Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cs all viszált pápá :d
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
királyok a házban
www.driftcity.de
elég régóta, kb egy két éve játszunk ezen.
kb 1 hónapja ip bannt kapott európa.
létrejött a német drift city amit innét tudsz letölteni: driftcity-német
ezen is megvan u.a mint a sima dc-n csak nincs ip-bann és tudsz játszani.
Ááá😄
Már 4 envagyunk tagokXD én,mate,pulika,meg martin midneggy ki õ😄
rakjátokki msn 😄lázadunk:ASD😄XDXDXD
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Német Amcsi
Továbbadni ér a 10 letöltéses limit miatt.DE CSAK MAGYAROKNAK!
Nem szeretném meglátni hogy máshol is fentvan.Észre fogom venni ha felkerül.Az amcsit nem tudtam tesztelni, azt rátok bízom.
Azt hiszem a moddolgatást félreteszem.Semmi használható sincs már.