Arnold visszatér a második trilógiában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tökélete trükk
Swarzi benne lesz ... je nem is ... de mégsem ... akarom mondani mégis ... pardon, mégis ... mégsem-mégis-mégsem-DE!-NEM!-De IGEN!-DE NEM!-DE DE!-DE NEM!-DE AKKORIS DE!-DE NEM B+!-DE DE, ANYÁD!-A TIÉD, BENG BENG BENG!!
Kedves olvasóink, miután a Halycon Company kivérzése után a Terminator Salvation elkészítését az sg.hu oélvasói veszik át 😄 😄
BUÉK mindenkinek, sziaszok! 😊
Kedves olvasóink, miután a Halycon Company kivérzése után a Terminator Salvation elkészítését az sg.hu oélvasói veszik át 😄 😄
BUÉK mindenkinek, sziaszok! 😊
A producer Moritz Borman kijelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mégis visszatér... A mostani kérdés továbbra is az, hogy Arnold Schwarzenegger felbukkan-e valamelyik epizódban...
Ûtõs cím kellett mind1 mi a hír nem? Egyre gázabb az Sg, ráadásul John Connor is most kissé kérdésessé vált mivel Bormant amikor errõl kérdezték nem volt hajlandó válaszolni...
Akit érdekel a cikk rendesen annak itt van inkább ez:
http://bigkahuna.blog.hu/2007/12/30/schwarzengger_kimarad_a_terminator_4_bol
Bocss hogy nem linkeltem csak még nem enged a rendszer.
Ûtõs cím kellett mind1 mi a hír nem? Egyre gázabb az Sg, ráadásul John Connor is most kissé kérdésessé vált mivel Bormant amikor errõl kérdezték nem volt hajlandó válaszolni...
Akit érdekel a cikk rendesen annak itt van inkább ez:
http://bigkahuna.blog.hu/2007/12/30/schwarzengger_kimarad_a_terminator_4_bol
Bocss hogy nem linkeltem csak még nem enged a rendszer.
Ja csak a 4.-ik részben nem szerepel...értem..
\"Nothing happens unless first a dream…”
Most ezt nem értem!!LINK
\"Nothing happens unless first a dream…”
mekkora😄DDDDDDDDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Christian Bale jó lesz eddig minden szerepében királ volt lásd A gépész, Equillibrium, Batman Kezdõdik Amerikai pszichó. Jó is lenne az utcán egy autogramm tõle. Swarzi meg ha olyan jól lesz mág felszerelkezve izommal mint a Rambóban és Rockyban Stalonne akkor no gond.
nem kell cg-re költeni? Megvan a jövõ lerobbant városának díszlete... Budapest. Bocsi 😊
PSN ID.: Beegabor
Hmm, hátha lehet majd találkozni christian bale-el az utcán! 😊
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?