58
Petőfi Sándor orosz hadifogságban halt meg Szibériában, nem a segesvári ütközetben esett el, állítják Petőfi-kutatók
-
#18 Jogos kérdés:D -
#17 És a DNS-t mivel hasonlítják össze? :D -
#16 Érdekes topik:)
Petőfit megtaláltál már mindehol, ahol csak lehet, szvsz nincs rá esély, max ha minden hullát megcsekkelnek, ami még megtalálható a Földön. Hát de igen, végülis az emberek olyanok mint a krumpli. A java a föld alatt van. Bár nemtudom, ha a segesvári csatában látták utoljára, akkr mint keresne fenn É-K en? Amilyen gyöngécske szervezetű volt abban a minuszban egyből meghalt volna (na jó nem egyből, de hamar). -
#15 sok barom, szétbasszátok egy értelmes témát -
haxoror #14 btw ha előkerülnek eddig nem ismert munkái a Segesvár-csata utánról az tényleg érdekes lenne de amúgy tök lényegtelen hogy a csatában halt-e meg vagy évekkel később szibériában. -
haxoror #13 Szerintem is vicc volt, persze lehet hogy az én humorérzékemmel van baj. -
#12 Smiley a végén iróniát akart kifejezni.
Ettől még a cári módszerek is hasonlóan kellemesek voltak gondolom, ilyen szempontból. -
#11 Pedig már a csontjait is megtalálták-.-' -
#10 you fail
-______-; -
Wolfsnack #9 gondolod te -
n3whous3 #8 sztem ő is tudta, hogy hülyeség amit írt :) -
gyuri12 #7 de hát az még gombócból is sok:O -
Wolfsnack #6 kommunisták 1849-ben? ess neki a törikönyvnek! -
#5 Kábé ahányszor Attilát. -
gyuri12 #4 ez benne volt egy könyvemben,de ott le volt írva,hogy kevés rá az esély...
hányszor találták meg eddig Petőfit? -
#3 elhurcolták a kommunisták
...
És földi maradványait attól még haza tudják szállítani? Vagy nem tudom most ez miben változtatna a dolgon. Egyébként én is hallottam már régebben erről. -
Aspyrin #2 Szegény Petőfit már megtalálták párszor.. :) -
Wolfsnack #1 Szevasztok!
Egyre érdekesebb fordulatok vannak Petőfi-kutatásban, talán tényleg egyértelmű lesz a bizonyíték ha a DNS teszt is elkészül.
Nagy összeesküvés is van a dologban, meg politika is, sokan nem akarják az igazság kiderülését
ajánlom figyelmetekbe ezt a videót