Hasbeszélés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
De angolul nem?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bodesz
én most szedtem le 1 dvdt jeff dunhamtõl ugye achmedes walteres 2.comedy centralos fellépését.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

GTheo
Nem tudjátok hogy Achmed és Melvinen kívül van e még vmi feliratos Jeff Dunham?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Super Saiyan
azmi?

>:C

Fantos
mikroport?

Super Saiyan
de ha alig nyitja ki a száját, hogy lehet ilyen tiszta?

Jeff Dunham-nél is látszik a DVD jén hogy mozog egy picit a szája, direkt nem is mutatták közelrõl sokáig 😄D

de így is nagyon jó 😊))

Gerbill
Szerintem rohadt könnyû "hasbeszélni" egy kis gyakorlás a tükör elõtt, hogy megbizonyosodj tényleg nem mozog a szád és kész.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

MadBence
Háhá, én tudok, csak ugye lebukok azoknál a betûknél 😊

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

nézd meg a jutyubon az örület szikráját Jeff Dunhamtõl röpke 80 perc, de megéri : http://youtube.com/profile_videos?user=CuccLee&p=r

Guilty01
#13, sajnos ki kell ábrándítsalak,rohadtul nem így van. Ha megnézel akár csak egy hasbeszéléssel foglalkozó honlapot,láthatod, hogy a betûk többségével nincs semmi gond, kellõ gyakorlással, minimálisra lehet fejleszteni a szánk mozgatását (el kell lazítani mint állat) ezen betûk kiejtése közben. pl: összes magánhangzó, k,l,c,d,g,stb.
A probléma akkor van, ha olyan betût kell kimondani, amihez össze kell zárni egy pillanatra a szánkat, vagy fogunkat az alsó ajkunkra kell tenni pl. m,b,v,f. Ezeket a betûket nem ejtik ki sose a hasbeszélõk, hanem vmilyen más hangokkal helyettesítik,és olyan gyorsan ugranak át rajtuk, hogy észre sem veszed, hogy nem b-t, v-t, vagy épp m-et mond. Hát ez az a rohadt nagy titok, nem kell hozzá mutáció, vagy gyomron való levegõvétel. Csak sok,sok,sok gyakorlás. Mint bármi máshoz.

You\'ll never walk alone!

Miért meghívásos rendszer van? Amugy csak vicc volt ne szívd mellre, de már itt se vagyok...

Super Saiyan
nem tetszik valami? senki nem hivott...

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ok, akkor lehet is zárni a topikot. xD

VRSDM
am. gyomorba kell venni a levegõt, és onnan kilélegezni, a száddal meg ugyan úgy megformálni a betûket mintha nyitva lenne, de zárva van. ezért nehéz nagyon jól és élethûen csinálni. röviden ennyi. komolyabban úgy sem lehet leírni.

u dont have to listen anybody else but me

Ez is ilyen balabacsimidafaka topic -.-"

Super Saiyan
én is erre keresem a választ 😄

n3whous3
"avagy, hogyan beszéljünk, hogy a szánk se nyilik ki"

Hát ha jobban megnézed, kinyílik a szája 😄DD Csak éppenhogy...

púúúúú

n3whous3
bazmeg tudtam, hogy az achmed lesz a link, de mééé, de méééé???????????

púúúúú

VRSDM
már a topik címénél elrontod, a hasbeszélõnek is kinyílik a szája. csak épp úgy és olyan picit hogy nem veszed észre ... még az általad linkelt videóban is látszik -.-

u dont have to listen anybody else but me

kérdezd meg Jeff-et (Jeff Dunham), azt majd Walter válaszol 😄D

most látom hogy már az van a linkben is -.-'

de nézd meg a teljes DVD-t, nagyon kira 😊

SigS
Bananarama <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

GTheo
vmiért már tudtam hogy ez lesz 😊

inkább azt mondja el valaki hogy lehet hasbeszélni 😊

Super Saiyan
(ez 1 link =))

Super Saiyan
(ez 1 link =))

Super Saiyan