4
  • winnie
    #4
    ja. tök logikus, hogy a bulvárlapokat viszik, mint a cukrot, de a tévében mindenki a hét műtárgyát nézi. (vagy, ha már győzike, akkor 2,3 millióan az NCIS című amerikai sorozatra van rákattanva. lol vagy mi.)
  • gabeone
    #3
    Korrupt hírek.

    Sokan keresnek jól azzal, hogy ilyen híreket írnak a nagyvilágnak. Képtelenség képet kapni arról, hogy mennyien nézik a csatornát. Győzike show-t is rendkívül népszerűnek tartják, ennek ellenére én mindössze egy emberről tudok, aki nézi azt az adást.

    Tehát az én statisztikám szerint Győzike szinte 0 a nézettése, a Pókerarcé már számottevő lehet, de még mindig nem túl %-al.
  • winnie
    #2
    éppen hogy emiatt az eredmény miatt nem szabad megkérdőjelezned, hiszen ez a nézőszám a premierre vonatkozik és ami új, amit még nem ismer a néző, azt látni akarja. az első adást mindig sokan látják. később tisztul a kép.

    basszus, hisz még te is láttad, akkor meg mi a probléma?

    " h az uniós rendszám táblán a csillagok fölött vagy alatt van-e az országjelzés, vagy Herbie-nek hanyas száma volt, egy ovodás megmondja ezek meg nekiállnak találgatni, "

    je, óvódás vagyok. ezek jó kérdések, nekem spec fogalmam sincs. valakinek a "mi a vegyjele? ki írta ezt vagy azt az operát?" kérdés a menő - ők kicsit a 60-as években ragadtak, nekik rejtvényt kell fejteni, nem keereskedelmi tévék főműsoridős vackait nézni.

    (a vetélkedő egyébként bűn gyenge volt.)
  • Hegyikecske
    #1
    Hát én ezek után megkérdőjelezem ezen statisztikák hitelességét, mert még ilyen pocsék műsort, mint ez a széf, nem láttam! Mondom ezt azért mer tegnap véletlenül láttam egy részt belőle, de bár ne tettem volna Semmi logikája, építő jellege nincs, legjobban a mónika (balázs?)show-hoz tudnám legjobban hasonlítani. Azért az se semmi h ráadásul milyen szereplők kerültek be oda... Az a csaj akik a tegnapi részben kevesebbet játszottan igencsak cigányos stílusban beszélt, mellesleg ahogy én körbekérdeztem ismerősök között szintén senki nem nézi ezt a szutykot (aminél még a pókerarc is jobb volt) tehát nem tudom hogy jöhetett ki ilyen magas nézettségi szám. (mindenesetre gratulálok annak akit az ilyen kaliberű kérdések kötnek le h az uniós rendszám táblán a csillagok fölött vagy alatt van-e az országjelzés, vagy Herbie-nek hanyas száma volt, egy ovodás megmondja ezek meg nekiállnak találgatni, komolyan, balázs sóó!)