Fish Tycoon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a Fish Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a Fish Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊
pénz kódot hogy kell használniiii??? mert letöltöm bemásolom és semmi :S valaki help mee pleaseeeeeeee :S:S
A második az
Találtam a demohoz cracket
Én a "tenyésztõs" részét szeretem ennek a játéknak. Különbözõ halakat kitenyészteni. Jó móka.
gamertag: kenobita
egy idõ után rohadt unalmas game... én játszottam vele, de amikor már annyi pénzem volt hogy nem tudtam mire elverni meguntam. ráadásul a régebbi verziókban volt egy olyan bug hogy kitettem eladásra a halat kétmilláért, és vitték mint a cukrot. az alapárát amúgy 6-7 dollárban állíptották meg.<#idiota>#idiota>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
😄DDDDDD
én horgászost láttam, ott reöhögtem csávóka motorcsonakkal megy, megál, bedobja a pecabotot, és várni kell órákat mire fog valamit😄
én horgászost láttam, ott reöhögtem csávóka motorcsonakkal megy, megál, bedobja a pecabotot, és várni kell órákat mire fog valamit😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én ugy találtam ezt a játékot hogy karácsonyra a család akváriumot kapott. a bátyám intézi a berendezését meg miegymádt rajta ugy hogy én csak a gépen tok halazni<#szomoru1>#szomoru1>
még régebben volt egy hasonló képernyõvédõm,régi gépen,ami egy akvárium volt,és lehetett etetni a halakat meg minden,kb 5 éves voltam,emléksezm amikor az egyik hal meghalt ott sírtam hogy jáj XD
Sziasztok
ezt a játékot most találtam. nekem nagyon tetszett.esetleg valaki nem tudhozzá adni jo tanácsokat?
A játékot itt lehet letölteni de sajnos csak 60 napig jo😞
ezt a játékot most találtam. nekem nagyon tetszett.esetleg valaki nem tudhozzá adni jo tanácsokat?
A játékot itt lehet letölteni de sajnos csak 60 napig jo😞