Movies 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Honlap
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A Movies 24, az egyetlen kifejezetten tévéfilmeket sugárzó csatorna december 12-én rajtol Közép- és Kelet-Európában, így Magyarországon is.
A csatorna, mely már az NBC Universal Global Networks csatornaportfoliójába tartozik, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban lesz látható elõször, miután sikerült a legfontosabb disztribúciós megállapodásokat megkötni.
Roma Khanna, az NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives elnöke így kommentálta az eseményeket: „A Movies 24 csatorna elindítása ezekben az országokban igen jelentõs lépés számunkra, fõként, hogy közvetlenül ez elõtt indítottuk el a SCI FI és a Universal Channels csatornákat Lengyelországban. Hatalmas lehetõség az NBC Universal Global Networks számára, hogy tovább terjeszkedhet csatornáival a világon, ami szerves részét képezi globális stratégiánknak.”
A Movies 24 csatorna a minõségi televíziós filmekre koncentrál. Angliában már hatalmas sikere van, ahol sikerült rögzíteni pozícióját a második legnézettebb filmcsatornaként a digitális kábeles háztartásokban.
Európa-szerte most már 15 millió ember férhet hozzá az egyedülálló mûfajkínálattal jelentkezõ Movies 24 csatornához, mely romantikus filmekkel, thrillerrel, krimivel, életrajzi mûvekkel, vígjátékkal és – néhány területen – könnyed erotikus tartalommal várja a nézõket. A filmek a világ legismertebb stúdióiból származnak, és legtöbbjükben híres hollywoodi színészek láthatók, ezen felül minden hónapot valamilyen témának szentelünk. A január a „Femme Fatale” téma jegyében zajlik majd.
est.hu"