28
avagy, hogyan beszéljünk, hogy a szánk se nyilik ki
-
#28 De angolul nem? -
#27 én most szedtem le 1 dvdt jeff dunhamtől ugye achmedes walteres 2.comedy centralos fellépését. -
#26 Nem tudjátok hogy Achmed és Melvinen kívül van e még vmi feliratos Jeff Dunham? -
#25 azmi? -
#24 mikroport? -
#23 de ha alig nyitja ki a száját, hogy lehet ilyen tiszta? -
Szabi1991 #22 Jeff Dunham-nél is látszik a DVD jén hogy mozog egy picit a szája, direkt nem is mutatták közelről sokáig :DD
de így is nagyon jó :))) -
#21 Szerintem rohadt könnyű "hasbeszélni" egy kis gyakorlás a tükör előtt, hogy megbizonyosodj tényleg nem mozog a szád és kész. -
#20 Háhá, én tudok, csak ugye lebukok azoknál a betűknél :) -
moor09 #19 nézd meg a jutyubon az örület szikráját Jeff Dunhamtől röpke 80 perc, de megéri : http://youtube.com/profile_videos?user=CuccLee&p=r
-
#18 #13, sajnos ki kell ábrándítsalak,rohadtul nem így van. Ha megnézel akár csak egy hasbeszéléssel foglalkozó honlapot,láthatod, hogy a betűk többségével nincs semmi gond, kellő gyakorlással, minimálisra lehet fejleszteni a szánk mozgatását (el kell lazítani mint állat) ezen betűk kiejtése közben. pl: összes magánhangzó, k,l,c,d,g,stb.
A probléma akkor van, ha olyan betűt kell kimondani, amihez össze kell zárni egy pillanatra a szánkat, vagy fogunkat az alsó ajkunkra kell tenni pl. m,b,v,f. Ezeket a betűket nem ejtik ki sose a hasbeszélők, hanem vmilyen más hangokkal helyettesítik,és olyan gyorsan ugranak át rajtuk, hogy észre sem veszed, hogy nem b-t, v-t, vagy épp m-et mond. Hát ez az a rohadt nagy titok, nem kell hozzá mutáció, vagy gyomron való levegővétel. Csak sok,sok,sok gyakorlás. Mint bármi máshoz. -
vidu01 #17 Miért meghívásos rendszer van? Amugy csak vicc volt ne szívd mellre, de már itt se vagyok... -
#16 nem tetszik valami? senki nem hivott... -
#15 [URL=http://youtube.com/watch?v=kD-mk2PYhH4]#1[/URL] -
vidu01 #14 Ok, akkor lehet is zárni a topikot. xD -
#13 am. gyomorba kell venni a levegőt, és onnan kilélegezni, a száddal meg ugyan úgy megformálni a betűket mintha nyitva lenne, de zárva van. ezért nehéz nagyon jól és élethűen csinálni. röviden ennyi. komolyabban úgy sem lehet leírni. -
jupa #12 Ez is ilyen balabacsimidafaka topic -.-" -
#11 én is erre keresem a választ :D -
n3whous3 #10 "avagy, hogyan beszéljünk, hogy a szánk se nyilik ki"
Hát ha jobban megnézed, kinyílik a szája :DDD Csak éppenhogy... -
n3whous3 #9 bazmeg tudtam, hogy az achmed lesz a link, de mééé, de méééé??????????? -
#8 már a topik címénél elrontod, a hasbeszélőnek is kinyílik a szája. csak épp úgy és olyan picit hogy nem veszed észre ... még az általad linkelt videóban is látszik -.- -
Szabi1991 #7 kérdezd meg Jeff-et (Jeff Dunham), azt majd Walter válaszol :DD
most látom hogy már az van a linkben is -.-'
de nézd meg a teljes DVD-t, nagyon kira :) -
#6 Bananarama -
#5 vmiért már tudtam hogy ez lesz :) -
Neoncsoves #4 inkább azt mondja el valaki hogy lehet hasbeszélni :) -
#3 (ez 1 link =)) -
#2 (ez 1 link =)) -
#1 [URL=http://youtube.com/watch?v=kD-mk2PYhH4][/URL]