10497
-
#6639 húúú vaze.Ez a tegnap éjszaka veszélyes volt..
Levi amugy otthol vagy mert megyek majd ..:D -
#6638 Nekem 1 jó kocsit nem nyernél?:D elég 1 atoka v9....D
-
Taven #6637 nem, photoshop :D -
#6636 akk nem paint? -
#6635 am komolyra forditva: ez relu,és azon a real match-es eventen nyerte ezt ;| meg még 1-2ember is kapott ilyen nem lejáro cuccokat -
KRTuning #6634 Örülnék neki ha ilyen egyszerű lenne.Speciális headerrel rendelkezik.Egy turbopascal progi ezt "lefordítja", de visszafele még nincs megoldás. -
#6633 amit tanácsolni tudok, az max annyi, hogy nézz ki egy egyszerűbb játékot, nézd meg és tanuld, melyik fájlt mit működtet és hogyan, ill. hogy reagál ha átírsz benne bizonyos változókat. Így egy idő után reflexből tudni fogod mi történik ha megváltoztatsz valamit, persze összetettebb programoknál alap hogy legyen egy kis programozói véred -
#6632 vagy konvertálod, szerkeszted, és visszakonvertálod, vagy notepadban átírod asszem -
KRTuning #6631 Magamtól. Rengeteg tapasztalatra tettem szert mindenféle játék tuningolása közben.Te tényleg azt hitted h a nevem kitalált fantázianév? :D -
KRTuning #6630 Én pl ki tudom csomagolni az agt fájlokat.Visszapack már nem m1.Pedig tudnék alkotni rendesen :D Addig marad a próbálkozás. -
#6629 értem, akk te honnan tanulgattál ilyesmiket? -
KRTuning #6628 Azzal h neten keresed ezeket, már megtetted :)
Na jó , nem teljesen, de értelmetlen.Akik tényleg tudnak, ugyse publikálják.Max egy jó kis kéjjegyzőt szedhetsz össze. -
#6627 jó lenne ieneket tudni, interneten utána nézek, hátha legalább cska megértek pár dolgot,, nem akarok egyből faszomságokat csinni -
#6626 aki egy kicsit is tud programozni vagy modokat írni, fél perc alatt képes jópár dolgot megbuherálni dc-ben... :D -
#6625 az meg a másik, ha közelről megnézed látszik h kivan törölve a gecibe:S
de múltkor is faszom h kr tud olyat én meg nem, nem ő a hibás, áá ez szar -
#6624 faszom cska nem értem, h mi ez a hekkerkedéses dolog, ennyire instabil ez a játék h aki egy kicsit is ért hozzá az már bmit csinálhat. hát a rohadt élet, mivel nem értek hozzá, kurvára szar lesz ha kimaradok ebből:S -
#6623 Am ez simán ps -
#6622 és ez ki a halál? -
#6621 faxom, valaki írja már be mit és hogyan kell pontosan beállítani DS-hez, megcsináltam a nyelvtámogatásos cuccot, és szar se történt... :/ -
#6620 ticket grade -
#6619 Éa azok az itemek mik? -
#6618 hekk -
#6617 És olyant hogy lehet? -
#6616 ne értetlenkedj már
a srácnak perma mickyje van,azaz NEM JÁR LE olyan mint a mitos felni
mosmá érted tegeci? :Ada -
#6615 csak nem vágom ezen mi az érdekes, h nincs ott az idő mennyi van hátra?? -
#6614 há -
#6613 nem jár le vagy mi? -
#6612 jobboldalt azok a zöld (jhon deeres) ábrák mik??? -
#6611 perma micky ;-|
-
#6610 okosan a kubuval -
#6609 Most megyek ugy bebaszok mint álat :D
nah csao :D -
#6608 sztem ocsmány XD XD
nagyon gagyi XD -
#6607 Erre varjá gombotXDKirály:D -
#6606 Már irtam a logoműhelybe remélem csinálnak nekem egyet :) -
#6605 má voltam, de felszaladok mert van 2misi az ahba remélem eladtam má vmit, am a comet tényleg eladó -
kis kocsi:D:D -
#6603 DANI:DDD
gyere fel dc :DD -
#6602 #6581
A linkre katt és már mondhatod is az igényeidet. -
#6601 bocs elnéztem nem láttam a válasz erre-gombot :D -
#6600 _Leevi_-re gondoltam de ha neked is van megadhatod :D
és rendezhetel nekem egy logo-t :D