35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#26245 -
#26244 Akkor rakom is a kepet. Es nem, nem H, mielott meg valaki kerdezne
-
#26243 Nem voltam, nem jókedvből nem írtam. :)
És igen, az. -
#26242 ja kerem, vagy visszaigazolja es lesz meg ma kep, vagy nem es akkor holnap reggel rakok egyet, amit majd csak delutan tudok visszaigazolni, vagy ujabbat rakni -
#26241 de sietős...:D -
#26240 Malakai mozdulj meg, 00:49nel van az a kep -
#26239 kakurenbo? -
#26238 -
#26237 Nehéz volt! :D
Bár név nélkül is azt tippeltem volna, csak kevesebb magabiztossággal. :D
Képet rakok nemsoká'... -
#26236 Talált:D -
#26235 Tokyo Godfathers eleje. -
#26234 ráadásul zenét szerzett (音楽 - zene) -
#26233 Nem annak szántam:D nem figyeltem és elfelejtettem, hogy vannak itt akik értik mi van odaírva:D de akkor segítek a többieknek is:) elvileg ez a név szerepel ott:
Keiichi Suzuki
-
#26232 Ez most direkt kihívás, hátha ennek a Suzukinak a nevéből megtalálom a címet? :D -
#26231 Áhh...Köszi,de most valahogy nem kívánom a hideg kakaót:D
-
Na végre, erre inni kell! Kakaót, xridergabo? Neeeeem? Te tudod. Kanpaaai! -
#26229 En az elso ket kep alapjan a cat returns-re tippeltem volna, de igy eleg egyertelmuen neked van igazad -
#26228 Mimi wo Sumaseba?:D -
Hogy a fene megenné ezeket az SG-seket, még egy átkozott tippet sem írtak. Csak egy tippet legalább! Most hogy néz már ki ez?! Három kép közvetlenül egymás alatt! Tiszta röhej! És még a könyvemért is vissza kellett mennem a suliba. Az a rókaképű stréber meg elolvasta, hogy tört volna el a keze, mikor elvette az asztalomról. -
Huhh, épp időben érkeztem. A nyitott ajtón besurrant tolvajok már kezdték kirámolni a tornateremből a padlót... -
Hajjaj, te hagytad nyitva a suli kapuját? -
#26224 utólag pár perecel ezelőtt , már vágom a dolgot
köszi a helyreigazítást -
#26223 hosszú szövegemet elolvastad? -
#26222 Jah az , ráadásul bele untam hogy nem jók a feltöltött képek , direkt vettem a képek linkjét az AA-ról -
#26221 nemtok olvasni...faszom....:D -
#26220 Jé, ezt ismerem: I''s Pure
Pontosabban láttam képeket róla az AA-n. Ilyen áll-leesős képeket -
#26219 Nem az !
Relaks : A Imageserve-hez vagyok szokva , annál soha nem volt fen akadás ! -
#26218 én simán kimásoltam a kép címét, de úgy látszik, egyesek nem látják.
Majd legközelebb én is a postimage-et használom, és meglátom, mi van.
Hehe, megvan a gond, Kövesdi A
Kimásoltad a Thumbnails for Forums (1) szöveget, és beraktad img tag-ek közé. NEM kell berakni! az már az a kód, amitől megjelenik a bélyegkép, ami kattintható, és lesz belőle új lapon teljes kép.
Ezen kívül van egy Hotlink for Forums (1) söveg is. Ha azt rakod be ismét csak közvetlenül a hozzászólás mezőbe, akkor megkapod a képet teljes pompájában, meg egy linket alatta, hogy a postimage tárolja.
Szóval a lényeg: bármelyiket használod, csak simán szúrd be a szövegmezőbe, és jó lesz, nem kell a "Kép beszúrása" gombot használni -
#26217 kimi kiss pure rouge...:D -
#26216 Fejezzük be gyorsan
Relaks : nem tudom hogy te mit választasz a feltöltés után , én a "Thumbnail for Forums (1)"-t és ilyen lesz , mint ahogy tapasztaltad
A másodikkal meg sem jelenik -
#26215 nekem de...
bár lehet, hogy még pár perc, és csak egy pirosx lesz ott :] -
#26214 hát ez nem jött be :D -
#26213 [okoskodik]
[/okoskodik] -
#26212 noob.hu -
#26211 School Rumble? -
#26210 Tied. -
#26209 nem tudok ellene mit tenni , imageserve időtúllépéssel hülyéskedik , ha meg postimage-re teszem fel , és be szúrom ide , ilyen lesz -
#26208 egyébként is, mi ez a xar, hogy img tag-ek között bélyegképek vannak? Tessék már meg megtanulni képet linkelni, he! -
#26207 ok
értem , most akkor jó a meg fejtésem , vagy sem
Ha nem , örömest átadom Relaks-nak
Máté94: mit mondasz ? -
#26206 meg a kawaii...:D de akkor nem relaksé kéne, hogy legyen a pont...hisz múltkor a máté a baka to testet elírta és akkor bio mondta, hogy nem kellett volna elfogadnom....:D akkor?? :D