5
Heroes of Might and Magic: Kingdoms (Böngészős MMO)
  • sweech
    #5
    ha nem te nyitottad volna, te se találtad volna meg keresővel =)
  • 5c0rp330n
    #4
    Egyrészt vótmá, másrészt ne hasonlítsunk egy olyan játékot, mint HOMM egy olyan hulladék szar másolathoz, mint a travian...
  • Requiem88
    #3
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197660759]Kereső ^^[/URL]
  • ZsZso
    #2
    Szegény Traviannak kevesebb játékosa lesz .

    Nagyon várom már a gammát, mert az előbb említett játék alap ötlete tetszett, de szerintem nem volt eléggé kigondolva. Offline imádtam a HOMM-et, roppantmód kíváncsi vagyok az MMO verziójára ... remélem sikerül tökéletesíteni a Travit ...
  • ZsZso
    #1
    Elérkezett hát a pillanat, a HOMM sorozatból is MMOG-t készítenek. De szerencsére ezúttal nem a rajongók további fejése a cél.

    Már egy ideje pletykálták, hogy az Ubisoft bejelentést tervez a Heroes of Might & Magic sorozattal kapcsolatban, pontosabban a hatodik részről, de egyelőre még nem ennek jött el az ideje. Most egy afféle nemes gesztusként ingyenes játékot ad majd közre a francia kiadó valamikor tavasszal. Semmit nem kell letölteni vagy telepíteni hozzá, mindössze internetkapcsolatra lesz szükség, mert a Kingdoms honlapján lehet majd játszani a több ezer kihívóval. Ez utóbbi adat hatalmas csatákat vetít előre Ashan földjén, óriási hadseregekkel, de a hőseinket is legendás magasságokba emelhetjük vagy épp a kereskedelem mestereivé is válhatunk. Ha valakinek épp nincs sok ideje leülni játszani, az sem gond, 10 perces meccseket is beállíthatunk. Akinek viszont ez nem gond, akár órákon át is harcolhat, kalandozhat.

    A játékmenet úgy van megoldva, hogy belépés után ki kell választani az első hősünket és azt, melyik oldallal leszünk. Majd kiadjuk a parancsokat, és azt a játék néhány perc vagy óra alatt feldolgozza (ekkor már nem szükséges az internetkapcsolat), és megjeleníti az idővonalon. Amint a hősünk teljesített egy küldetést, megkaphatja a következő parancsot.

    Két hónapon belül kezdődik majd egy nagyjából három hónapos bétateszt, amire már most is lehet jelentkezni a játék honlapján (az előnyben lesz, akinek a HoMM Complete Edition csomag megvan, mert az abban lévő kóddal elsőbbséghez jutnak). Végleges formába valamikor tavasz környékén kerül a Kingdoms, hogy már a munkahelyen/iskolában se kelljen nélkülöznie a kalandozóknak.

    by PC GURU Online


    Képek:


    Hivatalos honlap