Letölthető játékok jönnek Nintendo DS-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Worms open warfare2... Barátnõvel ideális
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
HP+
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az M3Liteba tudsz háttértérat tenni vagy magába a DS-be?
Köszi
"Mennyibe kerül egy ilyen kütyü (M3Lite)?"
Nem kell pont M3-at venned, de én a GBA játékok !TELJES! támogatása miatt ilyet vettem. Ára kb. 16.000 Ft.
"Van rajta valami háttértár, filmnek mp3-nak?"
Amekkorát nem szégyelsz. MicroSD kártya megy bele, nekem 2 GB-os van... erre másolhatsz ebboktól kezdve, a filmekig akármit.
"Tud lejátszani filmeket, ha natív felbontásban vannak, azaz nem kell tökölni a konvertálással?"
Jó kérdés. A Linux alapú Moonshell keretszoftver /nyugi grafikus/ használom filmre/mp3-ra, ott konvertálni kell, de mind a hang, mint a kép teljesen korrekt.
A konvertálás egyébként meglehetõsen gyors. Nekem mondjuk nem egy rossz PC-m van és egy 30 perces avi átkódolása 3-4 perc. Mellette bármit csinálhatok nem fogja a gépet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is gondoltam volna, hogy ezeket is tudja a DS (mégha kiegészítõvel is)
Mennyibe kerül egy ilyen kütyü (M3Lite)?
Van rajta valami háttértár, filmnek mp3-nak?
Vagy külön lehet beszerezni valamit a DS-hez?
Tud lejátszani filmeket, ha natív felbontásban vannak, azaz nem kell tökölni a konvertálással?
Köszi
Nekem M3Lite van, az ezek közül mindent tud, még Opera böngészõ is van, amit mellesleg hivatalosan még az MM polcain is megtalálhatsz.
(nem flamelni akarok,csak kiváncsi vagyok😊 ismétlem,szerintem is süti kis masina mind2)
Zene --> mp3,wav, ogg pipa.
film --> avi, divx, xvid, felirattal pipa.
wifi alapból van benne, éppen most fejeztem be egy partit wifin toltuk...
kiegészítõ kamera DS-hez is van
PSP-bõl nekem az új verzió bejön, de hiába jön be, a rá megjelent húzócímek javarészét már toltam PS2-ön.
A DS is tudja ezeket?
(félreértés ne essék, szerintem mind a PSP, mind a DS baromi jó kis kütyü😊)
Én azt mondom felér egy CV-vel, hogy milyen zsebkonzolod van. Ha egyszer munkáltató leszek, elsõ kérdésem ez lesz.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
rendelhetnek a készüléket használva."
Ez mondjuk nem akkora hülyeség, a nyáron élõben néztem a forma 1-et és mivel nem fújom kivülrõl az autókat meg a pilótákat bizony pár kör múlva az elsõ 3 emberen kivül fogalmam sem volt hogy akkor most ki hol mit hogyan...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Hát nem ártana. 2 DS-em van, párommal rengeteget multizunk vele, de kevés az igazán jó "lanos" játékok száma amit Download Play-el lehet játszani.
Mortal, Tetris, Bomberman DS fenomenálisan jóra sikeredtek, meg még akad pár cím, de nem az igazi.
Ha esetleg erre téved valaki, mondjon már olyan címet, ami hasonlóan a Tetris DS-hez arról szól, hogy egymás ellen kell tolni és a másik orra alá rendszeresen borsot törhetünk.