Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lubeozás van.Csak a bug miatt nem írja ki az idõt.
Ugyanannyi max pontom van kiírt expired sbbmen, mint kiíratlanul, bugolt értékkel.Valszeg ezt is hamar javítani fogják.
Van még 15 H repairom. 150kba javítok ha kell vkinek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nm 😄
A anime szezonnak vége<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Összeszámolva megnéztem kb 60órá-t 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
csak egy simma gr dura és egy mittren+6\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jó legkisebb part meg minden de azért a 80as partokban kicsit ez nem cink?\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Én már rég bele untam a müanyag tuningba :S Nekem nem tetszik már ez a játék 😞 a grafika, fizika, legalább a tuningok ne ilyen szódás szifon meg vödör lenne 😞 kár érte pedig jók az alapok

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
kezdõõdik keeeezdõõdik
kezdõdikh kezdõdikh...
tudod mikor kezdõdik kisfiam???
mikor???
ÉN SE TOOM MERT KÖCSÖG AZ IJJI
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
lol
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Nem éppen erre számitottam ebben a crew-ben\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
az AH alapos átnézése után láttam h 450kba eltudom adni és egy órán belül el is vitték 😄