hú hallod, vicces egy hónap lesz 😄

@

RelakS

-Hé, lányok, Armageddon próbálkozik!
-Igen, bár a megfejtése rossz.
-Ahogy mondod, ennek semmi köze a rizelmájnhoz.
-Akkor várjuk a következõ tippet!
*Óó, azok a régi szép nyugalmas idõk...*

biomage
na az jó is lesz 😄 1 hónap múlva gyere vissza, addig csak néz be a topikba, meglátod nélküled ill. nélkülem is menni fog a játék.

armageddon666
Egyébként ebbõl az animébõl raktál már szerintem 😄 elsõ kép a majomfejû proffal ismerõs 😄

@

armageddon666
sztem gondold végig az egészet, nem állok neki kifejteni... ha nem fejtenék meg "minden második képet", akkor annyi lenne a következménye, hogy beállna a játék 😊 de te ezt nem látod... vagy nem vagy rá képes, vagy nem akarod...

1.) ha Játék... úgy játszunk ahogy akarunk... még senki nem panaszkodott soha... MINDIG neked van bajod... olyan vagy mint a sok hülye jogvédõ (jogferdítõ)... védik mindenki jogait (na de milyen formában), csak éppen SENKI NEM KÉRTE ÕKET RÁ! (off: kell védeni a jogokat, csak nem úgy ahogy most teszik...)

2.) ha Verseny... szabályok szerint játszunk... még egyet sem szegtem meg... TEHÁT LE IS SZÁLLHATNÁL RÓLAM

3.) vigyázz mert megbánod!! (üres fenyegetés 😊 ismerõs?)

Ha nagyon akarod ignorálom a játékot... kíváncsi vagyok mennyire ugrik meg (csappan meg) a megfejtések száma 😊 mint mondtam nem szeretném ezt a részét kifejteni... majd ha úgy alakul tanulsz a saját hibádból 😊
-----------------

RelakS: Rizelmine?

@

Bulykin
<#ticking>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS

Unalmasok vagytok. Inkább fejtenétek meg, miben vagyok benne, különben rátok uszítom a zsebmenyétem -_-'

biomage
ne kötekedj mert megbánod

biomage
errõl beszéltem 😊 ha nem lenne ennyire aktív armageddon, több esélye lenne játszani, egy olyan játékosnak mint te.
És most kötnének belém, hogy de te is olyan vagy, nem én nem vagyok olyan mint armageddon, csak tartom a pozíciómat, ha nem játszana akkor és sem fejtegetnék ennyire 😛

Bulykin
túlzásba visti a pontgyûjtést<#idiota> lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Daell Drow
en is itt vagyok minden nap, szivessen megfejtenem ha tudnam egyatalan mien animebol van.
RelakS

Egggy k-k-kicsit mintha n-n-nagy len-n-n-ne a feszül-l-l-ltség a topikb-b-b-ban...

biomage
akkor kellett volna ezt írnom, amikor a bleachet fejette meg, akkor nem írtál volna 😛
E hónapban annyit fejtet meg már, mint más 1 hónap alatt, túlzásba viszi a pont gyûjtést.
Armageddon nézd meg mit csináltál, a lista elsö 5 helyzete érte el a 20 fölötti pontot, a többi játékos alig fejtett meg valamit, és ez miattam miattad és faláb miatt van, 5 aktív játékos van a többi csak nézelõdõ.

Seth:beszélj armageddonal hogy lassuljon le, és én sem leszek annyira játékban.

RelakS

-Ezek már megint egymást szapulják ahelyett, hogy játszanának...
-Látom, mackókám, látom. Hozzak pattogatott kukorucát a mûsorhoz?
-Hozzál, kérlek!

Seth
Én sem értek egyet. Szerintem nekem kéne elsõ helyen lenni állandóan, a felettem lévõk pedig mindíg alulra csúsznának. Taktikázzátok ki , hogy lenne a legjobb

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Hehe, mûsor van? :]

Facek
Ha már van pont lista is akkor ez szvsz "verseny" inkább, szval nem nagyon értelek 😊
armageddon666
A máson nem magadat érted egyébként? <#eplus2> Lehagytalak megint, és ez marhára zavar 😄 legalábbis azt kétlem, hogy akárki is panaszkodott volna...

@

armageddon666
ennyi😊 szal pssszt!

@

Bulykin
<#conf>

ha vki tudta volna akkor már megfejtette volna arma elõtt

biomage
mit kértem msnen többel? kiakarod húzni a gyufát vagy mi? vagy nem tudod magadat csillapítani?
HAGYD MÁS IS JÁTSZANI
Ne minden második fejtés a tiéd legyen!

armageddon666
és véletlen nem pont ugyanezzel a névvel? 😄 (te képed)

@

RelakS
Hopp, héj! Ezt már láttam!

Scrapped Princess

Én is ezt a képet szúrtam be belõle jó régen XD

armageddon666

találtam egy régi képet ^^

@

armageddon666
hát ha 9 elõtt rakod akkor kitalálom 😄 de keresek képet...

@

Facek
A tábla alapján nekem se ugrott volna be, de a hal az annyira árulkodó 😊)
armageddon666
nem láttam elégszer... újra kéne néznem... 😄
a tábla full nem rémlett
az aranyhal mögött meg csak most vettem észre a szemet :\ (este már nem láttam xD)

@

Facek
sokáig tartott 😊
armageddon666
The Endless Eight of Suzumiya Haruhi? ?? ? ? ? 😄

@

Facek
jóccakát