85
A Paradox 2008-ban várható játéka
-
McCartman #45 hát ezzel már senki sem jatszik rajtam kivul..? -
#44 Lehet. Gyere vissza kalózkodni! :D -
#43 Jelenleg kb. 530 körül tartok. És elfogytak az embereim (családtagok). Nem tudok egyszerűen mit kezdeni.
Vajon ezt lehet orvosolni? -
Malac Úr #42 Pl. mindig lesz két haverod, akivel sörözhetsz? :) -
McCartman #41 tudja vki mire jo ha triumvirátust hozok létre? -
Malac Úr #40 Thx, meglessük! -
McCartman #39 modolnak már.. pl:
ROME: Colonisation and Research Fixed! -
Malac Úr #38 Skacok, ez már élvezhető az 1.1-es peccsel, vagy Paradoxos szokás szerint várni kell még 3-4 javítást vagy egy mod-ot? -
McCartman #37 Az előző videokártyám (Geforce 4200 Ti) is csak 1.3 Pixel Shadert támogatott , és emiatt már az EU 3-mal sem tudtam játszani..
bosszankodtam is miatta , mert ''annyival'' nem néz ki jobban.. -
Szreeeeh #36 Ha nekem régi videó-kártyám van, ami nem támogatja a pixel shadert, akkor nem is tudok játszani a játékkal? -
Nos #35 Na mégis...........
Csak csapongás, nem játékelemzés, ami nekem tetszik/nem tetszik kb 8 óra játék után:
Előnyök: (a felépítés amolyan CK EU keverék, de plussz is van benne)
-az építési rendszer jobb mint az EUban, kissé összetettebb, de nem bonyolult
-a grafika tényleg szép, nagyon kellemes vizuális élmény bezoomolva szétnézni az országodból a horizonton
-a térkép egy nagy része barbár világ, odamehetsz, sétálhatsz rajta, de nem foglalhatod el, mert nincs mit, csak ha elég civilizáltá válik. És ez így is működött, hisz bármilyen közel voltak anno a görögök pl. a Kárpát-medencéhez, ez nem vonzotta őket, mert "nem volt itt semmi"
-több a karakter és többféle helyre tudod őket használni, mint az EUban, de nem lett bonyolult (CK után főleg egyszerű)
-az omenek nagyon jók, hangulatos (ha jól sikerül az áldozat +, ha nem sikerül -t kapsz vmiben)
-a kereskedelmi termékek sokszor fontosak
-nekem megfelel az egységtipusok alacsony száma
-szerintem jól átlátható (bár ha nem EUztál, vagy CKztál akkor . . .???)
Hátrány:
-a karakterek fejlődése/fejlesztése nem az igazi, könnyen leszokik róla az ember, a családok managelésétől többet vártam
-viszonylag régi gépen max sebességen nem épp sima
Na ennyi, de még alig ismerem. Összességében nagyon jó.
-
#34 Most jutottam el odáig, hogy feltelepült. Végre megint lesz mivel szöszmötölni, mint ahogy a Paradox játékok esetében mindig. :)
Fura ez a cég. Ha az átlag játékos szemével nézem, akkor alig fejlesztenek valamit, és a már jól ismert alapokat használják. De mégis minden egyes játékuk jó a maga nemében. Mire kiismered, mire véghezviszed, az leköt, és a gondolkodósabb értelemben.
Az első benyomás az, hogy jó. :) A zene szuper, a grafika ehhez a stílushoz mérve tökéletes, nincs agyon csicsázva, mégis szép.
Hétvégén rá is vetem magam, hogy kivesézzem. :) -
akademy #33 Na meséljetek, mik a tapasztalatok???
Előny, hátrány??? -
#32 Crusader Kingses feelingje van, szóval ja! :) -
#31 Meg te is. :) Ha valami történelmi strat kijön, akkor veletek számolni kell. :) -
#30 Tudtam, hogy itt leszel. :) Én is épp most vásárolom megfelé. :) -
#29 Egy kicsit nehezen esett le, hogy a játékban Róma alapításától számolják az éveket. De ha már ilyen "okosak", akkor a hónapokat is lehetett volna "reformálni" ...
Amúgy jó a játék. -
#28 Tutorial van , annyira meg nem bonyulult ,nekem legalábbis . -
Kain3 #27 Hmm.. kár hogy manual nincs hozzá, anélkül nehezen fog menni. Remélem azt is felrakja majd valaki torrentre. -
haxoror #26 na végre! -
#25 Avenged verzió... -
#24 Torrenten kint van a EU:ROME lehet tölteni nem fake :) -
Nos #23 Régen játszottam már bármivel, gondoltam este megnézem a demot. Hajnalban kényszerítettem magam, h hagyjam abba. Sajnos jó lesz a játék, de nem fogok még egy stratégiával délutánokat, éjszakákat eltölteni. Van jópár dolog, amivel érdemesebb foglalkozni és élvezetesebb is, ha a függőség fátyola már rojtosra szakadt és kilátunk a lyukon :)
De tényleg nem rossz.............. -
akademy #22 De sokára van!
Kiváncsi vagyok mennyi van benne a Crusader Kings-ből !!! -
#21 Na ez mégis benne van , haver szólt hol lehet ezeket dolgokat bekapcsolni ... Outlinerre kell rákattintani jobb gombal és ott kiírja hogy miket akarsz ott megjelenítetni . -
#20 Apr 16. -
akademy #19 Istenem, mikor jön már ki!?!?!
Ne aggódjatok, biztos orvosolják a problémát (előbb-utóbb)
Nagy játék lesz ! -
#18 Hát én hiányolom a vár ostrom-kor , hogy nem írja ki hány százaléknál jár , de ezt nagyon,enélkül szinte játszhatatlan lesz sztem . Illetve azse írja ki ,hogy hol harcolnak seregeid , ami sztem megint egy nagy hiba .
Remélem ezek mind benne lesznek teljes játékban , vagy patchel javítják majd . -
grendics #17 hát nemtudom kicsit beleástam magamat és sok dolgot hiányolok belole ami a naploeonba bennevan:
-háboru overview
-nemzeti menu ami egységes és ott lévo fulek
-diplomáciat rohadt bonyolult elérni és a szinek is szarok
-hajok nehezen kozlekednek a kikotobe
-kezelofeluet/interface egy fos: tok jo látni az auban h rámegyek és akkor kivel harcol kivel nem nem fél mm-es gombokon kelljen már utánanézni
-az idomegállitás is kényelmetlen -
#16 Nem lett rossz. Jó a feelingje nagyon. Különösen a zene fogott meg. Játékmenetre sem rossz, sőt ... -
#15 http://files.filefront.com/Europa+Universalis+Rome+Demo/;9943842;/fileinfo.html
EU:Rome demo -
#14 Europa Universalis: Rome goes Gold -
akademy #13 nah, ezért mondtam, hogy ugyanolyan lesz
nagyon várom már...
dobozos verzió lesz Magyrországon???? -
feamatar #12 van trailer, ott meglehet tekinteni milyen lesz a map -
akademy #11 szerintem ugyanolyan lesz mint a europa universalis 3 térképe -
grendics #10 a teljesen 3D-s map mit jelent? azt h olyan lesz mint a medieval 2ben h a hegyszorosokba is be lehet llitani a seregeket stb...
??? -
akademy #9 április -
feamatar #8 no ennek is lett topikja, k00l. Már várom.
A Pax Romanaról rémlik valami, de án egy EU2es modra emléxek most így hirtelen.
EU3 nagyon faxa gáma, remélem ez is hasonló minőségű lesz. -
#7 Már volt egy római kori EU motorra épülő rts (csak elbaxták mert nem volt free kampány mód ...):
Pax Romana
-
haxoror #6 +fav