17
Gods: Deluxe
-
#17 priviben megbeszéljük. Egyébként a véleményemet fejtettem ki, nem bunkóság volt, elmondtam ahogy én látom ezt a játékot. Sajnálom ha ez bárkit is megbántott, ezt a témát szeretném lezárni. A többi 'értelmetlen' kommenthez: a fórumban ugyanúgy benne van a hülyeség mint a komolyság. Ahol hülyék az emberek, ott én is az vagyok, ahol normális a társaság akkor normális. Ha hülye topikban normálisan beszélek, én leszek a hülye. a büntipontos részleget illetően pedig: nem tudhatod kit ismerek jól a fórumon és kit nem. Téged pl. nem ismerlek, mégis ilyeneket írsz nekem.
elnézést kérek az offért. -
#16 Én álltalában mindig megnézem, hogy az újjonann nyílt topikok,miről is szólnak,de nem fűzök hozzá kommentárt,ha esetleg van már ,vagy nincs, vagy esetleg teljesen felesleges volt nyítni.
Viszont most komolyan kérdezem,neked minden új topikba bele kell pofáznod valami értelmetlen kommentet?
Mintha mindenhez értenél,csak közben teljesen más kép jön le.
Láttam a gumiban is a best of büntipontok részlegben, hogy úgy viselkedsz,mint egy "seggnyaló"..
cöhhh -
Aurelianus #15 jaja van sok egyéb is mindenkinek van kedvence...gondolom.
De elég kedves dolog, hogy készített egy ingyenes GODS remaket, és ma este 8-kor frissítette megint. :) -
#14 Hááát nem is tudom... de 91 inkább Larry és EOB neveket idézi fel bennem. -
Gibor #13 igen az hogy megszülettünk :D -
kenderzen #12 -
Szabi1991 #11 az hogy megszülettem ? xD -
Aurelianus #10 tudok gépelni :) -
Aurelianus #9 egyébként amiga remake tehát a pécéstől már csak ezért is különbözik hangyányit. :) -
Aurelianus #8 A JOTD pályák újak!
Optionsban tudod behozni!!! -
#7 Hát én semmi újat nem látok benne.Azt hittem a grafika is fel van újítva, te totál ugyanaz, mint a régi. -
Aurelianus #6 okok:)
az elkényeztetett újoncok persze pafanyolgnak
de a nagy öregek zudják mi volta jó 1991-ben ;)
-
blackgamer #5 ez tényleg jó hír, szeretem a remake-eket, szeretettel várunk a Felújított retro gamek topikba is -
#4 Ezt az oldalt komolyan gondolták?:O -
#3 :| lehet hogy új, de a grafikája mint a Commodore 64-esé -
#2 -
Aurelianus #1 És új életre klet, 2007-2008-ban elkészül a deluxe változat!
Több pálya több zene és gfx újítás ha van kedved segíthetsz a szerkesztőnek tesztelni, sőt a beépített pályaszerkesztővel pályákat is lehet hozzá gyártani!!!!
http://pagesperso-orange.fr/jotd/gods/
Nézd a linket!!!!