9
-
matt taylor #9 Tökélete trükk -
tyuklepes #8 Swarzi benne lesz ... je nem is ... de mégsem ... akarom mondani mégis ... pardon, mégis ... mégsem-mégis-mégsem-DE!-NEM!-De IGEN!-DE NEM!-DE DE!-DE NEM!-DE AKKORIS DE!-DE NEM B+!-DE DE, ANYÁD!-A TIÉD, BENG BENG BENG!!
Kedves olvasóink, miután a Halycon Company kivérzése után a Terminator Salvation elkészítését az sg.hu oélvasói veszik át :D :D
BUÉK mindenkinek, sziaszok! :) -
Polkino #7 A producer Moritz Borman kijelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mégis visszatér... A mostani kérdés továbbra is az, hogy Arnold Schwarzenegger felbukkan-e valamelyik epizódban...
Űtős cím kellett mind1 mi a hír nem? Egyre gázabb az Sg, ráadásul John Connor is most kissé kérdésessé vált mivel Bormant amikor erről kérdezték nem volt hajlandó válaszolni...
Akit érdekel a cikk rendesen annak itt van inkább ez:
http://bigkahuna.blog.hu/2007/12/30/schwarzengger_kimarad_a_terminator_4_bol
Bocss hogy nem linkeltem csak még nem enged a rendszer. -
#6 Ja csak a 4.-ik részben nem szerepel...értem.. -
#5 Most ezt nem értem!!LINK -
#4 mekkora:DDDDDDDDDDDD -
Andrews2007 #3 Christian Bale jó lesz eddig minden szerepében királ volt lásd A gépész, Equillibrium, Batman Kezdődik Amerikai pszichó. Jó is lenne az utcán egy autogramm tőle. Swarzi meg ha olyan jól lesz mág felszerelkezve izommal mint a Rambóban és Rockyban Stalonne akkor no gond. -
#2 nem kell cg-re költeni? Megvan a jövő lerobbant városának díszlete... Budapest. Bocsi :) -
gabr #1 Hmm, hátha lehet majd találkozni christian bale-el az utcán! :)