Ismerd fel a képröl az animét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ha nem hentai lenne rámondanám, h Excel Saga, Excel is hasonlo házban lakott 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kövesdi A
Maid in Heaven SuperS ?

LasDen
akkor...
és még mindig HENTAI

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
akkor nézzünk egy Hentait!!!...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kövesdi A
Mutsu Enmeiryu Gaiden Shura No Toki ?

efti
az bizony

WWFSMD?

LasDen
House of five leaves??

efti
Masodikra csak nem maradtam le rola 😊

WWFSMD?

Kövesdi A
Jah az <#idiota>

Kövesdi A
Ha már kínában járunk együnk egy kis kínai kaját is

efti
Ranma?

WWFSMD?

LasDen
aszittem ebbõl a névbõl már meglehet találni....nagyot tévedtem...😄
nemtom....detective conan tán?? 😄

Kövesdi A
Nem

Kövesdi A
Leveletek érkezett kániból , légi postával expressz ajánlva

Kövesdi A
Nem

LasDen
én ezt a fadarabot elõször nagyon másnak néztem...😄
de tippem nincs...Lupin??

Máté94
Kodomo no Omocha?
Kövesdi A
Nem
E fonál kõté össze a szerelmeseket

Máté94
Sailor Moon?
Zomil
amint megfejti valaki kiderül, h ismerem-e 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kövesdi A
Nem Slayers !
Kár hog pont ezt nem ismered , öreg hiba , még ha régebbi fajta is szegény <#whatever>

Lassan 17 órát üt az óra , és a varázs végleges , és vissza fordíthatatlan lesz <#crazya>

Zomil
Slayers? 😄
Amugy fogalmam sincs már megint egy régi anime amihez lövésem sincs 😊

Kövesdi A
Nem

LasDen
yu yu hakusho???

Kövesdi A
Nem az !
Zomil : mert elõször a Mitsudomoe-t hagytam ki , már késõn jöttem fel
Másodjára meg a Nogizaka.....-t

Zomil
harmadjára?

LasDen
Dragon ball?? 😄

Kövesdi A
Húúú , harmadjára csak nem hagyom ki <#idiota>

Zomil : nálunk is meg esik kártyázásközben , hogy egymást szidjuk <#idiota>

Zomil
Akkor egy kis off:
Jolneveltség... 😊
Nemondmár, h haverok között te nem beszélsz lazán, esetleg vmi vicces beszolás után nem mondasz egy "kabbe"-t 😊
De lehet, h csak én vagyok ilyen alpári, h néha ilyeneket is merek mondani olyan embereknek akikkel jobban vagyok...barátok/haverok/internetes ismerösök. Természetesen vadidegenekkel nem....
Tudom hol a határ, nem érzem magam sem bunkonak se nem tul alpárinak, még sosem aggadtak rám ilyen jelzöket.
Én egy jot mosolyogtam Máté "visszaszolásán"...
De ha egy pár embernek ez már "tul alpári", hát sajnálom...Nálam az alpáriság máshol kezdödik. 😊

xridergabo
Talált😊

Kövesdi A
Night Wizard

LasDen
queens blade??? 😄

xridergabo

xridergabo
Nem talált😊

efti
ez siman lehetne kimi ni todokebol valami elborultabb pillanat

WWFSMD?

xridergabo
énis csak azért emlékeztem rá mert én raktam😄

armageddon666
áh. több tényezõ közbeszólása miatt sem. van elég játékos 😊
csak azért tévedtem be mert láttam hogy top10ben van. aztán muszáj volt már hozzászólnom, mikor megpillantottam, hogy MÁR MEGINT MI MEGY ITTEN-E!

---
Na most RelakS kiütött, de duplikáltnak jelzi. Vagy elment mégis? Mindjárt kiderül.

@

RelakS
Hölgyeim, és Nyulaim, elfogytak a képek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
néha azért tippelhetnél is, az elõzõ évben még egy képet sem raktál 😞, kéne egy + konkurencia mert én már nem annyira játszok 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
hmm....én nem emlékeztem rá....😄

xridergabo
#26349 😄

LasDen
mutasd mikor....
amúgy meg nemtom mér olyan nagy dolog neked, hogy melyik kép volt már...😄

Kövesdi A
Fene megint késõn <#schmoll2>

Máté94
Ez a kép is volt már. 😄
Kövesdi A
Bár biztos nem ez az , de hátha
Nogizaka Haruka no Himitsu ?

LasDen
szóval könnyû volt...😞
de nem a purezza hanem csak az elsõ...😄
az...

Máté94
Shinyraku! Ika Musume?
xridergabo
Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza?😊

armageddon666
Dehogynem 😊
Stíluson meg tényleg csiszolni kéne. Már a másik topicban is volt hasonló incidens. Tartsunk egy szintet. Konzervatív? Vagy csak nem hiperliberális... bár ennek nem itt a helye. Ahogy ennek a stílusnak se. Ez nem konzervatívság kérdése, hanem jólneveltségé...

@

Máté94
Túlságosan konzervatív vagy.