10497
-
#8081 miahelyzet dcn? kr mondta hvan vmi téma... -
#8080 ez is jó kép
-
#8079 i come too geciek-
-
#8078 há jah, jövök msn feka -
#8077 mocskos szarrago gecik -
Taven #8076 LOL:
-
#8075 honnan lehet német ijjit tolteni???
-
Taven #8074 geci megvenném kickert de picit drága+ speed az kurva szar:D -
#8073 de qrvajo gyertek msn-re konferenciára :O :D -
Taven #8072 veszek* -
Taven #8071 hát ez fasza, eszek is egy jó kocsit ami érdekel azt annyi volt -
#8070 aki költött G-t az ide írja fel a pici nevét, hátha lesz vmi, bár tdudjátok ez ijji...
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=651819 -
#8069 Akkor ennyi volt.
Nekem még a netem is meghalt kb 1 hónapra.
De azért kíváncsi leszek hányan perlik be őket ezért.
De mégis mit gondolnak?
Kiszedték a rakás zs-t euróbából és nemhogy bővítenék a szerverüket inkább a létszámot csökkentik.
-
#8068 -
#8067 ja szedem már a németet, de nem hiszem h valaha is előlről kezdeném, max így néha faszságból felnéznék, kb most nem is veszek videókártyát mert minek? még jóhogy nem vettem meg KAPJÁTOK BE -
#8066 most megyek is fel, tali a domeban, KURVA ANYÁD IJJI =( -
#8065 leszek, én szétkúrom az összes faszopót akit rühellek -
KRTuning #8064 Szombat este, 19 óra. Legyen a Domeban mindenki aki tud. -
#8063 http://driftcity.sevengames.de/ -
#8062 Istenverte rohadt ijji EGESZ EUROPAT LOL... Mekkora egy csicska nepseg ez istenem... Fel kell gyujtani az egeszet. Ket ev utan kitalajak hogy letiljak Eu -t, ez egy kibaszott vicc -
KRTuning #8061 Lista elméletileg azokról akiket leválasztanak. AZ IJJINEK ANNYI! Kicsinálom Drift cityt még a hétvégén. Akik részesei akarnak lenni grandiózus tervemnek keressenek meg msnen, a játékban, akárhol.Kevés az időnk.Még ma lépnünk kell. -
#8060 Mennyivel idegesebb lennék ha most azt a sok gcoint nem mitoért vettem volna. (V9,V9,V8,V7 up, 90 napos kerék és glossy)
-
#8059 Akartam kérni :) -
KRTuning #8058 Remélem tudjátok hogy ha ez a europe block igaz, akkor 7végén elfoglaljuk az összes channelt ami 2 körpályás. -
romii #8057 xDD -
Taven #8056 azt nevezem, én minnyá összeszarom magam ezen -
#8055 -
#8054 de ez miért jó nekik? csak ezt nem értem, nincs elég hely a szerón? :O -
#8053 nem mondom h a büdös kurva anyját, mert akk az jön le rólam, hogy bunkód paraszt... ezért nem mondom...
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... =( -
#8052 hát az holtziher, már most is jócskán hőbörög a jónép
Isten tudja mennyi időt és pénzt basztam ebbe a játékba, KÁRTÉRÍTÉST! :D (rólad nem is beszélve)
amúgy azt mondják ezzel kb 99% hogy jön az európai DC, nade akkoris, elveszik az eddigi karakterem, fölösleges pénz és időpazarlás volt az elmúlt két év kb... -
#8051 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl ez komoly?:DDDDDDDDDD aztakurva ha ezt kajak megcsinálják behugyozok...ebből akkora botrány lesz -
#8050 no comment. -
#8049 Lehet srácok ennyi volt?
Europa blokkolva
-
Taven #8048 jaja most novát 120mitoba :D de má dealerben -
#8047 amúgy valaki vett valami új, és jó autót? -
#8046 jah h azt kell nézni? :D
am én iet is tudok, nem azért vagyok 300ezredik mert nub vok, csak kibaszott régen játszottam
-
#8045 1mito ba ure LoooL XD
de az a torero 1,3millbe az se rosz vétel.. -
#8044 -
#8043 jah annak nemsok értelme XD -
#8042 van egy küdetés... 3. misson, és egy snake autót kell elvinned vhova, egy helyre, és most snake helyett serpens van :) ennyi