29
-
csimmasz #29 A star trek az bivalyos!:) -
Falatka2003 #28 OFF.
Aki a Star Trekben értelmet és logikát keres, meg is érdemli... :D
ON. -
#27 Ekkora baromságot ritkán olvasni.Látszik, se te, se a cikkíró nem sok Star Treket nézett.Valóban a TNG érában szinte mindenkinek megvan mindene és nincs szó a pénzről.De ha esetleg a DS9 vagy Voyager-t megnézted volna, láthattad volna, hogy ott kőkeményen pénzzel fizetnek mindenért.Pl. a DS9-ban mindig az ujjlenyomattal hagytak jóvá tranzakciókat, szó esik a Bolián bankról és annak kirablásáról is.A Föderáció leginkább a mostani EU-ra hasonlít annyi különbséggel, hogy igencsak jól felszerelt, kiképzett flottája van.De ezek nem csak katonák hanem kutatók, felfedezők, akár bányászok is.A Star Trek célja egy szebb jövőkép megmutatása, persze nehéz ezt észrevenni, ha úgy ülünk le elé, hogy vajon a kapitalizmus vagy a kommunizmus van-e benne.Biztos vagyok benne, hogy hasonló szellemi képességekkel még a nacionalizmust is meg lehet "találni" benne. -
asdefge #26 Azért az elmélet és a gyakorlat között volt némi eltérés. Ennek a némi dolognak isszuk a levét. Nem csak mi...
Kedves Zola2000: ha már ennyire, akkor leírnád ide nekünk is, hogy okosodjunk, mégis mely szóból alakult a kommunizmus? Mert mesterséges szó, ugyebár.
Köszi :-)) -
Tyberius #25 zola2000: ne légy már ekkora droid, legalább olvasd már el, miről szól a hivatkozott cikk, mielőtt oldalakat sírsz a kommunistákról.
A hivatkozott cikk ugyanis pont arról szól, hogy a Star Trek világában kommunizmus van, tehát nem "terjeszt szélsőséges kommunista eszmét", hanem a Star Trek készítőit vádolja a kommunizmus propagálásával. Ettől persze még ugyanúgy baromság marad -
Adamul #24 Milyen jó h így a témánál maradtunk :D:D
Ja és BUÉK mkinek -
arrakistor #23 kérjél te is több millió forint kártérítést mint a kóborkeresztények !
a fajelmélet áldozatai pedig meghaladták a 6 milliót. -
Dracad #22 A II. világháborúban a 10 millió kínai és 20 millió szovjet halottal együtt több mint 55 millió ember halt meg. Kicsit nézz utánna a történelemnek pajtás. -
#21 Bezzeg aki fajelméletről szóló oldalakat linkelt be azt bannolták (nagyon helyesen), pedig annak csak 4,5millió áldozata volt, míg a kommunizmusnak sok tízmillió. Lehet rákeresni a gulagra, a holodomorra, és tibetre googleben. Engem ez pl azért érint kicsit személyesen mert a nagyapám egy gulag táborban szerezte a betegségét ami miatt 1974ben meghalt, emiatt nem is ismerhettem. -
arrakistor #20 és hogy visszatérjek az eredeti témára? tulajdonképpen mit akarnak a "jogvédő szervezetek" a neten? nincs talán egy "szakértő" kollegájuk aki elmagyarázná nekik hogy működik ? esetleg egy "független elemző"t is felkérhetnének hogy elemezze ki nekik mennyi esélyük van jogot védeni a neten , ha nem ismerik se a nagyszámok törvényét, se a kombinatórika valószínűségszámítás részét, és hasraütésszerűen se tudnak saccolni akkor én most itt megsúgom nekik:
gyakorlatlag semmi esélyük nincsen , de azért lehet próbálkozni -
arrakistor #19 mindig nevetnem kell amikor a következő szavakat hallom a tvébe rádióba és más médiába:
"jogvédő szervezet"
"Ombucmann" (erről sokáig azt gondoltam hogy valami sváb zsidó konkrét személy és valami politikusnak a haverja)
"szakértő"
"független (!) elemző"
(azért de szeretnék én is havi 3százezerért elemezni)
ezeket a rokon"szakmák"at a parlamenti naplopókban és/vagy utána a hírekben szoktam hallani de mindig elkap a röhögőgörcs
tulképpen mit csinálnak ezek? valaki meg tudná magyarázni?
(azonkívül hogy felveszik a havi többszázezer lóvétot) -
quentit #18 zola2000: ezt keményen megszívtad! -
AranyKéz #17 Nos, a te dolgod hogy bohócot csinálsz-e magadból.
-
#16 Aranykéz: nem olvasom el, viszont a címe alapján a moderátor figyelmébe ajánlom szélsőséges kommunista eszme terjesztéséért. Ne politizálj (főleg így) az sgn! -
#15 Lassan beszerezhetnének egy komolyabb ibm szervert :o -
AranyKéz #14 Ajánlom figyelmedbe a következő 2 olvasmányt:
http://www.stardestroyer.net/Empire/Essays/Trek-Marxism.html
http://www.stardestroyer.net/Empire/Essays/Marxism.html
Távol van az a szép jövőtől.
-
#13 "A blogban megjelent bejegyzésekben még a jól ismert Borg-mondatot is idézik: "Az ellenállás hasztalan!"
uristen, sírnom kell az ilyen mondatokon... -
#12 Nekem a napi párezres oldalletöltésű magyar oldalam simán nyereséges, szimpla Google Adsense-szel. El tudom képzelni, hogy a "világ legnagyobb torrent trackere" bőségesen behozza az árát. -
#11 Ha már Star Trek, ugyebár ott is megesett nem egyszer, hogy pölö Picard odaszólt "kámpjúter zenét ....... inkább lágyabbat ..... " és valahogy sosem az volt a gép válasza, hogy "ÖNNEK ez most 2x500 Ft-jába került. Köszönjük hogy újra megvette ...." . Ja hogy ott a kapzsi disznóknak befellegzett, hát igen. Valahogy tényleg az (lehetne) a (szép) jövő.
-
FoodLFG #10 „Meglátjuk mennyire megalapozott ez az önbizalom. „
Meglátjuk, de az ellenállás a jelenlegi játékszabályok szerint tényleg hasztalan. Max bezárják az oldalt, lesz másik. Nem nagy dolog. Nem véletlenül nagy az arcuk, ők is tudják ezt. -
FoodLFG #9 Azért nem mindenkit elsősorban a pénz orientál. Gondolj pl a linuxosokra.. Ez is hasonlít arra.
Persze gondolom az oldal üzemeltetőit azért nem fenyegeti az éhhalál :D -
shabba #8 A weboldaluk svédországban van, a tracker szerver hollandiában. Egy mezei tracert parancssal meg tudod nézni. -
FoodLFG #7 Úgy látom, hogy már ki is jött a stealthisfilm 2. Érdekes.
Mindenki menjen letölteni (aztán meg seedelni)! \o/
http://www.stealthisfilm.com
Ugye az első rész többek közt a The Pirate Bay bezárásáról szólt (sok kockával fűszerezve xD). -
peterx #6 Sose értettem miért éri meg egy ilyen szerver parkot üzemeltetni nekik (meg úgy általában a torrent oldalaknak)... ennyi bevétel jönne nekik abból a kis szar jobb felső kicsi reklámcsíkból vagy mi? kinek éri ez meg? -
#5 itt van ni, kb egy éve volt. lett valami következménye?:D -
#4 egyébként hol van a szerverük? nem ugy volt hogy vettek egy szigetet, és ott csináltak egy saját országot?:D -
#3 Nah a bezárása is csak az ellenkezőjét hozta...
Biztos ezt akarták a jogvédők is
Hajrá .torrent -
#2 Jaja! -
jeti00 #1 torrent mindörökké (Y)