mit dolgozik az apukád????

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Gumiszobába való, ha valaki átteszi, akkor ott lehet az okos eszmefutattást folytatni!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

n3whous3
apukád? 😮

púúúúú

wardogzombie
balfasz komolyan

tommyg
ez má szakállas poén

am az enyém asztalosmester

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bens
pilóta. nem vicc.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

vótmá

SLICK
ööö.... néger
Nem. :cc

n3whous3
Lehet nem illik ide de nagypapám meg villamos szerelõ volt a 2. vh-ban.

Megtaláltam a sisakját és befigyelt rajta 2 villám <#wink>

púúúúú

Mr Hyde
csodálom ez még nem volt 😄

w77d
az enyém Zeusz

Mr Hyde
alkoholista <#idiota><#idiota>

az én apám Chuck Norris igazából...

John Cena
Politikus😛😄<#banplz>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Anubys
Én is így gondolom... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
Egy és u.a. <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Asz nem toom..4 éve beszéltem vele utóljára, és 2 éve láttam utoljára...
Amikor utoljára láttam autószerelõ volt.😄<#idiota><#idiota>

fõállású munkakerülõ
szerintem a srác nem volt józan amikor megnyitotta a topicot... ilyen ez a szilveszter 😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Anubys
Buzibárban táncos

na jó, programozó a Microsoftnál, de azt olyan ciki lenne leírni ide

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NEOreg3
õ a Mikulás

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

toysoldier
így már mindent értek <#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

schrank
akartad volt mondani leinstallálnád a topikot <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

n3whous3
ezt átrakhatnánk gumiba és maradhatna is akár <#wink>

púúúúú

az én apukám bokszoló és leveri a te apukádat, mert erõsebb. bibíí<#duhos2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

bertino
Életkor: 14-18 között

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Enosh Chan
Nekem sok apukam van, mire megkerdem mindet <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

😄DDDDDDDDDDd

REAL MADRID

Rockynhooo
nekem Shedoo az apám <#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Dragooon
amerikában kormányzó... 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

N o N a m e
<#idiota>
Enosh Chan
tesztat +fav

kivi leszek a sok faszsagra <#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

hotelban- ez egy új foglalkozás. hotelbõl fórumozókat moderál meg banol. <#idiota>

toysoldier
kérdés: mit dolgozik az apukád????
válasz: egy hotelban

ok.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pepsi Twist
Nyugdíjas!<#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

n3whous3
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

púúúúú

w77d
XD

Picar77
bérgyilkos<#wow3>

()() (^^)

Brolly28
fõállású hajléktalan

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Büntetõpontokat osztogat <#idiota>

iLove oHs.

Herr Lehrer
anyukádat dolgozza éppen 😊

Your suffers will be legendary even in hell!

kraawz
mumus

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

w77d
szerintem nagyon nem érdekel téged, hogy mit dolgozik apám! A következõ topic a "Mennyi a nettó havi kereseted" vagy "adóbevallás nyilvánosan" címet fogja viselni?

Met
ezt inkább a gumiba kellett volna....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Világmindenség ura.

Diagnózik: Kóros topik nyitási kényszer.
Gyógymód: topik bezárása

slime001
Ismét egy értelmes topic. Mondjuk amikor megláttam csak egy hatalmasat nevettem, úgyhogy a topic nyitónak köszönöm a kellemes pillanatokat. 😊

AVIRA - \"More than security.\"

Tinman
Gyerekekre vadászik.

Anyukámról a "mit dolgozik anyukád?" topicban leszek hajlandó beszélni <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ScarY MAN
szuperhõs

...

Vdanosss
egy hotelban

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!