Fish Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a Fish Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊

pénz kódot hogy kell használniiii??? mert letöltöm bemásolom és semmi :S valaki help mee pleaseeeeeeee :S:S
Pistike 007
Hehejj ezzel mennyit nyomtam.
...lehet hogy azóta nem szeretem a halakat...<#szomoru1>

A második az

Találtam a demohoz cracket

cenobite
Én a "tenyésztõs" részét szeretem ennek a játéknak. Különbözõ halakat kitenyészteni. Jó móka.

gamertag: kenobita

Requiem88
egy idõ után rohadt unalmas game... én játszottam vele, de amikor már annyi pénzem volt hogy nem tudtam mire elverni meguntam. ráadásul a régebbi verziókban volt egy olyan bug hogy kitettem eladásra a halat kétmilláért, és vitték mint a cukrot. az alapárát amúgy 6-7 dollárban állíptották meg.<#idiota>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

akyyy
😄DDDDDD

én horgászost láttam, ott reöhögtem csávóka motorcsonakkal megy, megál, bedobja a pecabotot, és várni kell órákat mire fog valamit😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zmeor
izgalmas játék lehet

leszarom a konfigod...

én ugy találtam ezt a játékot hogy karácsonyra a család akváriumot kapott. a bátyám intézi a berendezését meg miegymádt rajta ugy hogy én csak a gépen tok halazni<#szomoru1>

bardocz
még régebben volt egy hasonló képernyõvédõm,régi gépen,ami egy akvárium volt,és lehetett etetni a halakat meg minden,kb 5 éves voltam,emléksezm amikor az egyik hal meghalt ott sírtam hogy jáj XD

Sziasztok
ezt a játékot most találtam. nekem nagyon tetszett.esetleg valaki nem tudhozzá adni jo tanácsokat?

A játékot itt lehet letölteni de sajnos csak 60 napig jo😞