Jön az érintőképernyős billentyűzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is sok 50k is egy billért.
Egyébként elképzelni nemtudom ki vásárolná meg ÉS lenne maradéktalanul elég az egész élménnyel, amit ez a bill ad.
Ugye vetített lézer billentyûn is elég furcsa gépelni hosszabb idõ után is, felülettõl függõen.. 😊
Más kérdés mikor érintõképernyõn húzzuk az ujjunkat..mint mikor odanyomkodjuk.
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem már az 50k is sok lenne egy billentyûzetért, mert ha lenne értelme nem sajnálnám rá a pénzt... de ez akkor csak egy billentyûzet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Inkább 500.000 Ft... 😊
Az a bizonyos másik, aminél a gombokban van OLED, szóval annak az ára attól függ, mennyi kijelzõ van.
1 kijelzõ (space gomb) esetén: kb 400 Dollár
...
Összes gomb kijelzõ: 2000 Dollár felett....
Szóval ez nem lesz olcsó. 😊
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7
Az a másik fajta OLED-es billentyûzet is iszonyat drága.
Lehetséges váráslói réteg---> gamerek. Igen ám, de de nekik meg azért nem kell, mert ez jól mutat, szinte már egy multimedia center, de a gépelés irányítás a nem kiemelkedõ gombok miatt nehézkes lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
HP+
Meg amúgy is a natural billentyûzetekhez vagyok szokva, ilyenbõl meg egyelõre gondolom nem lesz olyan, ahhoz nem sík felületû kijelzõ kéne.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
in õrült orosz feltalálók we trust.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.