Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ERRE TESSÉK
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#kocsog>#kocsog>
| |
hogy elinduljon formázni kéne.. de anyit nem ér..
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
amúgy nagyjából egyetértek. Én nem tudom mi van az én nickemmel, ma reggel próbáltam és be tudtam lépni az ijji oldalán, de már a játékot is letöröltem meg mindent, szóval élesben nem tudtam próbálni, franc se tudja, hogy engem bannoltak e vagy sem.
De megértem h a ti részetekrõl most rossz (aki még játszana) meg fõleg annak aki vett coint...
Engem nemérdekel különösebben mert nemis voltam fuggõ nemis vertem el rajta a pénzem (csak a fölösleges idõmet töltöttem el)
Anyit sajnálok h most nemtudok beszélgetni...
A nagy beszégetések jók voltak.. Mikor a hülyeség a tetõfökára hágott és majd kifordultam a székbõl 😊
Ezt a részét sajnálom...
De a játék tervezõi fordíthattak volna egy kis idõt arra h NORMÁLISRA Megcsinálják a játékot...
Minden hónapban 1hetet tudtam játszani (mert am nem lépett be)
Minden updatenél újra kellet tenni a játékot
Nem 1* nem 2* formáztam meg a gépet h fusson...
Lehetne egy nagyon jó játék ha a nem minden coinba lenne és nem lennének ijen xarok benne...
Kicsit irritáló h 3napos baxtatás után csak formázás után idult meg hasonlók...
Legtöbbször ezért nem játszottam.. úgy elment a kedvem...
Azért jó visszaemlékezni még mikor a HUNDrifterek meg a HUNAllStars volt...
Atosszal, Funkyval, Civiccel nagyon jól elvoltunk
Amikor a TeamProz volt
Itt Dani, Dani, Mihály 😄, Máté -val voltunk nagyon jóba
Utánna is sok jó embert ismertem meg.....
Ezek a pillanatok voltak a leggjobbak
az utánna lévõk már nem tetszettek anyirra.. minden második héten új crew
50en voltun egy crewbe 10en átjöttünk egy újba
aztán megint összejöttünk 40-50en
így tovább..
De a FõNiXes idõk is jók voltak..
Itt Feckával meg Levivel (hulyekocsog) Dani -val voltunk állandóan
Persze KRT, Popovicsa, és Poszka is jófej!
Mindenben segítettek nekem és másoknak is..
Báttyó meg csak egyszerûen állat XD (jóértelemben állat persze 😄)
Lényegébe mindenkit akivel találkoztam leírhatnék.. senkivel se voltam rosszban... és velem se kötöszködött senki..
(Ha vkit kihagytam 1000bocsi.. most ilyen hírtelen felindulásból írok)
Szerintem a jelenlegi állapotból az húzná ki a xarból a játékot ha minden tiltást leszednének és mindent kitörölnénak... kezdhetnénk mindent elõrõl de helyreállnának a dolgok...
Az egész regénynek a lényege h megérte az eddig eljátszott idõ..
És talán egyszer a jövõben helyreállnak a dolgok és megint tolhatjuk együtta járékot..
ennek örülnék mert ez a játék ami úgy megfogott.. nemtoom mi van benne de JÓ!
Na itt a vége.. ezt nemtoom most miért írtam le.. de legalább addig se unatkoztam 😄
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
NEM IS RATIOMASTERREL CSINÁLTAM EZ A LOL 😄
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Én örülök hogy részese voltam és egy percre se bántam meg. Amúgy meg ezután az ijji egy filléremet se érdemli meg...
azért nem jöttél német dc-ben fönixbe
ez lol
de már mind1 vége van.
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
szemet saját magam rajzoltam bele 😊
amugy nem sokkal többet tud mint a másik 😊
rejtett ip meg protokoll meg system torrent secound seed.
meg ... stb 😄
nem veszel észre semmit rajta szinte
csak anyi hogy ha lebuksz ujra tudsz regelni ip bann nélkül és a régi e-mailcimmel 😄
de ez jobb hidd el 😄
saját fejlesztés 😄
rögtön kiraknak mindenhonnét 😄
kell az a jo kis modolt verza 😄 :ASD 😄
inkább ne kérdezz 😄 XD
ez csak egy proba volt de nem fordul többet elõ 😄
amúgy a 13gbps kicsit csúúúnya, ha télleg csítelsz, ezt csak magadnak köszönheted 😄
de tényleg jó 😊
(Fõleg ha 1/1 gigás seed szerverrõl tolom 😄 ):ASD
<#kocsog>#kocsog>
| |