35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#35493 Hajrá :)
-
mikromanus #35492 Jó-jó. Miután olyat is berakok ami szájbarágós és Google képkereső kompatibilis, akkor elkezdesz nagyzolni. :)
Fő az, hogy pörögjön! Talált. Valóban a Black God.
Rakjál valamit! -
#35491 ugyan már ezt mérföldekről felismerem, még csak nem is láttam, vagy kerestem volna rá, csak uncsi az hogy minden második én vagyok.
Lasden dolgozok, Lelouch is, Relaks is :) és én is :D és egyikük sem látta a Kurokami -
mikromanus #35490
Jó kis tetkó, mi? Best of Fukushima.:) -
mikromanus #35489 Most ennyire nincs tippje senkinek, vagy simán apátiába süllyedt a tippmestereink többsége? Mindjárt keresek valami google kompatibilis képet. Hátha... -
mikromanus #35488 Na jó, még egy kis rávezetés :)
-
mikromanus #35487 No jó. Ha nem megy az ilyen mellékágak alapján, akkor itt az egyik főszereplő:
Upsz, épp becsúszott valami az arca elé. :) -
#35486 Jim, it's dead ... again ... -
#35485 FullHD alatt én az MPCHC-ben megnyomom az 1-es gombot, alt printscreen, 3-as visszaállítja a keretet, majd paint shop pro-ba beilleszt, ment :) -
mikromanus #35484 NA jó. Ha párosával illik postolni, akkro itt van még egy. Igazi Mátrix... vagy Vektor. :)
-
#35483 nem tudom miért így mentette el, talán az lehet a baj hogy eredeti DVDröl jött.
Igen az -
mikromanus #35482 Vagy nem akartál elkeseríteni minket, vagy trükkösen választottál képet és félrevezető. Chihiro Szellemországban? :D
HA az lenne, akkor itt egy könnyű:
HA mellélőttem volna (amit kétlek), akkor csak megzavarok pár felületesebb szemlélőt/játékost a sorozatba nem illő képpel. :) -
#35481 kaptok két képet :)
az anime 16:9 nem értem miért mentette 4:3-ba, bocsika.
-
*nyam-nyam* Az. Rakjál valamit. *UOÁÁÁÁÁÁÁÁSÍÍÍÍÍÍT* -
#35479 Mimi wo Sumaseba? -
Igaz, ez nem tenger de szintén víz. Megfelel? -
#35477 Ged Senki: Tales from Earthsea? -
Hihetetlen! Ha Ghibli, akkor mindjárt Chihiro. Tudom, hogy Oscart kapott, de akkor is, csinált a jóember más animéket is. Például ezt. Bezzeg az én esetemben még a nevemre sem emlékszik senki. -
#35475 a grafikája kicsit hasonlít az egyik kedvencemre a Chihirora de biztos nem az. -
Egy kis főzőcske? -
Nesztek, könyvtár -
#35472 ennyire ne legyél aktív :D -
#35471 Nem igazán. :D -
#35470 Bimbou Shimai Monogatari lett volna.
Lelouch, akarsz-e rakni? -
-Látod, Holnap, fogalmuk sincs, kik vagyunk.
-Látom, Ma, jó nehéz feladvány vagyunk.
A nevek nem véletlenek ;) -
Nem, itt nem megy senki a pokolra. -
#35467 Hell Girl? -
_NEM_, lányok, a szörny még _NEM_ jön. -
#35465 Tsukuyomi Moonphase? -
-Még hogy Inuyasha...
-De legalább jött tipp.
-Ez igaz -
#35463 inuyasha? -
#35462 Az Asobi-t tudtam volna, de erről már lövésem sincs. :D -
Mit kéne beraknom, hogy egyáltalán tippeljetek? Haruhit? -
A megoldás az Asobi ni iku yo! lett volna. Most itt vagyok helyette én. Bár lehet, hogy velem is bajban lesztek. -
#35459 megnézem az FMP ovát, utána rakok valami mást -
#35458 Lasden is látta :) de ö most dolgozok valszeg. -
Neeem. Bio mondta, hogy nem fejti meg, mert rákeresett, más meg lehet, nem is látott. Talán Armageddon... -
#35456 Majd bio... :D -
Na, mi van? Senki nem akar játszani? -
Támad a Mars, és nem tudjuk leverni őket, ha nem találjátok ki az animét!