64
-
atomkrumpli #24 erről sokkal könnyebb letörölni a lekvárt, és a leves se csorog a billentyűk közé -
Su0my #23 :))))
MOndjuk igaz, valami olyasmi megoldás kéne, amely esetleg a gombok helyén egy kicsit bemélyed, hogy kellemesebb legyen a nyomás, blabla...
ami meg az általad emlegetett billentyűzetet illeti, valószínűleg a hagyományos és érintésérzékeny bill keverése nem túl szerencsés! két teljesen más 'érintés élmény' -
Timbu #22 Microsoftnak most is van olyan billentyűzete, hogy az F* billentyűk nem "igaziak", hanem érintésérzékenyek. Volt már szerencsém hozzá, valami szörnyű. Ha valakinek dinamikusan változtatható billentyűzetre van szüksége, használjon Tablet PC-t. -
Su0my #21 az érintőképernyős telefonok kapcsán ki van dolgozva olyan technológiák sora, melyek segítségével, ha megnyomod az érintőképernyőt, akkor egy kis rezgés során kapsz visszajelzést, hogy sikeres volt a gombnyomás..
a topikhoz úgy általában: szerintem a sokat gépelő embereknek igenis értelmes lenne, hosszú távon a billentyűnyomogatásból adódó ízületi betegségek (van olyan!) csökkenhetnének (elég csak megérinteni a felüleletet).. marha kényelmes egy kis cucc lehet. hajrá! -
trogi #20 Egy hetiújságban (nem számtekesben) láttam egy írógép stílusú billentyűzetet. Hát az vadállat volt! Nnnna, olyan kellene vagy egy, de azonnal.
Ez a billentyűzet inkább lakásdísznek látszik, persze eléggé szépen feljavíthatták a fényképeket rajzprogival. -
Su0my #19 szerintem meg egyértelműen lesz jövője -
#18 Az átlag otthoni user, aki még gépelni sem tud, nem fog többezer dollárért billentyűzetet venni. -
DJ BP #17 minek?? Ott a monitor előttem... -
DompR #16 Ennek szvsz csak annyi értelme van, hogy jól mutat, lehet vele arcozni a haveroknak, meg drága is. Ennyi. Én személy szerint a teszkós bilentyűzetemmel is elvagyok -
Caro #15 Nekem még van is belőle egy működőképes példányom, bár a tápjára néha re kell ütögetni. Meg persze nem kaziról adom neki az adatot, hanem mp3 lejátszóról :D
De aZ nem érintőképernyő, mint ez, az elektromos úton működött (ha jól emlékszem a megváltozott kapacitást érzékelte).
Szerintem itt nem jobb a helyzet.
Ahhoz hogy ez használható legyen, teljesen át kellene alakulni az adatbeviteli szokásoknak. -
#14 Átlag otthoni user nem gépel vakon, ez pedig elsősorban nekik lett kitalálva. -
#13 Nem tudom, hányan emlékeznek az érintőgombos magyar Primo számítógépre. Valami iszonyat volt vele a gépelés, már amennyire ezt 12 évesen a C64 után fel tudtam mérni:)Szóval lehet, hogy jól néz ki, kúúl meg minden, de a használhatósága egyelőre kérdéses számomra. -
axerow #12 :)
Szerintem is sok 50k is egy billért.
Egyébként elképzelni nemtudom ki vásárolná meg ÉS lenne maradéktalanul elég az egész élménnyel, amit ez a bill ad.
Ugye vetített lézer billentyűn is elég furcsa gépelni hosszabb idő után is, felülettől függően.. :)
Más kérdés mikor érintőképernyőn húzzuk az ujjunkat..mint mikor odanyomkodjuk. -
Cat 02 #11 ezzel se fogok fps ezni :S -
#10 Csak gyenge tipp volt :-)
Nekem már az 50k is sok lenne egy billentyűzetért, mert ha lenne értelme nem sajnálnám rá a pénzt... de ez akkor csak egy billentyűzet. -
axerow #9 Nem 50.000 Ft.
Inkább 500.000 Ft... :)
Az a bizonyos másik, aminél a gombokban van OLED, szóval annak az ára attól függ, mennyi kijelző van.
1 kijelző (space gomb) esetén: kb 400 Dollár
...
Összes gomb kijelző: 2000 Dollár felett....
Szóval ez nem lesz olcsó. :) -
#8 Bukta lesz. Egyrészt ránézésre lesz vagy 50.000 Ft körül, ha nem több!
Az a másik fajta OLED-es billentyűzet is iszonyat drága.
Lehetséges váráslói réteg---> gamerek. Igen ám, de de nekik meg azért nem kell, mert ez jól mutat, szinte már egy multimedia center, de a gépelés irányítás a nem kiemelkedő gombok miatt nehézkes lesz.
-
atomkrumpli #7 na de ez mégis több mint 100 gomb nem pedig tizenegynéhány -
Remetix #6 Jópofa ötlet, de nekem nem kéne. Attól tartok, ezen néznem kéne, hogy hol vannak a billentyűk, miközben gépelek, hacsak nem oldják meg valami trükkel, hogy lehessen érezni, hogy hol vannak a billentyű határok. De még akkor is, ha éppen rövid ideig gondolkozok, akkor nem ereszthetném le a kezem a billentyűzetre - hagyományosnál ezt megtehetem, az ujjaim nem fejtenek ki ilyenkor elég erőt, hogy benyomódjanak.
Meg amúgy is a natural billentyűzetekhez vagyok szokva, ilyenből meg egyelőre gondolom nem lesz olyan, ahhoz nem sík felületű kijelző kéne. -
#5 nemhiszem hogy gond lenne. Az erinto kepernyos telefonomat is gond nelkul kezelem anélkül hogy néznem kéne... megszokás kérdése. -
#4 Jó cucc, bár valószínleg belátható időn belül nem lesz ilyenem :)
in őrült orosz feltalálók we trust. -
anubis22 #3 Az ötlet jó, de valahogy érezni kell a gombokat, különben a vakon gépelésnek lőttek... Remélem erre is gondolnak. -
#2 Jó ötlet! CSak most akkor ez is plusz 30watt kb... -
#1 Helyes!Ez az ötlet már nekem is eszembe jutott!