35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#27807 Genshinken 2 -
#27806 Genshiken OVA?
ugyse ez :D -
#27805 1 tipp 1xre :D
válasz -
#27804 Genshiken OVA?
Genshiken 2
Ennél több nincs mal-on :D -
#27803 pontos cím kell -
#27802 Genshiken? -
#27801 szóltam volna ha toaru lenne
-
#27800 Toaru Kagaku no Railgun? -
#27799 egyik sem :)
-
#27798 Toaru Majutsu no Index? -
#27797 Fairy Tail? -
#27796 hsz-ed után vagy 10x kellett átolvasnom a mondatot, hogy megtaláljam a hibát....egyből helyesen olvastam, így egyszerűen nem láttam a hiányzó betűt.... -
#27795 -
#27794 le maradt a t-betű [#idiota]
Ok hogy nem láttad , de csak felismered a főszereplőket [#nyes]
Biomage : fogalmam sincs , hogy mi van a képen] -
#27793 És milyen ize van a képeknek?(bocs nem lehetett kihagyni :D)
Amugy én egyiket se láttam... :D -
#27792 Nekem8 hogy lesz , így is ha én tudom hogy másnap nem érek rá , olyan képet eszek ami egyértelmű , pofon egyszerű
Mint pl egy narutos , vagy ichigos kép , ezeket azért az emberek nagy % felismeri azonnal -
#27791 Én most január eleje ota játszom, azelött meg nézegettem a topic-ot, de pl. január ota talán csak 1szer volt, amikor vki nem rakott :)
Sztem csak akkor fejtsen meg vki egy képet, ha rakni is tud. Szomoru látni, h pl. az ismerd fel a képröl a játékot topic leginkább azért halt ki, mert mindenki csak megfejteni szeretett rakni nem :( -
#27790 És, hogy döntöd el, hogy ki érdemel olyankor is pontot?
Inkább vagy senki ne kapjon olyankor pontot mint most (szerintem ez jó is), vagy mindenki.
Kép nem rémlik. -
#27789 Erről volt már téma, elég rövid volt, és a válasz NEM!
Inkább keres olyan képet amiről nem egyértelmű a dolog, esetleg ne ráégetett subos videót tölts le.
Malakai:ja ez érthető de volt olyan játékos aki technikai ok miatt nem tudod rakni, nem lustaságból, ők kaphatnának pontot, a lusták viszont nem.
Mostantól pontos címet kérek!
-
#27788 Sztem csak az kapjon aki rak is be :)
Amugy a kép vágásra még nem válaszoltál. Lehet képet vágni(pl. egyértelmü dolgot/feliratot) kivágni rola? -
#27787 Az aztán a nagy bünti, nem kapsz egy pontot az ismerd fel a képről az animét játékban.. :)
Eredetileg azért lett bevezetve, hogy mindig legyen aki rak, hogy az inkább ne fejtsen, aki két havonta egyszer néz be. És szerintem rendben is van így.
Ha elmegy a net reggel azt este úgyse fogja tudni és úgyse adja át másnak, így akkor is áll a játék. -
#27786 azért ennyire nem is kell komolyan venni a pontokat -
#27785 Szerintem igen , mert nem tud mindenki a gép mellet ülni 48 órában , ha ép el találta az adott feladványt , pl ha másnap csak késő este jön haza , vagy munkába megy
Addig álljon a játék , szerintem ne !
És a megfejtővel se lenne túlságosan tisztességes
Meg ősszintén , az hogy nem tud rakni ,lehet önhibáján kívül is pl este megfejti , de reggel hirtelen nincs net
Nálunk volt olyan is hogy 3napig tartott mire megcsinálták ,most akkor bűntesük őt a szolgáltató hanyagság a miatt ? -
#27784 elnézést észre sem vettem a hszedet :D
Mindenkihez lenne 1 kérdésem, kapjon az pontot aki csak megfejtette a feladványt de nem rakott? mert bele gondolva megfejtette, szal győztes!
Nesztek
-
#27783 Az -
#27782 Katekyo Hitman Reborn!? -
#27781 nem
És jöjjön a jelen
-
#27780 nem vagyok én Alexander Hartdegen hogy ennyit utazgassak össze-vissza az időben....:D
egy Personat azé betippelek....:D -
#27779 Kicsit ugorjunk a jövőbe
-
#27778 Lépjünk vissza egy pillantatott az időben
-
#27777 Kicsit több
-
#27776 nem -
#27775 Fruits Basket? -
#27774 Nem
új kép
-
#27773 ez olyan, mint a Star Trek TOS :D -
#27772 ez kb. olyan mint az én holdas képeim :D
de akkor legyen tipp: Index? :DDD -
#27771 Nem én tehetek arról ,hogy vagy nem láttad , vagy nem emlékszel ere a képre -
#27770 ahaa... :D -
#27769 -
#27768 Na csak megvan, igen. :)