9
  • Ed Porter
    Ja bocs, félreértettelek!!! :D
  • Loverman
    A Faun labirintusa tényleg nagyon jó volt. A legnagyobb kérdés: vajon igazi dolgokat látott a lány vagy csak képzelte?
  • Ed Porter

Egyébként azért nem hiszem hogy remake (mégha volt is előtte ilyen film amit nem értek) mert a Hellboy képregény igencsak friss (azt hiszem 90-es években jött ki), és abból lett adaptálva és Mignolával (Hellboy írója, kitalálója) együtt dolgoztak a filmen, tehát ez biztos hogy adaptáció.
    Szerintem az a film csak koncepciójában hasonló és az téveszt meg. Gondolom ott is ördögfiókát nevelnek ennyi a hasonlóság, de fogalmam sincs csak tippelek. Meg tudod mondani a konkrét címet és hogy miről szól? Érdekelne a film!
  • tyuklepes
    Gondolom del Toro sem a Brannagh (vagy korábbi) verziót akarja megfilmesíteni, hanem az eredeti sztorit. Ergo ez is nyilván adaptáció lesz.
    De a lényeg a másik megnevezés ellenére is ugyanaz: már meglévő alapanyag recirkulálása :)
  • Ed Porter
    A Hellboy remake? Adaptáció. Nem ugyanaz.

De attól még egy jó kis Frankeinstein, Tarzan (ilyet is akar állítólag majd) szerintem király lesz Toro rendezésében. Látványvilág legalábbis jó lesz.
  • SonicBoom
    mostmár csak Cameront kellene visszahozni és lehetne gyártani a jó filmeket...
  • tyuklepes
    Nem kell olyan pesszimistára venni a figurát: szerintem van olyan jó rendező, hogy az ismert anyagból hangulatos filmet forgasson, mint Coppola, vagy Brannagh, folytatások terén is azon kevesek közé tartozik, akik jobbat alkottak, mint az első (bár ez csak az én magánvéleményem), megaztán: a Hellboy is remake ...
  • ffxi
    Az a kép a Van Hellsingből való!!! :D
  • Wittgen
    Eddig elég jó flmeket tett le az asztalra, nem kellene neki is beállnia a remake-készítők sorába.