Jön az érintőképernyős billentyűzet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Átlag otthoni user nem gépel vakon, ez pedig elsõsorban nekik lett kitalálva.
Dynamic
Nem tudom, hányan emlékeznek az érintõgombos magyar Primo számítógépre. Valami iszonyat volt vele a gépelés, már amennyire ezt 12 évesen a C64 után fel tudtam mérni😊Szóval lehet, hogy jól néz ki, kúúl meg minden, de a használhatósága egyelõre kérdéses számomra.
😊

Szerintem is sok 50k is egy billért.
Egyébként elképzelni nemtudom ki vásárolná meg ÉS lenne maradéktalanul elég az egész élménnyel, amit ez a bill ad.

Ugye vetített lézer billentyûn is elég furcsa gépelni hosszabb idõ után is, felülettõl függõen.. 😊

Más kérdés mikor érintõképernyõn húzzuk az ujjunkat..mint mikor odanyomkodjuk.

Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7

ezzel se fogok fps ezni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tinman
Csak gyenge tipp volt :-)

Nekem már az 50k is sok lenne egy billentyûzetért, mert ha lenne értelme nem sajnálnám rá a pénzt... de ez akkor csak egy billentyûzet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem 50.000 Ft.
Inkább 500.000 Ft... 😊

Az a bizonyos másik, aminél a gombokban van OLED, szóval annak az ára attól függ, mennyi kijelzõ van.

1 kijelzõ (space gomb) esetén: kb 400 Dollár
...
Összes gomb kijelzõ: 2000 Dollár felett....

Szóval ez nem lesz olcsó. 😊

Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7

Tinman
Bukta lesz. Egyrészt ránézésre lesz vagy 50.000 Ft körül, ha nem több!
Az a másik fajta OLED-es billentyûzet is iszonyat drága.

Lehetséges váráslói réteg---> gamerek. Igen ám, de de nekik meg azért nem kell, mert ez jól mutat, szinte már egy multimedia center, de a gépelés irányítás a nem kiemelkedõ gombok miatt nehézkes lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

na de ez mégis több mint 100 gomb nem pedig tizenegynéhány

HP+

Jópofa ötlet, de nekem nem kéne. Attól tartok, ezen néznem kéne, hogy hol vannak a billentyûk, miközben gépelek, hacsak nem oldják meg valami trükkel, hogy lehessen érezni, hogy hol vannak a billentyû határok. De még akkor is, ha éppen rövid ideig gondolkozok, akkor nem ereszthetném le a kezem a billentyûzetre - hagyományosnál ezt megtehetem, az ujjaim nem fejtenek ki ilyenkor elég erõt, hogy benyomódjanak.

Meg amúgy is a natural billentyûzetekhez vagyok szokva, ilyenbõl meg egyelõre gondolom nem lesz olyan, ahhoz nem sík felületû kijelzõ kéne.

The Garrett
nemhiszem hogy gond lenne. Az erinto kepernyos telefonomat is gond nelkul kezelem anélkül hogy néznem kéne... megszokás kérdése.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Jó cucc, bár valószínleg belátható idõn belül nem lesz ilyenem 😊

in õrült orosz feltalálók we trust.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Az ötlet jó, de valahogy érezni kell a gombokat, különben a vakon gépelésnek lõttek... Remélem erre is gondolnak.

mikloss
Jó ötlet! CSak most akkor ez is plusz 30watt kb...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

TothLaci
Helyes!Ez az ötlet már nekem is eszembe jutott!
← ElőzőOldal 2 / 2