75
-
#75 Hamburg is kikapott a köln ellen:D
és a frankfurt is beindult a kupasikertől:D
wofsburg is ynert.
és számomra a freiburg elleni gólzáporos siker is elég meglepő volt:)
-
IXEMGabeo #74 ismét őrült forduló a Bundesligában:O
Bréma vezet Nürnberg ellen erre 2 Török-Német srác megfordítja a meccset megáll az ész:O
további eredmények -
IXEMGabeo #73 4-1 lett a vége
és Pizarro lett a Bundesliga legtöbb gólt szerző légiósa... -
#72 sztem Hollandiából jött, de h mien nemzetiségű azt nem tudom.
-
IXEMGabeo #71 2-0 ra vezet a Bremen, Mönchengladbachban...
nem tudja valaki honnan szedte a Werder ezt a Wesley gyereket? lemerném fogadni h brazíl:) -
#70 Lefogadom idény végére megint ott leszek majd a kupa helyeken.:)
-
IXEMGabeo #69 2-2 Leverkusenben...ismét gólokat kaptak, tehát a védekezés nem akar összeállni:) -
#68 hát akkor kikapnak:D
bár lehet a zakó után jól elverik a leverkusent:D -
#67 Leverkusen - idegenben -
IXEMGabeo #66 Kivel fog a Werder játszani bajnokit? -
#65 sajna ez van:(
remélem azért meglessz a brémának a továbbjutás.
-
IXEMGabeo #64 4-0 :S evvan...ettől még nyitott a továbbjutás...
#63: áá azért 6 éve Lisztes vezérletével csak bajnokok lettek, mondjuk azt sajnálom, hogy 3 éve nem sikerült nekik temérdek gólt lőttek Diegóval Kloséval együtt és mégis az alibi Stuttgart lett a bajnok...én úgy érzem az abszolút a Bréma szezonja volt -
Gabe18 #63 Ez a csapat kb 10 éve ezt csinálja. Ha jó napja van bárkit megver, ha rossz napja van bárkitől kikap, ráadásul sokkal. Ma igen rossz napjuk lehet... -
#62 Remélem győznek:) -
IXEMGabeo #61 ma este bizonyíthatnak az Inter ellen...kellett nekik már a BL -
#60 3-2 lett de én se néztem lemaradtam róla:D
nem is tudom ezentúl lesz e értelme esélyesekről beszélni a bundesligába idén:D
-
IXEMGabeo #59 30. percben kapcsoltam oda és 2-0 volt, mondtam én h kiszámíthatatlan a Bundesliga...mi lett a vége? -
#58 Hát amilyen a werder formája nem hiszem h nyerni fognak.
-
IXEMGabeo #57 csaknem Bremen-Hamburg lesz? ott bizony nagy csata várható -
IXEMGabeo #56 Mainz 5-ből 5 és nincs topikjuk:D:D -
#55 Hát eddig nagyon kiegynelített a mezőny, de ez sztem félévig lesz így csak.
Schalke pl nagy szarba van,Bréma is.
Leverkusen meg a Wolfsburg meg hát remélem már kezdeni fog kilábalni belőle.
-
IXEMGabeo #54 húú 4-1 re kapott ki a csapat, asszem itt is válságértekezlet lesz...Hannover idén elég jó elverték a Schalkét is, most a Brémát a Bundesliga kiscsapatai jelenleg erősebbek a nagyoknál?:O mi van itt? -
#53 4-1 re kiütötte a hannover a brémát:(
mély gödörbe vannak.... -
#52 hát a hannover ellen illene már nyerniük... -
IXEMGabeo #51 Hannover-Werder egyelőre 1-1 -
#50 én szerintem a kis csapatok jó szereplése úgy félévig várható onnantól a többiek is magukhoz kapnak már.
-
IXEMGabeo #49 akko nem várható szurkolói növekedés a topikban:(
Mainz egyelőre nagyon jó idén a Lauternnel és a Hoffenheimmel együtt -
#48 0-2 re simán kikaptak a Mainztól hazai pályán...
-
IXEMGabeo #47 viszont az "új" mezük nagyon szép, a fehér csíkozás a zöldben... -
#46 meg Hunt is elég jól beérett már.
Klose is sokat köszönhet a werdernek,igaz őt a lautern hozta be:)
Szerethető csapat csak nagyon ki van szolgáltatva, de ennek ellenére midnig ott tud lenni, szóval ha Brémába több pénz lenne akkor megkockáztatom Bayerni magasságokba tudna emelkedni.
-
IXEMGabeo #45 Diego, Özil, Marin, Harnik
azért a tehetségekre van szeme a Brémai vezetőknek jelenleg, csak így tudnak hasznot húzni belőlük, egyszerűen a Real Madrid is olyan ajánlatot tett amit nem lehetett visszautasítani...hülyék lettek volna nem eladni jó pénzért a legjobbjukat amikor vesznek helyette 2 másik fiatalt:), de támogatná őket valami befektető, akkor nem kellene az energiát a jó játékosok eladására fordítani, hanem kiépíteni egy világverő csapatot, ami a Werderből simán lehetne!!! -
#44 pénz nélkül nehéz.
Ha csak megnézzük kik mentek el onnan...
Még Marin ott vna de ha neki is bejön majd a játék akkor ő se fog túl sokági maradni.
de meglep h mindig oda érnek a bl-t érő helyre.
bár Brémába már ehhez hozzászoktam:D -
IXEMGabeo #43 senki nem szurkol a Werdernek? csodálkozom, mert még 2004-ben bajnok csapat volt, az Arsenalhoz hasonlóan ők is azóta várnak várnak és valahogy gyengült a keretük...mostani Bayern elleni rangadó 0-0 lett.
Nekem az tetszik a Brémában, és Thomas Schaaf felfogásában, hogy támadó, nyílt focit játszanak és, ha egyszer a védelem is összeállna akkor világverő csapat lehetne... -
Monoton #42 #30-as hsz-ban a hír :D -
#41 mért halt ki a fórum???
3. helyen áll a csapat,két fordluóval a vége előtt lazán van esély hogy meg is tartsa a BL-t érő helyet :) -
RUMBLE ROKKEZ #40 ez az uefa eredmény nagyon nagy. szóhoz sem jutok -
#39 0-0 a végeredmény. -
#38 Amugy marha jó meccs,Özil majdnem rúgott 1 gólt az alapvonalról de óriási mázlival kipattant.. Azóta 5-6 Bayern helyzet. -
Rudee #37 Elég szomorú. -
#36 Nah 15.perc: Naldo piros lap