Ismerd fel a képröl az animét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ,az
most egy viszonylag könnyût adtam , nem akartam megint napokig húzzni <#vigyor5>#vigyor5>
Te jössz !
most egy viszonylag könnyût adtam , nem akartam megint napokig húzzni <#vigyor5>#vigyor5>
Te jössz !
igazából nem akartam megfejteni csak egy kis segítség akart lenni szóval jöhetsz Kövesdi mert én nem jól fejtettem meg 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Pfffff , nem is figyeltem hogy tükrözve írtad a megfejtést
Nehéz lett volna normálisan be írni ? <#buck>#buck>
Nehéz lett volna normálisan be írni ? <#buck>#buck>
hmmm ikuoukah? 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
házigizda csak törölni tud
Szóval most rágjuk végig megint a mecha sorozatokat? 😄
Szóval most rágjuk végig megint a mecha sorozatokat? 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kérném a topik házi gazdáját , hogy törölje a
#20429-est meg legyen szíves összevonni , a #20428-asal ha lehetséges
Elõre is köszönõm
Jaj SG , mért nem lehet módosítani a saját hsz -inkat 😞
#20429-est meg legyen szíves összevonni , a #20428-asal ha lehetséges
Elõre is köszönõm
Jaj SG , mért nem lehet módosítani a saját hsz -inkat 😞
Ah My Buddha?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
képfeltöltõ
én ezt használom amikor képet rakok, még nem volt gond
én ezt használom amikor képet rakok, még nem volt gond
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
pedig új feladvány 😄
Viszont kibszott velem, mert már csak a linken keresztül elérhetõ <#idiota>#idiota>
Viszont kibszott velem, mert már csak a linken keresztül elérhetõ <#idiota>#idiota>
Értem , hát akkor majd azt használom
Köszönõm a tippeket
A kép gondolom , csak egy példa volt , és nem az új feladvány ?
Túl könnyû lenne !
Köszönõm a tippeket
A kép gondolom , csak egy példa volt , és nem az új feladvány ?
Túl könnyû lenne !
Lehet tölteni imagevenue-ra méretezés nélkül (pl).
OFF (ha nagyon nem kell ez ide, akkor biomage töröld):
Gyors tulajdonság lista, a hátrányokat kiemeltem:
Imagevenue: képméret korlátlan (csak lehetõség van méretezésre), file méret elméletben 3MB, gyakorlatban 5MB közeli, formátum csak jpg, thumbnail van, regisztráció van, galériák van.
Postimage: képméret korlátlan, file méret korlát minden bizonnyal van, de magas, formátumok: jpg, gif, png, psd, bmp, tif, thumbnail automatizálva nincs, regisztráció és galériák is van.
Imageserve: képméret korlátlan, file méret 500KB, többféle megszokott képformátum, de mindent konvertál jpg-be, thumbnail nincs, regisztráció, vagy galériák nincs.
Iaro: képméret korlátlan, file méret biztos van valamennyi, formátum kb bármi, thumbnail nincs, regisztráció nincs. Plussz én azért nem használom már, mert sok kép csak félig-meddig töltõdik be, de mások még ezt nem jelezték.
És én mégegyet hozzáteszek, ez is gyors, egyszerû:
image.freecy.tk: képméret korlátlan, file méret 2MB, fomrátumok: gif, jpg, png, thumbnail van, de statikus, regisztráció van, galériák nincs.
Lehetne még sorolni biztos, de ezek elég gyors és egyszerûek mind, plussz érdemes lehet megnézni azt is, hogy melyik mennyire tömörít plusszba a képeken.
OFF (ha nagyon nem kell ez ide, akkor biomage töröld):
Gyors tulajdonság lista, a hátrányokat kiemeltem:
Imagevenue: képméret korlátlan (csak lehetõség van méretezésre), file méret elméletben 3MB, gyakorlatban 5MB közeli, formátum csak jpg, thumbnail van, regisztráció van, galériák van.
Postimage: képméret korlátlan, file méret korlát minden bizonnyal van, de magas, formátumok: jpg, gif, png, psd, bmp, tif, thumbnail automatizálva nincs, regisztráció és galériák is van.
Imageserve: képméret korlátlan, file méret 500KB, többféle megszokott képformátum, de mindent konvertál jpg-be, thumbnail nincs, regisztráció, vagy galériák nincs.
Iaro: képméret korlátlan, file méret biztos van valamennyi, formátum kb bármi, thumbnail nincs, regisztráció nincs. Plussz én azért nem használom már, mert sok kép csak félig-meddig töltõdik be, de mások még ezt nem jelezték.
És én mégegyet hozzáteszek, ez is gyors, egyszerû:
image.freecy.tk: képméret korlátlan, file méret 2MB, fomrátumok: gif, jpg, png, thumbnail van, de statikus, regisztráció van, galériák nincs.
Lehetne még sorolni biztos, de ezek elég gyors és egyszerûek mind, plussz érdemes lehet megnézni azt is, hogy melyik mennyire tömörít plusszba a képeken.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tényleg nem az <#szomoru1>#szomoru1>
Attól jóval régebbi
Egy kis segítség , ajánlom nézzetek szét
Az AA-n a mecha mûfajban , egy kis keresés ér rögtõn meg lesz !
Majd még adok tippet késõbb , meg képest is !
Imagevenue
Max legnagyobb fõltethetõ kép felbontása 300*300 pixel , nincs olyan hogy original vagy hasonló !
Attól jóval régebbi
Egy kis segítség , ajánlom nézzetek szét
Az AA-n a mecha mûfajban , egy kis keresés ér rögtõn meg lesz !
Majd még adok tippet késõbb , meg képest is !
Imagevenue
Max legnagyobb fõltethetõ kép felbontása 300*300 pixel , nincs olyan hogy original vagy hasonló !
Feltûnõen hasonlítanak erre a képek:
Dual! Parallel Trouble Adventures
Dual! Parallel Trouble Adventures
Hogy ne változzon?
Akkor valamit nagyon átírtak, mert ilyen fícsörre nem emlékszem O_o
Nesze, Gundam Seed (úgysemaz 😄 )
Akkor valamit nagyon átírtak, mert ilyen fícsörre nem emlékszem O_o
Nesze, Gundam Seed (úgysemaz 😄 )
Mármint a Imagevenue , nem lehet úgy felrakni a képet hogy a felbontása ne változón
Vagy mit nem értettél pontosan ?
Azért a változatosság kedvért jöhetne pár tipp , nálam is megesik , hogy nem láttam az adott feladványban szereplõ animet
De én ilyenkor használom , a AA keresõjét aztán vagy szerencsém van , vagy nem !
Vagy mit nem értettél pontosan ?
Azért a változatosság kedvért jöhetne pár tipp , nálam is megesik , hogy nem láttam az adott feladványban szereplõ animet
De én ilyenkor használom , a AA keresõjét aztán vagy szerencsém van , vagy nem !